- 31 Temmuz 2021
- 1.353
- 3.068
- 53
- 26
Merveyle aranızda anlaşın arkadaş araya girmeyin bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merveyle aranızda anlaşın arkadaş araya girmeyin bak![]()
Çok pahalı gerçekten, benim gittiğim hastane gayet uygun normal şartlarda, muayene ücreti sezeryan vs, bugün kan tahlili, antikor ve korona antijen için 530tl aldılar, zaten test vermişim salı günü negatif çıkmış ama doktor o teste güvenmedi kendi hastanesinden de yaptırmam istedi yine negatif, neyse inşallah doğum öncesi bidaha istemez,Acibademin vardı mesela kendi laboratuvari ama hastane zaten çok pahalı kurban olam devlete
Allah sıralı doğum versinbenim 20 sinde belli olacak o zaman alırım sıramı
![]()
Ecopirini 34.haftafa bıraktım ben oksapar devam ediyorum hala doğuma kadar devam edeceğim kızımda da ayni sekilde yapmistimEcopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.
Hayrolsun cnm mekanı cennet olsun babacığınin bnde bu gece rüyamda Allah rahmet eylesin kardeşimi gördüm çok özlemişim sarıldık öpüştük uyandığımda hala burnumda kokusu vardı huzurla uyandım ağlama dedi diye ağlamadım Allah yerlerinde iyice etsin bütün vefat etmiş yakinlarimiziKizlar gunaydin. Ruyamda babami gordum amcamla beraber ( kaybedeli 6.5 yil oldu babamida amcamida) cam ardindalar ve oyle guzel yesillikler aydinliklar icindeler ki guzelliginden agliyorum resmen bulunduklari ortamin. Kardesini almis yanina nasi genc ve guzeller cirpindim agladim beni gorsunler die ama yok gormediler disardan benim icinde bulundugum ortama bakip bisiler konusuyorlar. Defalarca uyanip defaarca uyumaya calistim belki ruya devam eder die ama yok
anneme ve kuzenime anlattim kuzenim soka girdi ayni sekilde hamileyken oda gordugunu anlatti ve ruya uzerine oglumu kucagima aldim dedi ben hepten sok dedim ölu diri getirir derler zaten 2.5 3 h bisi kaldi hayirlisi ile gelsin. Annemde ayni yorumu yapti dogum yakin diolar . Hayirlisi olsun da cok ozlemisim yahu babami
6.5 yilda bu 3. Gorusum babami hic girmez ruyama zaten cokta baba kiz kavramimiz yoktu ayri yasiyorduk vs ama insan eksikligini gerçektende hissediyormus berbat duygusal ve aglagim.
Ocak başı görünenler normal doğum bekliyor ondan bu gecikme galiba
ben sezeryan olarak günümü bilirim kaynakta yaparim hiç affetmem
![]()
Sezeryan 3500 dediler bana ama yılbaşında yeniden zam gelecek dediler bnm sigortam var ama merak ettiğim için sormuştumKızlar doğum ücretleriniz ne olacak? Normal doğum için 4000 tl dediler![]()
Sezeryan 2800₺ ocakta zam gelecekmiş ama fiyat sabitlemeye çalışıyoruz bizdeKızlar doğum ücretleriniz ne olacak? Normal doğum için 4000 tl dediler![]()
Ocak başı görünenler normal doğum bekliyor ondan bu gecikme galiba
![]()
Bende kaynak yapabilirm gençlerOcak başı görünenler normal doğum bekliyor ondan bu gecikme galiba
![]()
Tabi dursunlar da bizim grupta tık yokDaha 39. Haftaya gelmedik, azdırma çocukları dursunlar durdukları yerde![]()
Doktorun öngörüsüne göre haftaya doğuruyorum ama söz vermiyim yine de belli olmuyo bu işlerTabi dursunlar da bizim grupta tık yokbebeler sessiz sessiz takılıyor doğumdan bir haber
birinin dogmalari gerektiğini hatırlatması lazım ki bavullarını toplasınlar ufaktan hazırlansınlar
![]()
Korkmayin guzum korkmayinBen daha doğurmak istemiyorum. Korkuyorum sanırım![]()
Hadi kır şu şeytanın bacağını sana güveniyorumDoktorun öngörüsüne göre haftaya doğuruyorum ama söz vermiyim yine de belli olmuyo bu işler![]()
Ne olur gülme gülme yapamıyoruuumm. Elimde değil korkuyoruuummKorkmayin guzum korkmayin![]()
Kızlar bugün ayın 15 i tahmini ne zaman doğurmaya başlarsınızhadi artık başlayın da sıramızı bilelim
![]()
Ne zaman gittin de doktora öyle dediDoktorun öngörüsüne göre haftaya doğuruyorum ama söz vermiyim yine de belli olmuyo bu işler![]()
Gülerek kendimi rahatlatıyorum çaktırmaNe olur gülme gülme yapamıyoruuumm. Elimde değil korkuyoruuumm![]()
Cuma gitmiştim canım 38+larda doğar büyük ihtimal dedi, çok aşağıdaymış kafası, yüzü bile görünmüyomuş. Bu cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek, açıklığa da bakıcam haftaya demiştiNe zaman gittin de doktora öyle dediHadi doğur da bizede anlat
![]()
Sancı falan ne durumda ? Hayırlısıyla gelsin minik kuzu en yakın tarihler sizin sabırsızlıkla bekliyoruzBen artık gelsin modundayım ya. bugün doktor randevumuz vardı, açılmayı kontrol etti 1cm dedi ama 1 cm belirleyici bir faktör değilmiş. 40 a kadar da durabilir bundan sonra her an da gelebilir dedi. Bir de karnım hala dimdik hiç aşağı inmedi