2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Buzdolabına koyduğumuz süt 3 gün mü durabiliyordu? Isıtmak için sıcak suyun içine mi koyuyoruz biberonu
Şaron haklı koklamayi ihmal etme. Ben en son aynı gün buzdolabına koyduğum sütü koklamisim ekşimsi kokuyordu sonra iyikide koklamisim deyip sukretmistim. İçime sinmedi vermedim tabi.

Aşıdan dolayı sanırım bu akşam uyuyası tuttu. Uyanınca sol göğsümden emse, sağda doldu sağmam mı lazım? Sıkıntı olur mu sağmasam ya çok üşendim

Kızlar sizde de böyle oluyor mu?
Emerken sancı geliyor ağlamaktan ememiyor, kaldırıyorum gaz için bu sefer de açlıktan ağlıyor
İndir kaldır zıplat kollarım ağrıyor artık, bu gaz cok kötü ya bir an önce geçse keşke

Aşıdan dolayı sanırım bu akşam uyuyası tuttu. Uyanınca sol göğsümden emse, sağda doldu sağmam mı lazım? Sıkıntı olur mu sağmasam ya çok üşendim
Aşı bizdede halsizlik ve uyku yaptı sag canim yoksa akıp ziyan oluyor hemde batıyor çamaşırlar göğüs pedide cok fayda etmiyor o zaman

cenaze evinin kalabalığından çıkıp
Bebe gormeye gelinir mi
Yoksa artık bu tedirginliği bırakmalı miyiz?
Artık olan oldu ama
İcim icimi yiyor
Gelene gelme denilmez ki?
Niye insanlar az düşünceli degiller

Evet özellikler akşamları bu şekilde oluyordu biz de.. üç çekiyor sonra gaz çıkarmak için ayağı kaldırıyorum.. Ama bu akşam bir şey keşfettim herkes denesin bence.. Emzirirken diğer elimle karnın en altına masaj yapıyorum bu şekilde gaz sıkışması azaldı rahat rahat edebildi.. Tesadüf çare ararken keşfettim.. çocuk bir anda sakinleşti orasına masaj yapmaya başlayınca.. Aklınızda bulunsun..

Gaza en iyi banyo yaptırmak geldi bende gündüz sürekli gazını alıyorum banyo yaptırırsam gece rahattız yoksa gazla uğraş dur

cenaze evinin kalabalığından çıkıp
Bebe gormeye gelinir mi
Yoksa artık bu tedirginliği bırakmalı miyiz?
Artık olan oldu ama
İcim icimi yiyor
Gelene gelme denilmez ki?
Niye insanlar az düşünceli degiller

iş yerinden arkadaşlarım aradı misafir kabul ediyor Musun diye.
Zaten çocuk hasta, sabahlara kadar uyumuyor o yüzden bahara doğru gelmelerini istedim . Ayıp olup olmadığını bilmiyorum Evi bile toplayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…