Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim idrar tahlilinde cikmadi kulturde cikti dun gece ki ilaci anca 1 saat flan tutabildim patlayavaktim. Ona ramen baya hafiflemis suan o hissim ama diyorum ya benzer tarif edip farkli seyler olabilir bilemiyorum kiYeni idrar testi verdim tertemiz dediler nst hiç cekilmedim bnm kasılma ile gelmiyor ayakta yürürken sanki çocuk çıkacak dusecekmis gibi hissediyorum içimden bsey bastırıyor kayıyor suyum geliyor diyorum bakıyorum yok doktorada yeni gitmiştim yarın olmadı msj atarım bu şekilde devam ederse sana da yazarım cnm. Gece wc ye gitmemek ne mümkün bu saatte WC artı yemekaçım doymuyorum
Ben esortman takimi almistim cikis icinKizlar hastane cikisinda ne giymeli diye konusulmustu gecenlerde. Ben ilk esofman takimi diye dusunmustum ama simdi aklima bisi geldi bence hem şik hem rahat olur. Triko takimlar var cok guzel.. Sicacik ve rahat, dokumlu duruyor. Onlara bakiyorum simdi bi tane secip alicqm sizin de akliniza yatarsa bakarsiniz![]()
Aldiginda bize de link atarsin cnm :)Kizlar hastane cikisinda ne giymeli diye konusulmustu gecenlerde. Ben ilk esofman takimi diye dusunmustum ama simdi aklima bisi geldi bence hem şik hem rahat olur. Triko takimlar var cok guzel.. Sicacik ve rahat, dokumlu duruyor. Onlara bakiyorum simdi bi tane secip alicqm sizin de akliniza yatarsa bakarsiniz![]()
Sanırım Nisan geldikten belirli bir süre sonra doğum basliyormus.Daha doğrusu sanciMerhaba kızlar , bugün benim nişan a benzer bir akıntım geldi , hafif de Su geldi sonrasında. Doktorum da şehir disindaymis muayne olmadım ama nst bakıldı hemen şükür normal çıktı sancı falan yok yani , bide turnusol ped verdiler gelen su mu yoksa idrar mi diye, imdada bişey çıkmadı. Bende hafif bir bel ağrısı var ama bide bebek hareket ettikçe çok çok canımi yakıyor . 34+3 haftadayim, hayırlısı ile 38 i görelim hepimiz![]()
Ben geçen ay aldım canım 75-80 liraydı. O ne ya 2 katından fazla artmışKizlar strerimar aldiniz mi ? Yada Fiyati gordugunuz musaka mi bu 100 ml si 170 tl olmus yuhhh yani
guvendiginiz baska marka var mi? 2 cocuk var bende battikkk battikkk
eksik bitmiyordu
![]()
25 kasımda 60 liraya almışım canım o ne ya hu o kadar zam mı olurKizlar strerimar aldiniz mi ? Yada Fiyati gordugunuz musaka mi bu 100 ml si 170 tl olmus yuhhh yani
eksik bitmiyordu
![]()
Bence 1 ile 2 arasında çok fark yok ama yine de bilemedimBen sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
Hepsi burada dan baktim siparis veeeyim dedim soka girdim eczaneye bakicam. Gecen gun geldi basima oglum alerjik astim doktor hava makinasi verdi manuel bisi degisik int ten baktik 350 tl eczeneye geldim evin orda 50 tl birebir marka model ayni. soka firdim. Saolsun elindeki mala zam yapmiyor belki sterimarida zamsiz yakalayabilirim. Ama kizlar ilac uretimlerinde sorun var uretimler durdurulmus ve depolarda bazi ilaclar yok deniliyor25 kasımda 60 liraya almışım canım o ne ya hu o kadar zam mı olur![]()
İnternetteki mağazalar ellerindeki ürün bitmek üzereyse ya da bittiyse zamlı gösteriyorlarmış. Çünkü ürünü silip tekrar eklemek daha zormuş. O yüzden internette bazen saçma zamlar görülebiliyormuş. Böyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.Hepsi burada dan baktim siparis veeeyim dedim soka girdim eczaneye bakicam. Gecen gun geldi basima oglum alerjik astim doktor hava makinasi verdi manuel bisi degisik int ten baktik 350 tl eczeneye geldim evin orda 50 tl birebir marka model ayni. soka firdim. Saolsun elindeki mala zam yapmiyor belki sterimarida zamsiz yakalayabilirim. Ama kizlar ilac uretimlerinde sorun var uretimler durdurulmus ve depolarda bazi ilaclar yok deniliyor
Bence canim q ile 2 arasinda cok kilo farki yok bir iki denersin baktin cok sizma oluyor cok büyük gelecek acilinden alinir yaa elinde kalmasindan iyidir bence ben kendim icin boyle planladim mesela erken dogum olursa hemen hastane cevresi bi market illaki var alinir 1 noBen sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
Süte zam gelince tereyağına da zam geldi. İç yağ falan nasıl acabao da et fiyatıyla kapışır mı
Kızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyorbüyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım
![]()
Kizlar hastane cikisinda ne giymeli diye konusulmustu gecenlerde. Ben ilk esofman takimi diye dusunmustum ama simdi aklima bisi geldi bence hem şik hem rahat olur. Triko takimlar var cok guzel.. Sicacik ve rahat, dokumlu duruyor. Onlara bakiyorum simdi bi tane secip alicqm sizin de akliniza yatarsa bakarsiniz![]()
Kizlar strerimar aldiniz mi ? Yada Fiyati gordugunuz musaka mi bu 100 ml si 170 tl olmus yuhhh yani
eksik bitmiyordu
![]()
Ben sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
Elinde stok olan mali eski fiyattan satmak zarar ettirir tuccara cnm, firsatcilik degil bu. Cunku yenisini satin aldiginda zararina alacaktir. Her urunde fiyati hesaplarken senin ne kdra aldigin degil guncel fiyati baz alinmalli. Dusun 9.95e 10 tane kahve satti adam 995tl ciro yapti snr yeni kahve almaya gtti 1000 tl odeyecek.. ne anladm o isten adam daha kira personel odeyecekŞu an kapismayan tek şey maaşlarimiz onun dışında herşey uçuyor da uçuyor
Hepimiz aynı hatayı yapıyoruz aslında bunları doğuma yakın almak lazım ben denemedim ama büyük almistim inşallah olur.
Ben tayt giymiştim rahat ettim bunda da tayt giyerim gebelik taytı olur sanırım göbeğin inmesi bir kaç günü buluyor
Dün Türk kahvesi alacaktım 3 harfli marketleri gezdim ikisinde 13.95 ti birinde 9.75 ti aldım .Bugün eşim yine o marketlerden birine gitti kahve fiyatı 13.95 olmuş dünden bugüne hatta demiş elinizde stok varken niye yeni fiyattan satıyorsunuz diye ben bilmem abi demiş hayır fırsatçılık başka bir şey değil
Ben 1 de 2 de aldım .2 numara büyük gelebilir yeni doğan için sanki .Küçük paket 1 numara alabilirsinn
Turk kahvesi mi 13 mu hahahahaha git bime bugun 13 kalmismi şoka girdim yemin ederim aglicaktim tam 14.90Şu an kapismayan tek şey maaşlarimiz onun dışında herşey uçuyor da uçuyor
Hepimiz aynı hatayı yapıyoruz aslında bunları doğuma yakın almak lazım ben denemedim ama büyük almistim inşallah olur.
Ben tayt giymiştim rahat ettim bunda da tayt giyerim gebelik taytı olur sanırım göbeğin inmesi bir kaç günü buluyor
Dün Türk kahvesi alacaktım 3 harfli marketleri gezdim ikisinde 13.95 ti birinde 9.75 ti aldım .Bugün eşim yine o marketlerden birine gitti kahve fiyatı 13.95 olmuş dünden bugüne hatta demiş elinizde stok varken niye yeni fiyattan satıyorsunuz diye ben bilmem abi demiş hayır fırsatçılık başka bir şey değil
Ben 1 de 2 de aldım .2 numara büyük gelebilir yeni doğan için sanki .Küçük paket 1 numara alabilirsinn