Ya hiç düşünmüyorlar birşey olmaz modunda hep,Tobe estf. Negatifsin die bulas tasimadigin anlamina gelmiyorki boyle boyle yayiliyor iste bu meret hastalikya sabir cek q saat yolculuga nasi gidicen zaten karin burnunda bosver sabir cek bol bol hakkaten yani bazen buyuklerde dusunemeyebiliyorlar
Bana da tam tersi hep sezaryeni övüyorlar
Ya kızlar bu annem beni sinir ediyor, benim oğlum eşim karantinada, dün kasılmalarım var diye doktor yatış verdi ben çocuk evde ateşi oluyo diye yatamadım evde dinlenmeye çalışıyorum, hafta sonu 1 saatlik yol uzaklığında halama gezmeye gidecekler iş bana diyorki sen gelcen mi, anne ev karantinada önümüzdeki hafta cumaya kadar eşimin devam ediyor ve benim kasılmalarım var, eee sen negatifsin ne olacakmış diyor, kayınvalidem zaten pozitif karantina bitsede Bi hafta kadar gelmicekmiş ki zaten bir aydır ne geldi ne Bi işin ucundan tuttu, annemde geziyor sağolsun oda yakalanacak bu gidişle, ya sinirden doğuracam
Benim kayınvalide de her seferinde normal doğum yap şöyle faydalı böyle süper diyip duruyor. Ya onu biliyoruz zaten valla normal diye diye içimi şişirdi. Ben zaten normal doğurmak istiyorum ne diye habire söylüyor anlamıyorum valla. Hayır sezaryen olsam kendi mi bakacak sanki zaten annem gelecek. Sezaryen de kişiden kişiye göre değişiyor canım. Benim doğumdan sonra çok zorlanan arkadaşlarım da oldu. Bir haftada eski haline gelen de oldu. Normalden sonra normal yaptığına pişman olan da gördüm. Tamamen kişinin durumuna bağlı bu doğum işleri.Kizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa
Ahhh su kayinvalidelerBenim kayınvalide de her seferinde normal doğum yap şöyle faydalı böyle süper diyip duruyor. Ya onu biliyoruz zaten valla normal diye diye içimi şişirdi. Ben zaten normal doğurmak istiyorum ne diye habire söylüyor anlamıyorum valla. Hayır sezaryen olsam kendi mi bakacak sanki zaten annem gelecek. Sezaryen de kişiden kişiye göre değişiyor canım. Benim doğumdan sonra çok zorlanan arkadaşlarım da oldu. Bir haftada eski haline gelen de oldu. Normalden sonra normal yaptığına pişman olan da gördüm. Tamamen kişinin durumuna bağlı bu doğum işleri.
Benim kayınvalide de aynı minyon zaten çocukları da minyon 3 ü de 3 kiloyu bulmamış normal doğumu övüp duruyorBenim kayınvalide de her seferinde normal doğum yap şöyle faydalı böyle süper diyip duruyor. Ya onu biliyoruz zaten valla normal diye diye içimi şişirdi. Ben zaten normal doğurmak istiyorum ne diye habire söylüyor anlamıyorum valla. Hayır sezaryen olsam kendi mi bakacak sanki zaten annem gelecek. Sezaryen de kişiden kişiye göre değişiyor canım. Benim doğumdan sonra çok zorlanan arkadaşlarım da oldu. Bir haftada eski haline gelen de oldu. Normalden sonra normal yaptığına pişman olan da gördüm. Tamamen kişinin durumuna bağlı bu doğum işleri.
Ahhh su kayinvalidelerbenimkide zorlaniyorum die arada biz koyde doktormu gorduk tarlaya gidiyorduk 9 aylik hamileydim yuk tasirdik vs diyor gulerek
Olurmu hiçHem uzun yol artık risk bizim için ,hem negatif olsan bile eşin ve oğlun hasta bu şekilde bırakıp gitmek olmaz .Annenin de gitmemesi lazım sen bu haldeyken ama işte bazen düşünmüyorlar.Tırnagin varsa başını kaşı demişler.Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın
Ben eşimle pazarlık yaptım valla annemde kalacam diye kendi evimde olsam giden gelen eksik olmaz kayınvalide anne birbirine girerBen onu bunu bilmemde ananem anltıyor annemi 7günde doğurmus ellerını bağlamıslar artık tavana bileklerinden mantığa bak en yakınımda ablam ılk doğumunu normal yapti cok kestiler ıkıncıde korktu sezeryan oldu 2.gün kendi işini gördü birde rahattı aa oldumu falan dedi o derece acı cekmedıgı için biraz daha iyydi sonuçta bıçak yarası illa zorluğu olucak pozitif düşünmeliyim bana kaynanam değilde annem doktorun sezeryan demesıne rağmen bekleyelım o kayar gider doğar demesişimdi annemde kalıyorum kaynanamında 1haftalıkken evine geçersin demesi ve evime 22saatlık yol olması valla ben kesin lohusa zamanı kendımı atarım camdan aşa
Hahaha ben kaynamamama direk şey dedım herkes oğlunu düşünür bende oğlumu düşünüyorumBen eşimle pazarlık yaptım valla annemde kalacam diye kendi evimde olsam giden gelen eksik olmaz kayınvalide anne birbirine gireren iyisi benim annemde kalmam . Şimdiden başladı zaten kv bende de kalabilirsin demeye evleri buz gibi adam akıllı ısıtma yapmıyorlar doğal gaz yok soba yok klima yok ben bile üşüyorum el kadar bebeği nasıl o ortamda tutabiliriz ki. Kendine sorsan evi çok sıcak ama ayy düşündükçe sinirlerim tepeme geliyor
Aynen öyle anne de olsak gene annemizi istiyoruz yanımızda Allah eksikliklerini göstermesin hiç birininAllah yokluklarını yaşatmasın. Sağlıklı ömürler versin bütün hepsine.
Kaç yaşına gelsek yine ana kuzusuyuz
Sol tarafı felçli şuan düştü sağ tarafı alçılı kırılmış ne yemeğini yiyebiliyor ne tuvalet ihtiyacını görebiliyor bebek gibi bir an önce inşallah iyileşir dogumumda olsada yanımda olsaAh canim cok gecmis olsun annene nesi var insallah gecici biseydir
Aminnn. Kesinlikle arayıp her gün sesini duyuyorum ya bu bana yeter hergun ağlıyor sana yardım etmem lazım bnm ben bu haldeyim bakıma muhtaç im diye bende sen sağ ol ben hallediyorum annem diyorum ama kapatınca ben başlıyorum ağlamaya. Yük insanları isteme bile o psikoloji zten kötü birde başkalarını çekmek çok zor ben eşime dedim kimseyi istemiyorum zten sezeryan olacağım kızımda da beş günde ayaktaydim eşimde beş gün izinli olacak kimse gelmesin biz bir şekilde hallederiz sen kıza bakarsın ben bebeğe bide milletin çenesini tribini çekemem diye eşimde ilkinde yaşadıklarımızı bnde yaşamak istemiyorum zorlanırız ama yaparız herkes nasıl yapıyorsa dedi inşallah sorunsuz geçiririz iyileşme toparlanma alışma sürecini hepimizAllah sifa versin Annecigine. Saglarya, manevi destekleri yeter..Benim annem de uzakta. Bir tek olsa baska kimse gerekmezdi. Bir araba insan olacak yanimda cogu bana yuk olacak..
Kesinlikle gene canı sağ annemin çok şükür Allah'a varligi bana yeterAnneleri yaninda olanlar..ne kadar şanslı oldugunu bilmeleri lazim..
Ben direk 40 çıkarım dedim de o kadar kalırmıyım bilmiyorumHahaha ben kaynamamama direk şey dedım herkes oğlunu düşünür bende oğlumu düşünüyorum40a kdr yolu var dedım
Ay Allah yardımcın olsun bu anneler bizi kesin lohusa depresyonun sokacakBen onu bunu bilmemde ananem anltıyor annemi 7günde doğurmus ellerını bağlamıslar artık tavana bileklerinden mantığa bak en yakınımda ablam ılk doğumunu normal yapti cok kestiler ıkıncıde korktu sezeryan oldu 2.gün kendi işini gördü birde rahattı aa oldumu falan dedi o derece acı cekmedıgı için biraz daha iyydi sonuçta bıçak yarası illa zorluğu olucak pozitif düşünmeliyim bana kaynanam değilde annem doktorun sezeryan demesıne rağmen bekleyelım o kayar gider doğar demesişimdi annemde kalıyorum kaynanamında 1haftalıkken evine geçersin demesi ve evime 22saatlık yol olması valla ben kesin lohusa zamanı kendımı atarım camdan aşa
Rabbim şifa versin biran önce İyileşir anneciğin . Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesinAynen öyle anne de olsak gene annemizi istiyoruz yanımızda Allah eksikliklerini göstermesin hiç birinin
Sol tarafı felçli şuan düştü sağ tarafı alçılı kırılmış ne yemeğini yiyebiliyor ne tuvalet ihtiyacını görebiliyor bebek gibi bir an önce inşallah iyileşir dogumumda olsada yanımda olsa
Aminnn. Kesinlikle arayıp her gün sesini duyuyorum ya bu bana yeter hergun ağlıyor sana yardım etmem lazım bnm ben bu haldeyim bakıma muhtaç im diye bende sen sağ ol ben hallediyorum annem diyorum ama kapatınca ben başlıyorum ağlamaya. Yük insanları isteme bile o psikoloji zten kötü birde başkalarını çekmek çok zor ben eşime dedim kimseyi istemiyorum zten sezeryan olacağım kızımda da beş günde ayaktaydim eşimde beş gün izinli olacak kimse gelmesin biz bir şekilde hallederiz sen kıza bakarsın ben bebeğe bide milletin çenesini tribini çekemem diye eşimde ilkinde yaşadıklarımızı bnde yaşamak istemiyorum zorlanırız ama yaparız herkes nasıl yapıyorsa dedi inşallah sorunsuz geçiririz iyileşme toparlanma alışma sürecini hepimiz
Kesinlikle gene canı sağ annemin çok şükür Allah'a varligi bana yeter
Durum resmen Gulermisin aglarmisin tamBen onu bunu bilmemde ananem anltıyor annemi 7günde doğurmus ellerını bağlamıslar artık tavana bileklerinden mantığa bak en yakınımda ablam ılk doğumunu normal yapti cok kestiler ıkıncıde korktu sezeryan oldu 2.gün kendi işini gördü birde rahattı aa oldumu falan dedi o derece acı cekmedıgı için biraz daha iyydi sonuçta bıçak yarası illa zorluğu olucak pozitif düşünmeliyim bana kaynanam değilde annem doktorun sezeryan demesıne rağmen bekleyelım o kayar gider doğar demesişimdi annemde kalıyorum kaynanamında 1haftalıkken evine geçersin demesi ve evime 22saatlık yol olması valla ben kesin lohusa zamanı kendımı atarım camdan aşa
Ahhh cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum annecigineAynen öyle anne de olsak gene annemizi istiyoruz yanımızda Allah eksikliklerini göstermesin hiç birinin
Sol tarafı felçli şuan düştü sağ tarafı alçılı kırılmış ne yemeğini yiyebiliyor ne tuvalet ihtiyacını görebiliyor bebek gibi bir an önce inşallah iyileşir dogumumda olsada yanımda olsa
Aminnn. Kesinlikle arayıp her gün sesini duyuyorum ya bu bana yeter hergun ağlıyor sana yardım etmem lazım bnm ben bu haldeyim bakıma muhtaç im diye bende sen sağ ol ben hallediyorum annem diyorum ama kapatınca ben başlıyorum ağlamaya. Yük insanları isteme bile o psikoloji zten kötü birde başkalarını çekmek çok zor ben eşime dedim kimseyi istemiyorum zten sezeryan olacağım kızımda da beş günde ayaktaydim eşimde beş gün izinli olacak kimse gelmesin biz bir şekilde hallederiz sen kıza bakarsın ben bebeğe bide milletin çenesini tribini çekemem diye eşimde ilkinde yaşadıklarımızı bnde yaşamak istemiyorum zorlanırız ama yaparız herkes nasıl yapıyorsa dedi inşallah sorunsuz geçiririz iyileşme toparlanma alışma sürecini hepimiz
Kesinlikle gene canı sağ annemin çok şükür Allah'a varligi bana yeter
Ben aile hekimliği hemşiresinden çok memnunum, gebelik takibi için sürekli arıyor ilgileniyor, benim yerime aşı takibi yapıyor gitmeyince neden gelmedin falan, şimdi karantina sürecinde de sürekli ilgileniyor, dün aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun işini güzel yapan insanlar da varKizlar yanlis anlamayin ama Aile Hekimliginden aradiklarinda bilgilerinizi verin bir de arada ugrayin. Begenin ya da begenmeyin ama ordaki insanlar saglik bakanligiyla cok sikintili duruma dusebiliyolar, gorevleri sonucta o bilgileri iletmek. Aslinda bir kerede alsalqr kayit edecekleri bilgileri ikide bir aramazlarm Cok ilkeli duzgun doktorlar bu tip basit seyler yuzunden baska yerlere gonderilebiliyor ya da stresten istifa ediyor. Belki cogumuz ozel hastaneye gidebiliyoruz ama gidemeyen insanlar, yaslilar var. Onlar icin duzgun Aile Hekimligi kadrosu cok onemli. Mahallemizdeki komsularimiz onlar destekleyelim
Hahahah iyi sen başta anlaşmıssın bayaBen direk 40 çıkarım dedim de o kadar kalırmıyım bilmiyorumneyseki kabul etti eşim
Vallahi şimdiden ayaklarına kalın corap dıyor ama sıcak gelıyor ben hala kısakolluyla duruyorum bu havalarda duvara sarılıyorum yatarken sen doğurda gazlı olcak cocugun dediAy Allah yardımcın olsun bu anneler bizi kesin lohusa depresyonun sokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?