Kızım zamanında hümana mıydı neydi ebebekten alıp ondan içiyordum ilk günler içinde rezene varmış. Sonra rezenenin bebeklerde anne sütü vasıtasıyla bile olsa hormon dengesini bozabildiğini okumuştum bi yerde bıraktım o yüzden. Şekersiz kuru meyvelerden hoşaf yapıyordu annem ondan içtim bol bol bi de bol su.Kızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
Teşekkür ederimSpinal belden asagisino felc ediyo hic hissetmiosn epidural sadece bel asagisindaki agriyi kesiyo gibi dusunebilirsn genelde spinal+epidural yapiyolarmis sezeryanda. Benim bi arkadas cmt sezeryan oldu pazar iyiydi yuruyodu hala epidural bagli dedi elinde serumuyla geziyodu nasi yuruyebiliosn dedm cunku ben diz amelyati olunca da epidural yapmislardi agrisi az olsn diye, ozaman amelyatsiz bacagimi da oynatamamistm. Arkadas da dozajina bagli dedi, dugmeye bastikca ilac gelio ben de cok basarsam uyusmaya baslar bacaklarm dedi..
Doktorun ssvd yi destekliyor mu doğum ücreti ne kadar istiyor acaba bende aynen senin gibi düşünüyorum ama gerçekten çok ciddi ücretler talep ediyorlar yaparım diyor ama riskler seni bağlar diyorEwt cnm, ilk dogum uzer8nden cok yil gextigi icin sanirim bir sorun olmaz. Ilkinde de normal istedim ama olmadi. Israrci degildim, yine degilim. En ufak riski bile goze almam yani normal olsun diye. Bebek de ben de iyi olalim onemli olan o. Sayet bir risk yoksa tarih belirlemek yerine bebegin kendi karar versin istiyorum tek takintim bu. Doktorla 40. Hafta dolana dek bekleyelim normal dogum olmazsa sezeryan yapalim diye konusmustuk ilkinde, bunda da ayni sekilde konustuk. Nasil kismetse oyle olacak tabi.
Benden alip sana versinlerAaa dusmuo mu bu ii haber oldu benim icinben direk zaten kucuk memeden mUzdaribim bi de ustune sarkar artik emzirme isi bitince direk yaptiririm gibi kendimi avutuyodm acikcasi. Silikonun uzun vadede vucuda hic zarari yok deseler valla memeden kesildigi gun amelyat tarihimi alirim o derece.
yani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymişbaby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben bunu aldım ama indirimdeydi yarı fiyatına aldım. Arada indirime giriyor
çok sağolunBundan görümcem aldı çok memnun.
asıl gaz için kimyon tohumu alın onu demleyip içinKızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
Hayir dememBenden alip sana versinlerbenimde o kadar buyuk ki , emzirme bitsin gidecegim kucultecegim ve ahdim var max 75 yaptirticam
Benim kızımda hiç yaşamadık gaz problemi maşallah ilk 4 ay sabaha kadar uyuyan bir bebekti.yani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymişçok kararsız kaldım sipariş etsem ertesi gün gönderiyor ebebek iptal de edemem
açtınız kurdunuz mu kaliteli mi?
çok sağolun
asıl gaz için kimyon tohumu alın onu demleyip için
bir de aktarlarda emziren anne çayı diye karışımlar satılıyor içinde rezene ısırgan otu kimyon vs daha bir sürü var ilkinde içtim yine içicem şimdiden kimyonu aldım gaz çooook zor
hatta doğumdan önce gaz damlalarını da alacağım gazsız bebek neredeyse yok çünkü
rezenenin zararlı olduğunh ben de okudum kafam çok karışık
Evet kurdum güzel, 350 gibi bir fiyata almıştımyani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymişçok kararsız kaldım sipariş etsem ertesi gün gönderiyor ebebek iptal de edemem
çok sağolun
bir de aktarlarda emziren anne çayı diye karışımlar satılıyor içinde rezene ısırgan otu kimyon vs daha bir sürü var ilkinde içtim yine içicem şimdiden kimyonu aldım gaz çooook zor
hatta doğumdan önce gaz damlalarını da alacağım gazsız bebek neredeyse yok çünkü
Yan etkileriyle ilgili bilgim yok kişiye göre değişiyor bence. Doktora sorduğumda yazarım burayaHimm cok sagol andim. Acaba bunlar yapildiktan sonraki etkiler vs. Nasildir. Cis tutamama vs oluyomus bi sure.
Bende ondan aldm birde anoson aldm bol bol uyuyalım dıyeKızım zamanında hümana mıydı neydi ebebekten alıp ondan içiyordum ilk günler içinde rezene varmış. Sonra rezenenin bebeklerde anne sütü vasıtasıyla bile olsa hormon dengesini bozabildiğini okumuştum bi yerde bıraktım o yüzden. Şekersiz kuru meyvelerden hoşaf yapıyordu annem ondan içtim bol bol bi de bol su.
Alkolsuz bira icmeliBenim bi arkadaşım süt yapsın diye bira içmiş bebeği sabaha kadar uyandıramamışlar sonra
Hahahah ama evet oda cok süt yapıyor dıye duydum djdjdjjdBenim bi arkadaşım süt yapsın diye bira içmiş bebeği sabaha kadar uyandıramamışlar sonra
Yok canım tekrar çocuk düşünmüyoruz. Rabbim bunlara sağlık versinCanim Allah bagislasin cocuklarini genc yasta ne guzel uc evladin olacak. Tuplerini baglatma konusunda neden soru isaretin var? Yani tekrar bebek isteme durumunuz olabilir mi? Tabi sizin karariniz ama ben olsam Allah uzun saglikli omur versin der kesinlikle en dogru korunma yontemini secerdim, dordoncu bir cocugu asla gozealamazdim, hele ki daha once saglik sorunlarim olduysa. Uc cocugumla da hayatin tadini cikarirdim bundan sonra
Iyi gidiyodun son anda bozdun kendini bakYapan cok insan var canim. Saglikla kavusun insallah gerisi onemli degil. Gonlundeki olur insallahama git ol sezeryanini mis gibi yaaa
Valla bisi olmuyo gercekten genetik.Aaa dusmuo mu bu ii haber oldu benim icinben direk zaten kucuk memeden mUzdaribim bi de ustune sarkar artik emzirme isi bitince direk yaptiririm gibi kendimi avutuyodm acikcasi. Silikonun uzun vadede vucuda hic zarari yok deseler valla memeden kesildigi gun amelyat tarihimi alirim o derece.
Bende ilk iki çocuğumda rezene içmiştim ama geçenlerde instagramda ‘doktoranne’ydi sanırım rezene için baya zararlı felan demiş bir bakın istersenizKızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
Heh dinle o kafayi hajajahaha sakasi bi yana insallah gonlundeki olurIyi gidiyodun son anda bozdun kendini bakBazen ben de git ol piremses gibi sezeryanini neyin kafasini yasiyosun diyorum
Bunlarin çoğunu not aldım doğum sonrası için lazım olacak şeyler üç sene geçti dogumumun üstünden ama hicbirsey kafamda kalmamış sankiYeni doğum yapan sözde ocak annesi olarak yanıtlayayımRezene içilebilir, komposto içiyorum ben, bol su, dereotu çok arttırıyor sütü. Bir dr tahin. Ben çok halsizim pregnacare doğum sonrası takviyeyi alıyorum. Çorba da için bol. Bir de kansızlık başladı biranda gyno ferro demir ilacı yazmış doktor taburcu olurken. Ayaklarınız hep sıcak olsun, hiç üşütmeyin, benim 2 hafta geçti doğumun üstünden hala aşırııı ter basıyor ama hep ayaklarımı ve göğsümü belimi buna rağmen örtüyorum.
Sezaryenden hemen sonra ise büyük tuvaletimi yapana kadar sadece sıvı beslendim, hastanede sırf sıvı verdiler günlerce. Büyük tuvalet sonrası ise kabız yapmayacak türden beslenmelisin dikişleri zorlamamak için 1 ay. Ben hala muz falan hiç yemedim zaten demir ilacı kabız yapma riskli birşey.
Hummana bnde kızımda kullanmıştım rezene çayı da yapıyordum birde alkolsüz malt içecek almıştım diye hatırlıyorum tam hatırlamıyorum çoğu şeyiKızım zamanında hümana mıydı neydi ebebekten alıp ondan içiyordum ilk günler içinde rezene varmış. Sonra rezenenin bebeklerde anne sütü vasıtasıyla bile olsa hormon dengesini bozabildiğini okumuştum bi yerde bıraktım o yüzden. Şekersiz kuru meyvelerden hoşaf yapıyordu annem ondan içtim bol bol bi de bol su.
Kimyon tohumunu bilmiyordum notlarıma alayım aktardan alincaklar listesine ekleyeyim hemen kızımda bütün yemeklere tuz atar gibi kimyon dokerdim kızım maşallah gazsizdi ama bnm çok rahattı bebekligi erkek dha çok gazlı olur derler inşallah öyle olmazyani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymişçok kararsız kaldım sipariş etsem ertesi gün gönderiyor ebebek iptal de edemem
çok sağolun
Aynı şekilde bnde kızımda hiç sorun yaşamadım gaz di uykusuzluktu çok güzel uyurdu hala uykuyu çok sever erkekler sancılı olur diyorlar bnde ondan korkuyorum şimdiden bebeğin durumunu görmeden gaz ilacı almak istemiyorumBenim kızımda hiç yaşamadık gaz problemi maşallah ilk 4 ay sabaha kadar uyuyan bir bebekti.
Erkeklerde kolik sancı daha çok görülüyormuş sanırım ben de ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?