- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilma varmi die bakmadi mi baska doktorMerhaba kızlar , bugün benim nişan a benzer bir akıntım geldi , hafif de Su geldi sonrasında. Doktorum da şehir disindaymis muayne olmadım ama nst bakıldı hemen şükür normal çıktı sancı falan yok yani , bide turnusol ped verdiler gelen su mu yoksa idrar mi diye, imdada bişey çıkmadı. Bende hafif bir bel ağrısı var ama bide bebek hareket ettikçe çok çok canımi yakıyor . 34+3 haftadayim, hayırlısı ile 38 i görelim hepimiz![]()
Yavrucum ama onu dogumdan sonra giyceksin, gobek Inmis olacak??Kızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyorbüyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım
![]()
Gecmis olsun. Insallah gunlerini beklerler. Dikkatle takip et cnm mutlaka doktoruna bilgi verMerhaba kızlar , bugün benim nişan a benzer bir akıntım geldi , hafif de Su geldi sonrasında. Doktorum da şehir disindaymis muayne olmadım ama nst bakıldı hemen şükür normal çıktı sancı falan yok yani , bide turnusol ped verdiler gelen su mu yoksa idrar mi diye, imdada bişey çıkmadı. Bende hafif bir bel ağrısı var ama bide bebek hareket ettikçe çok çok canımi yakıyor . 34+3 haftadayim, hayırlısı ile 38 i görelim hepimiz![]()
Wala benimde oyle ayaga kalkinca su bosalicak hissim var idrar yolu enfeksiyonu varmis Bide nst de bende sanci cikkti ama kasilmayla geliyor ve gecmeyen hafif adet sancisi var yaninda yani tam olarak seninkiyle ortusmuyor ama alt kisimda boyle su bosalacak hissi genelde iltihaptan oluyor dedi doktor suda cozulen şase verildi bugun gece boyu wc ye gitmemem lazimmis bakalim nasi olacakSelam kızlar bugün değişik birşey yaşıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi yururken sanki vijanamdan bişey boşalacak mış dusecekmis gibi hissediyorum ve acılı bu nedir
Yok canım ya çok dar üstten iki düğme kapanıyor diğerleri açıkben de deneme yapayım.
Göbek inecek biraz öyle hesap etsek kurtarmaz mı
O kadar inmiyor ya, ben onu hastanede giymek için aldım, hastanede mümkün değil olmaz ve dikişim olacak sezeryanYavrucum ama onu dogumdan sonra giyceksin, gobek Inmis olacak??
Bir hafta Sonr olabilir ama ilk gün mümkün değil yaa benim ilk doğumda da karnım aynıydı hastanedeDoğurduktan sonra olurdu belki![]()
Bende bir kaç gündür halsizim. Bunu uykusuzluğa bağlıyorum. Gece kalk yat kalk yat, uykuya dalamıyorum.. İnsan uykusunu alamayınca enerjisi de olmuyor, psikolojik olarak da iyi hissetmiyorsun. Doğum ve lohusalığımız iyi geçer inşallah :)Ay neden boyle olduk nazarlara mi geldikP Bin tane isim var kafam kalkmiyo. Gece cise kalkmaktan uyumuz cok bolunuyo belki de ondandir.
Kizlar bu arada haftaya yatak, sifonyer vs. geliyor kismetse. Ben cok heycanlaniyorum ya insallah hepimizin cok saglikli ve kolaylikla gecsin dogumu ve lohusaligi guzel guzel tadina varalim bu benim son cocuk Allah`in izniyle :)) Oyuncak bebek gibi oynamak istiyorum onunla, saglikli olsunlar insallah:)
Ilk dogumu olacaklar uykusuz geceler sizi sok etmesin. Gececek merak etmeyin. Ben ilk dogumumda uykusuzluk konusunda cok sabirsiz ve isyankardim sanki bir benim oyleymis gibi ama hayir herkes ayni, simdiden soyleyeyim merak etmeyin her gecen gun daha iyi olacak:)
12 kilo aldım, 1 hafta-10 gündür 72 kilo çıkıyorum sabitlendi mi acaba diyorum ama sanmıyorum böyle duracağımı.. Akşam yemeğinden sonra midem kazınmaya başladı çünküBu kilolar bir yerde sabitlenmiyor mu![]()
Yok canım doktorum sürekli aradı ve bu kadarını yeterli buldu sanırım , muayne ol da demedi , sadece nst bakıldı bide ped koyup su mu geliyor diye kontrol ettirdi. Benim kızım var 2.5 yaşında onu kucağıma çok alıyorum anlamiyor da hamile olduğumu. Belki diyorum zorlanmadan olmuştur kanama ,Acilma varmi die bakmadi mi baska doktor![]()
Teşekkür ederim,amin insaalah hepimizin ki sağlıkla zamanında gelsin herşey planladigimiz gibi ve hayal ettiğimiz gibi olsunGecmis olsun. Insallah gunlerini beklerler. Dikkatle takip et cnm mutlaka doktoruna bilgi ver
Cok gecmis olsun tabi agir kaldirmak yasak belkide ondandir. Otururken kucağına almaya ozen goster. Uslu uslu beklesin kuzucuklar karnimizdaYok canım doktorum sürekli aradı ve bu kadarını yeterli buldu sanırım , muayne ol da demedi , sadece nst bakıldı bide ped koyup su mu geliyor diye kontrol ettirdi. Benim kızım var 2.5 yaşında onu kucağıma çok alıyorum anlamiyor da hamile olduğumu. Belki diyorum zorlanmadan olmuştur kanama ,
Canım bio oil alerji yapmış olabilir başka bişey deneBen 2. Biooili anca bitircem kasintim cok oluyodu bi ara catliyorm sandm ama snr baktm isilik olmisum gbi gobegin etrafinda kucuk noktalar var surmiym bakaym nolcak dedm 2 gun surmedm kasinti tamamen gecti. Simdi bu sefer de catlicam diye korkup yine 2 gun surdm yine kasinti basladi
Yeni idrar testi verdim tertemiz dediler nst hiç cekilmedim bnm kasılma ile gelmiyor ayakta yürürken sanki çocuk çıkacak dusecekmis gibi hissediyorum içimden bsey bastırıyor kayıyor suyum geliyor diyorum bakıyorum yok doktorada yeni gitmiştim yarın olmadı msj atarım bu şekilde devam ederse sana da yazarım cnm. Gece wc ye gitmemek ne mümkün bu saatte WC artı yemekWala benimde oyle ayaga kalkinca su bosalicak hissim var idrar yolu enfeksiyonu varmis Bide nst de bende sanci cikkti ama kasilmayla geliyor ve gecmeyen hafif adet sancisi var yaninda yani tam olarak seninkiyle ortusmuyor ama alt kisimda boyle su bosalacak hissi genelde iltihaptan oluyor dedi doktor suda cozulen şase verildi bugun gece boyu wc ye gitmemem lazimmis bakalim nasi olacak![]()
Öyle şey mi olur?? Çok saçma kimse sizden maaşınızı kesemeZ.. Sana o parayı sigorta yatırıyor banka değil.. Ayrıca banka bir kurumdur ve senin doğum izninde maaşını sana yatırmak zorundadır.. Bu senin da yasal hakkındır.. Mahkemeye versen davayı çok rahat kazanırsın..Ben çalışıyorum. Ücretli izindeyken maaşımı alacağım. Birde rapor parası varmış sanırım ama. Rapor parasını banka benden geri alacakmış maaşımı yatırdığı için.
Maaşımı alıyorum rapor parası almayacağımÖyle şey mi olur?? Çok saçma kimse sizden maaşınızı kesemeZ.. Sana o parayı sigorta yatırıyor banka değil.. Ayrıca banka bir kurumdur ve senin doğum izninde maaşını sana yatırmak zorundadır.. Bu senin da yasal hakkındır.. Mahkemeye versen davayı çok rahat kazanırsın..