Gazı bitsin rahat uyusun şu an için başka hiçbir şey istemiyorumAllahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazı bitsin rahat uyusun şu an için başka hiçbir şey istemiyorumAllahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin![]()
Bel destekli olanları ağırlığı eşit dağıtıyor, kızım çok ağır değildi gerçi oğlanı ne kadar taşıyabilirim bilmiyorumBu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Bulunduğu odayı nemlendir bir de göğüs bölgesine sıcak havlu koy.. Benimki de dün öyleydi bugün üç kez öksürdü bir iki kez öğürerek balgam çıkardıBurnu tıkandığı için uyuyamıyor çocuğum ya huysuz falan değil
Hırıldarken kaldırdım pıtpıt yaptım yatırdım uyumaya devam etti. 3 saattir aynı şekilde kucağıma alıp yatırıyorum devam ediyor uyumaya.
Kulak burun Boğaza götürmem lazım açamıyorum burnunu.
Ikınıyo sonra çıkaramayınca ağlıyo. Dayanamıyorum onun o hallerineBenim bebeğim de ıkınıyor ama bir süre sonra kakasını yapıyor. Çok mu ağlıyor ? Ağlamıyorsa bırak ıkınsın ben kendi haline bırakıyorum.
Anne sütüyle besleniyor canım. Sanırım tazyikli geliyo bazen o da hem gaz yapıyo hem rahatsız ediyo.Reflüsü olabilir canım. Emdikten sonra dik tut. Mama veriyorsan hava da yutuyor olabilir. Ya da mama veya süt çok geliyordur fazlasını öyle çıkarıyordur.
Ben de ondan almıştım. Yeni yeni vermeye başladım canı istediğinde tutuyor canı istemediğinde öğürüyo almak istemiyo. Ben de istiyorum çok alışmasınıBibs emzik sipariş verdim bakalım tutacak mı benim oğlan, kullanan var mı?
Rotavirüs de yaptırdın mı canım?Bu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin
Bulunduğu odayı nemlendir bir de göğüs bölgesine sıcak havlu koy.. Benimki de dün öyleydi bugün üç kez öksürdü bir iki kez öğürerek balgam çıkardıbiri gece uyurken diğeri sabah 8gibi.. Hemen odanın nemini arttırdım göğüs bölgesini sıcak tutacak bir süveter giydirdim.. Yavaş yavaş burnu açıldı sonra öksürmedi balgam da yok çok şükür ama tabi ki takipteyim.. Bu önlemlerime rağmen Devam ederse yarın doktora götüreceğim..
Ben hevesimi aldım bacım sen sözünü tutmadinKizlarrr bugun 22.02.2022
Ne cocuk doğrulurdu bugun ya
Ya da evlenilirdi
Enerji kapıları açıkmış
Bol bol dua edin
Hayal kurun![]()
Güle güle kullanın canım iyi yapmışsın hepi topu kaç yıl binecekler.Bebek arabasını da dolaptan hallettim çok şükürkızlar devir ekonomi devri herşey el yakıyor, bebek arabası almayan varsa iki araba arasında çok kalmıştım, özelden öneri yapabilirim
Sağım makinesi ile bebeklerin emdiği aynı ölçüyü göstermezmiş o yüzden için rahat olsunUzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde
Rotavirüs de yaptırdın mı canım?
Bize doktorumuz ASM ye gitmeye gerek yok hastanemiz de bütün aşıları ücretsiz yapıyoruz dedi. Ben daha gitmedim. Gitmem gerekiyor mu kayıt için şartmi?Bu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin
Nem gayet idealmiş.. Oda sıcaklığı da terleyebileceği kadar sıcak.. Terlemeyecek şekilde giydirip sadece göğüs karın ve ayak bölgelerini sıcak tutacak şekilde giydirmek gerekiyor.. Ben doğdu doğalı kayınvalidemin ördüğü kuşak benzeri bir şey var onu beline takıyorum.. Ama göğüs bölgesi açıkta kalıyordu ona da bir çare düşünüyorum.. Havlu mendil gibi bir şey ayarlayıp göğüs bölgesine koyacağım.. Bebeklerimiz artık terliyor terleyince de tenleri soğuyor bu da üşütmelerine sebep olabiliyor..Nem 50 ama kaç olmalı? Oda çok sıcak 24-25 dereceyi buluyor.
Benim oğlum 8 yaşında, arabamız temizdi dükkanda duruyordu, babası iki yıl önce biri istemiş vermişGüle güle kullanın canım iyi yapmışsın hepi topu kaç yıl binecekler.
Benim kızım sadece ilk 3 ay oturmuştur bebek arabasında, aklı ermeye başladığında hiç durmadı rezil ediyodu bizi birimiz arabayı sürüyoduk birimiz kızı kucaklıyodu
Haliyle sıfır gibi bebek arabamız oğlan biner inşallah.
Bilmem bnm asm yakama yapisti gidiyorumBize doktorumuz ASM ye gitmeye gerek yok hastanemiz de bütün aşıları ücretsiz yapıyoruz dedi. Ben daha gitmedim. Gitmem gerekiyor mu kayıt için şartmi?
Yrn canim kendi dojtoru yapacak rota ve nimerixRotavirüs de yaptırdın mı canım?
Denedim kıpırdandı kıvrandı çıkardı, uyumaya devam ettiSen benim dediğimi uygula bak gör çıkacak