2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
Kızım zamanında hümana mıydı neydi ebebekten alıp ondan içiyordum ilk günler içinde rezene varmış. Sonra rezenenin bebeklerde anne sütü vasıtasıyla bile olsa hormon dengesini bozabildiğini okumuştum bi yerde bıraktım o yüzden. Şekersiz kuru meyvelerden hoşaf yapıyordu annem ondan içtim bol bol bi de bol su.

Teşekkür ederim

Doktorun ssvd yi destekliyor mu doğum ücreti ne kadar istiyor acaba bende aynen senin gibi düşünüyorum ama gerçekten çok ciddi ücretler talep ediyorlar yaparım diyor ama riskler seni bağlar diyor

Benden alip sana versinler benimde o kadar buyuk ki , emzirme bitsin gidecegim kucultecegim ve ahdim var max 75 yaptirticam

yani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymiş çok kararsız kaldım sipariş etsem ertesi gün gönderiyor ebebek iptal de edemem
açtınız kurdunuz mu kaliteli mi?
Bundan görümcem aldı çok memnun.
çok sağolun
Kızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
asıl gaz için kimyon tohumu alın onu demleyip için
bir de aktarlarda emziren anne çayı diye karışımlar satılıyor içinde rezene ısırgan otu kimyon vs daha bir sürü var ilkinde içtim yine içicem şimdiden kimyonu aldım gaz çooook zor
hatta doğumdan önce gaz damlalarını da alacağım gazsız bebek neredeyse yok çünkü
rezenenin zararlı olduğunh ben de okudum kafam çok karışık

Benim kızımda hiç yaşamadık gaz problemi maşallah ilk 4 ay sabaha kadar uyuyan bir bebekti.
Erkeklerde kolik sancı daha çok görülüyormuş sanırım ben de ondan korkuyorum

Evet kurdum güzel, 350 gibi bir fiyata almıştım

Doğumdan önce gümüş kapak kullanmaya başlayan var mı öyle muhabbetler var youtube kanallarında bilemedim nasıl yapsam bende ağrı sızı da yok göğüslerim de şuan inşallah gelir hemen süt

Bende ondan aldm birde anoson aldm bol bol uyuyalım dıye

Yok canım tekrar çocuk düşünmüyoruz. Rabbim bunlara sağlık versinKararımı verdim Allah izin verirse tüplerimi bağlatacağım

Valla bisi olmuyo gercekten genetik.

Bende ilk iki çocuğumda rezene içmiştim ama geçenlerde instagramda ‘doktoranne’ydi sanırım rezene için baya zararlı felan demiş bir bakın isterseniz

Bunlarin çoğunu not aldım doğum sonrası için lazım olacak şeyler üç sene geçti dogumumun üstünden ama hicbirsey kafamda kalmamış sanki
Hummana bnde kızımda kullanmıştım rezene çayı da yapıyordum birde alkolsüz malt içecek almıştım diye hatırlıyorum tam hatırlamıyorum çoğu şeyi
Kimyon tohumunu bilmiyordum notlarıma alayım aktardan alincaklar listesine ekleyeyim hemen kızımda bütün yemeklere tuz atar gibi kimyon dokerdim kızım maşallah gazsizdi ama bnm çok rahattı bebekligi erkek dha çok gazlı olur derler inşallah öyle olmaz
Benim kızımda hiç yaşamadık gaz problemi maşallah ilk 4 ay sabaha kadar uyuyan bir bebekti.
Erkeklerde kolik sancı daha çok görülüyormuş sanırım ben de ondan korkuyorum
Aynı şekilde bnde kızımda hiç sorun yaşamadım gaz di uykusuzluktu çok güzel uyurdu hala uykuyu çok sever erkekler sancılı olur diyorlar bnde ondan korkuyorum şimdiden bebeğin durumunu görmeden gaz ilacı almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…