2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
35 de gün vermek istemedi bekleyelim bişey olursa ara dedi cuma 36 olcaz bakalım gelen giden yok gün verir mi 37 yi bekler mi bilmiyorum ağrı olmazsa bekler gibi ama ilaçlar falan kesildi bu hafta bilmiyorum ne olacak 🙁
Senin yine cok masallahin var aman nazar degmesin iyi tuttun gene icerde tuuuu tuuuuu

Yollarda doğuracam az kaldı birkaç eksik var erkenden çıkıp alayım dedim . Gobusum taş kesildi fena ağrı girdi . Sağ salim eve varirim inşallah 🤣
Ya ben ayakta cok zorlaniyorum disari cikti cikacak sanki hop die dusecek gibi acaip agri yapio surekli oturmak ihtiyaci duyuyorum

Aralık annelerine çok vardı kilo veren, kilo alımı duran, bende son gittiğimde hiç kilo almamıştım, iştahım da normale döndü çok yiyesim yok inşallah bebiş doğana kadar bikaç kilo gider, lohusa döneminde affetmiyeceğim 😁
Canim acaip tatli istio doktora dedim sanirim yicem die asla yemiceksin dedi 🤦🤦 annemi tembihledim doguma gittigim gun bana bu tatliyi yap ve hastaneye gelirken getir bi tencere yemezsem neyim 🤣🤣🤣🤣🤣

selam kızlar. benim haftadır ara ara göbek deliğimin parmak üstü biraz sol tarafı acıyor. doktora sordum kas ağrısıdır dedi. ama öyle bildiğimiz kas ağrısı gibi değil. elimi üzerine süründe sızlama gibi bir acı ama deriden kaynaklı da değil içten acıyor. sizlerde böyle birşey oldu mu? ben çok fazla yere eğiliyorum. acaba ondan doku zedelenmesi falan mıdır acaba ?
Biri daha bundan bahsediyordu sanki ama kimdi hatirlayamadim ve akibeti ne oldu.🤦 Kotu bisi olsaydi hatirladik ama yaa korkma bence

Aslında bu kadar dursalar çok çok yeter diyordum ikizlere ama anne yüreği öyle olmuyormuş az daha büyüsünler çekerim 1-2 hafta daha diyor insan 🥲
Tabi surda bisi kalmadi zaten ana yuregi elbet ceker ama iste zarar gormesinler uslu uslu buyusunlet 🥰🥰 cinsiyetler ikiside kiz miydi

Bak o konuyu konuşalım diyoruz hastaneyle her defasında unutuyoruz 🤔
Konuşan var mı bunu, ocak başı için yeni zamlı mı isterler?
Evet bizim de öyle fiyat sabitleme olmaz mı dedik doktor benlik bir durum değil dedi karışmadi hastahaneden bir adam ayarlamakta fayda var

Ya ben ayakta cok zorlaniyorum disari cikti cikacak sanki hop die dusecek gibi acaip agri yapio surekli oturmak ihtiyaci duyuyorum
Benim de öyle yürürken çıkıverecek gibi geliyo, keşke o kadar kolay olsa çıkması 😂
Bi de yürürken sanki kafası iki bacağımın arasına sıkışmış gibi geliyo 😂

Benim de öyle yürürken çıkıverecek gibi geliyo, keşke o kadar kolay olsa çıkması 😂
Bi de yürürken sanki kafası iki bacağımın arasına sıkışmış gibi geliyo 😂
Heh iste bi degisik dimi ifade edemiyorum doktor cok asagida dedi zaten. Keske kolay olsa hakkaten 🤣🤣 o gun dogumhaneye inip acikliga baktirirken bi ciktim 50 msj whatsaptan tel cekmio esim kudurmus ne oluyor aliyorlarmi biraz uzun surmustu ben icerde ayri agliom o dışarda ayri aglio bide caktirmamaya calisio cok komik 🤭🤭 ya diorum sen dirayetli olsana bana destek ol benden once cokuyor 🤦🤦 s en dio disarda beklemenin zorlugunu bilemezsin diorum sen icerde olmanin zorlugunu bir bilsen 🤣🤣🤣🤣🤣

Ben de tam tersi dusunuyorum cok mutluyum karnımdayken evet Sorunlar var hareket ozgurlugum yok hala kusuyorum vs ama hareketleri hıssedıyorum kimseden korumak zorunda degılım sadece bana ait suan😍🥰
Çok yerinde bir mesaj .Ben de ilk dogumumu yaptıktan sonra acaba biraz daha mı durdaydi benimle diye düşünmüştüm .Özellikle ziyarete gelenler hunharca öpüp sevince ve ilk Kayinvalideme biraktigimda ne güzel karnimda hep benimleydi diye uzulmustum 🙂🙂

Kızlar ben ne zaman balık yağı ilacını içsem fenalasiyorum bildiğiniz fenalasiyorum ama dün gene içeyim deneyeyim dedim aman allahm istifra etmekten içim dışıma çıktı bu saat tek bile istifra etmek için kalkiorm yataktan siz icebiliyormusunuz balık yağını
Ben hap olarak alıyorum .Sıfır balık kokusu ve tadı .Sanki herhangi bir hap gibi.Omega 3 takviyesi yapıyorum .Diğerlerini icemedim istifra ettim hep.

Boğaz ağrım öksürüğe döndü, sabaha kadar öksürdükçe uyandım ve idrar kaçırıp üzerimi değiştirmekle uğraştım. Kaç kere yaptım bunu bilemiyorum. Sonra bel ve kalça ayrısı başladı. Allahım lütfen sağlıkla gelsin artık diyorum. İdrar kaçırdıkça suyum mu acaba diyede heycanlanıyordum

Kızlar ben ne zaman balık yağı ilacını içsem fenalasiyorum bildiğiniz fenalasiyorum ama dün gene içeyim deneyeyim dedim aman allahm istifra etmekten içim dışıma çıktı bu saat tek bile istifra etmek için kalkiorm yataktan siz icebiliyormusunuz balık yağını
Dr sonuna kadar iç demişti ama benim kutum biteli 1.5 ay oldu bidaha da almadım. Ceviz falan yiyorum. Yeter dedim

Aslında bu kadar dursalar çok çok yeter diyordum ikizlere ama anne yüreği öyle olmuyormuş az daha büyüsünler çekerim 1-2 hafta daha diyor insan 🥲
ya dimi bi de bazen duyuyorz ya yok bazı anneler daha çok kilo almamak için 34 35 dolunca sezeryan oluyomş güya fln hangi anne o ve hangi anneden ziyade hangi dr onu da merak ettim baksana benim mecbur sez olmasına ramen dr bırak 35i 38de bile almıyo tam 39u doldurmasını bekliyo geçen sene başka doktora gidiyodm o da sez. zorunlu olursa 39u doldurmadan almayız demişti. Gerçekten öyle anne ve dr var mı merak ediyorum yoksa haberlerin annelere gereksiz bok atması mı acaba

selam kızlar. benim haftadır ara ara göbek deliğimin parmak üstü biraz sol tarafı acıyor. doktora sordum kas ağrısıdır dedi. ama öyle bildiğimiz kas ağrısı gibi değil. elimi üzerine süründe sızlama gibi bir acı ama deriden kaynaklı da değil içten acıyor. sizlerde böyle birşey oldu mu? ben çok fazla yere eğiliyorum. acaba ondan doku zedelenmesi falan mıdır acaba ?
benim hamileliğin neredeyse başndan beri leğen kemiklerime yakın yerler sanki dalağımın ve apandistimin oralara zaman zaman ağrı saplanıyor en başından beri olduğu için hiç takılmadım enteresan şekilde de en çok gece oluyor ben gaz sancısı ve kas sancısı olarak düşündüm. Fazla yere eğilmemeye çalış sen de=) Şuan göbekler büyüdüğü için her şey olmuş olabilir

Back
X