2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim acaip tatli istio doktora dedim sanirim yicem die asla yemiceksin dedi annemi tembihledim doguma gittigim gun bana bu tatliyi yap ve hastaneye gelirken getir bi tencere yemezsem neyim
Bende geçen eşime dedim gece uyandırıp. Doğumda gelirken şu şu tatlıyı al yoksa kızı göstermem dedim rüyanda mı gördün hayırdır diyo dedim zor duruyom iyi oldu erken söylediğin ben onu doğuma kadar unuturum diyo bana sıkıyorsa unutsun bakalım

Kızlar selam,banyo yaptıktan sonra rahmimde bir basınç iğne batması gibi bir batma ve hafif akıntı oldu . Ne yapmalıyım bu durumda ?

Maşallah subhanallahRabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım

Günaydın kızlar
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Daha önce de kilo verenler vardı, doktora sordunuz mu bu durumu, normal miymiş?
Doğum yakın olunca böyle oluyormus sen gerçekten bu gidişle doguracaksin

Ben de ne güzel geziyordum çişim geldi diye eve dönmek zorunda kaldım
Ya dışarı çıkar çıkmaz başladı bizim kız vurup durdu oturdum biraz dinlendim bu sefer karnım taş gibi oldu çoğu şeyi alamadan geri döndük ayaklarım havada uzanıyorum ama heryerim ağrıyor özellikle belim kalçam ve göbüküm ağrıyor
Neyseki en önemlisi alındı anneannesi künye aldı kuzusuna

Ya şeker olmasa kiloyu çok sallamıcam hamilelik sonuçta ama insan korkuyor işte yine dikkat edebildiğimiz kadar,
Aynen aynen et et dikkat bende ediyorum sakaya gelmez ani bebek ölumu olabiilr diolar bunu kendi doktorumda soyledi yoksa arada kaciriyordum gercekten az kaldi sikalim disimizi sonra hunharca yeriz kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…