Sezeryan olunca da gaz çıksın diye bekliyosun, nerde tost hoşaf ancaHic unutmam ilk dogum 16 saat tabi ac susuz dogum olunca hasta bakici geldi basima cok cektin canin ne istio hemen sole gideyim kocana dedi dedim sucuklu tost su ve kola istiyorum2 tost 2 kola birde su icmistim hunharca hemde cataldayken daha bunda da helva ve su isterim heralde
Yaaaa çok tatlıMerhaba kızlarrr bugun doktor randevum vardı yolcudur abbas artk bağlasan durmaz 22sine gün verdi sezeryana pazartesi haftaya korona testne giricem aşiri iltihap varmıs fitil yazdı cocuğa enfeksiyon geçmesın dıye enfeksiyonlu doğmasın dıye neyse işte ay benı bi heyecam sardı cocugum suan 3550 kılo herşeyi haftayasına uygun fakat kafası önde gitmesi devam cihaz ölcemefi koca kafalı oğlumu41olmus kafamız alttan muane etti biraz allahtan hazırlıklı gitmısım bebegn kafası büyük oldugundan çatiya girmemıs zaten kenardaymıs size oğulcugumun resmini atyim bana dua edın ınsallah güzel şekılde kucagıma alayım yavrumu
Nil Bilgene gidiyorum bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Memnunum. Yalnız çok sıra oluyor bazen çok bekletiyorlar.Avcılar hospital fiyatını merak ediyordum evime yakındı orası da. Fiyatı oraya göre normal bence. Sonra başka doktora gidince oraya gitmedim. Hangi doktora gidiyorsun canım?
Dis eti hassasiyeti bu haftalarda normal yaziyordu uygulamaKızlar aranızda en ufak bi diş fırçalamasında diş eti kanayan var mıen hafif fırçalamada bile şırıl şırıl benim ya fırçalayamıyorum
Yok ben yerim gene potansiyelim cok yuksek yiyerek mutlu olanlardanim benSezeryan olunca da gaz çıksın diye bekliyosun, nerde tost hoşaf anca
Hic unutmam ilk dogum 16 saat tabi ac susuz dogum olunca hasta bakici geldi basima cok cektin canin ne istio hemen sole gideyim kocana dedi dedim sucuklu tost su ve kola istiyorum2 tost 2 kola birde su icmistim hunharca hemde cataldayken daha bunda da helva ve su isterim heralde
Kızlar aranızda en ufak bi diş fırçalamasında diş eti kanayan var mıen hafif fırçalamada bile şırıl şırıl benim ya fırçalayamıyorum
Aynen kiz dikisim oluyordu bitmemisti daha yemege basladigimdaAnnem daha dikiş atılırken yemek yemişkadındaki rahatlığa bak
Sende dikiş atarlarken helva kaşıklarsın
Tabi annem panik ve evhamdan helvayi yapabilirseAnnem daha dikiş atılırken yemek yemişkadındaki rahatlığa bak
Sende dikiş atarlarken helva kaşıklarsın
Tabi annem panik ve evhamdan helvayi yapabilirsedun aksam mutfakta bardak dusurdum kirildi kadin ne oldu die ciglikla geldi yanima sonra yine salonda dusuruuordum bardak bagirdim ayyy die üstume atladi ne oluyor die. Sanirim sanci vs tutsa annemi sakinlestirmek zorunda kalacagiz benden once
Benim esimde agrim var desem tek dedigi gidelim mi haydiiii demek oluo ama asiri sakin oda paniklesin istoyorum aksi gibiÖyleler ah desem doğuruyorum sanıyor. Eşim de tam tersi yanında doğursam aaa çocuk mu geldi diyecek. Sakinliği beni sinirlendiriyor.
Canim Allah bagislasin cocuklarini genc yasta ne guzel uc evladin olacak. Tuplerini baglatma konusunda neden soru isaretin var? Yani tekrar bebek isteme durumunuz olabilir mi? Tabi sizin karariniz ama ben olsam Allah uzun saglikli omur versin der kesinlikle en dogru korunma yontemini secerdim, dordoncu bir cocugu asla gozealamazdim, hele ki daha once saglik sorunlarim olduysa. Uc cocugumla da hayatin tadini cikarirdim bundan sonraKızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim
Ceket atma degildir oBen sadece fikir almak istedimBu bebekte dikkat ettiğimiz halde oldu ama iyiki de olmuş Ben ceketini atsa hamile kalanlardanım galiba
Emzirince meme dusmuyo ki. Cocuga camur atmasinlar valla. Tamamen genetik. Millet kafayi yemis gercekten. Tamam kendini sevmek deger vermek cok guzel ama bebis anne istiyoMemelerim sarkmasın diye emzirmeyen duymuştum ama kilo almamak için erken doğum yapan ilk defa duyuyorum, Allah ıslah etsin inanırım vardır öyleleri, neler neler duyuyoruz.
Benimde hap ama baştan beri bu şekilde oluyor balık çıktığında yiyemiyordum şuan yeni yemeye başladım ama ilaç asla içiyorum iki saat sonra inanılmaz bir bulantı ile midem bosalircasina istifra ediyorum bebisime üzülüyorum vitamini alamıyorum diyeBen hap olarak alıyorum .Sıfır balık kokusu ve tadı .Sanki herhangi bir hap gibi.Omega 3 takviyesi yapıyorum .Diğerlerini icemedim istifra ettim hep.
Bende ceviz çerez anca napalim çok zor o ilacı içmekDr sonuna kadar iç demişti ama benim kutum biteli 1.5 ay oldu bidaha da almadım. Ceviz falan yiyorum. Yeter dedim
Sağlıkla gelsin insallah canimBenim de büyük ihtimalle sezaryen canım. İlk doğumum olacak Allah’ın izniyle. Bebeğim biraz iri böyle devam ederse normal önermiyor doktorum. Bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?