Arkadaşlar bu çocuk gündüz full uyuyor gece bi enerji geliyor sabaha kadar ayakta. Kollar bacaklar sürekli hareket halinde nefes nefese bu saatte. geceyle gündüzü nasıl değiştiricem ben
Arkadaşlar bu çocuk gündüz full uyuyor gece bi enerji geliyor sabaha kadar ayakta. Kollar bacaklar sürekli hareket halinde nefes nefese bu saatte. geceyle gündüzü nasıl değiştiricem ben
Evet özellikler akşamları bu şekilde oluyordu biz de.. üç çekiyor sonra gaz çıkarmak için ayağı kaldırıyorum.. Ama bu akşam bir şey keşfettim herkes denesin bence.. Emzirirken diğer elimle karnın en altına masaj yapıyorum bu şekilde gaz sıkışması azaldı rahat rahat edebildi.. Tesadüf çare ararken keşfettim.. çocuk bir anda sakinleşti orasına masaj yapmaya başlayınca.. Aklınızda bulunsun..
Bende şunu fark ettim emzirirken karnını karnıma sıfır yasliyorum ikimizin sıcaklığı ile karnı ısınıp pıt pıt atmaya başladı.
Birde kızlar kovaya banyo suyundan bir tık sıcak su dolduruyorum altını açıyorum belden aşağısıni suyu sokuyorum hem hoşuna gidio hem hareket ettiriyor kendini gazını da bu şekilde çıkınca rahat çıkartıyor denemenizi tavsiye ederim
iş yerinden arkadaşlarım aradı misafir kabul ediyor Musun diye.
Zaten çocuk hasta, sabahlara kadar uyumuyor o yüzden bahara doğru gelmelerini istedim . Ayıp olup olmadığını bilmiyorum Evi bile toplayamıyorum.
Cok gecmis olsun sizede canım benim
Bizede 3-4 gundur bisey oldu durmuyor hic okuyamıyorum burayi bile
Seninkiler sana sormus Allahtan nezaket sahibilermis
Benimkiler 10 Dk ya ordayiz dediler
Evi bulamadilar da yarim saat toplama firsatim oldu
cenaze evinin kalabalığından çıkıp
Bebe gormeye gelinir mi
Yoksa artık bu tedirginliği bırakmalı miyiz?
Artık olan oldu ama
İcim icimi yiyor
Gelene gelme denilmez ki?
Niye insanlar az düşünceli degiller
E herseyi serbest yaptılar virüs bitmişçesine,maske takın uyarılarına bu kadar kolay uymamışlarken ,çıkarın diyince hiç ikiletmediler.
Bana hiç kimse bir şey sormadı bende demedim zira arkadaş çevrem çoğunlukla hastanenin çeşitli yerlerinde çalışan ,yüksek risk potansiyeline sahip insanlar yani bende bahara doğru kabul ederim .Görüştüğüm insanlar orta yaş üstü insanlar ya da evden çalışan okul çağında öğrencisi olmayan insanlar yani aile
Cok gecmis olsun sizede canım benim
Bizede 3-4 gundur bisey oldu durmuyor hic okuyamıyorum burayi bile
Seninkiler sana sormus Allahtan nezaket sahibilermis
Benimkiler 10 Dk ya ordayiz dediler
Evi bulamadilar da yarim saat toplama firsatim oldu
Size bir şey olmuş 40 çıkmış
Bende 40 çıkana kadar sadece emme sorunu yaşadım. Sonra zombiye döndüm.
Atak haftasına gelmiş güneşli günleri görelim inşallah
Yok o kadarda degil pskologlarda once kendi sonra esi ve evliligi sonra cocuklari olmali insanjn siralamasi diyorr mesela ama yapamiyorum ben bunu once cocuklar sonra koca sonra ben aksi olursa asil mutsuz oluyorum... Bugun esim is arkadaslari ile yemege gitti mesela annem tutturdu izin verme neden yolluyorsun yilbasi yemeginede gitti sende cik birak cocuklari baksin beynimi yedi resmen en son anne ben karisiyim bu kadar dert etmiyyorum azicik taksam resmen beni doldurusa getiriyorsun diye sinirlendim artik
E herseyi serbest yaptılar virüs bitmişçesine,maske takın uyarılarına bu kadar kolay uymamışlarken ,çıkarın diyince hiç ikiletmediler.
Bana hiç kimse bir şey sormadı bende demedim zira arkadaş çevrem çoğunlukla hastanenin çeşitli yerlerinde çalışan ,yüksek risk potansiyeline sahip insanlar yani bende bahara doğru kabul ederim .Görüştüğüm insanlar orta yaş üstü insanlar ya da evden çalışan okul çağında öğrencisi olmayan insanlar yani aile
Benimkilerde aile sayılır ama
Buraya gelin oyle gidin oraya dimi
Gelip bide cenaze söyle kalabalıktı böyle kalabalıktı diye anlattılar
İyice cinnetus oldum
Size bir şey olmuş 40 çıkmış
Bende 40 çıkana kadar sadece emme sorunu yaşadım. Sonra zombiye döndüm.
Atak haftasına gelmiş güneşli günleri görelim inşallah
Buzdolabı derecesinde 4 mü daha soğuk 5 mi? Geçenlerde 4 dereceyi 5 yapmıştım da, sütü de koydum gece. İnternetde de buzdolabında 4 derecede yazıyor. Ay bir süt koydum halime bak
Buzdolabı derecesinde 4 mü daha soğuk 5 mi? Geçenlerde 4 dereceyi 5 yapmıştım da, sütü de koydum gece. İnternetde de buzdolabında 4 derecede yazıyor. Ay bir süt koydum halime bak
4 daha soguk. Ama 5te de bir sorun olqcagini sanmiyorum zaten dolaplar aca Kapata tam 4 derece degildir..2 gun sonra buzluga kaldirabilir miyim demissin bence kaldirabilirsin. Sonucta hala suresini asmamis. Ama sen oncesinde kokusunu kontrol et. Kokusuz olmali
4 daha soguk. Ama 5te de bir sorun olqcagini sanmiyorum zaten dolaplar aca Kapata tam 4 derece degildir..2 gun sonra buzluga kaldirabilir miyim demissin bence kaldirabilirsin. Sonucta hala suresini asmamis. Ama sen oncesinde kokusunu kontrol et. Kokusuz olmali
Kızım ilk 6gün yapmadı sonrasındada hep zorlandı ve kabızlık oldu kaç doktora götürdüm hepsi normal olduğunu söylüyor en fazla probiyotik damla veririz kullanacaksan florayı değiştirir takip ederiz diyorlar onuda ben kullanmak istemiyorum. Şimdilik 3-4günde bir masajla desteklersem yapabiliyor ara ara kabızlık oluyor yine. Bugün 3gün oldu yapsın diye gözünün içine bakıyoruz bütün aile
Ah benim doktorda normal dedi . 2 gün yapamadı oğlum ikinip durdu . Başlarda çok güzel yapıyordu günde 4 5 kere nazarmi ettik ne . Babannesi ben istemesem de temiz sabun parçası koydu minicik poposuna 5 dk ya kalmadı ne var ne yok çıkardı. Şimdi babanneyi takip ediyorum bir daha koyma dedim bağırsakları tembel yapican diye eşimide tembihledim ben yokken sakın yapmayın doktoru duydun diye
Gazı iyi çıkmıyorsa oda yaparmış geçen doktora kısuyor dedim gazını cıkarttamamışsındır ya da çıkarttım sanıyorsun dedi o günden sonra 20-30 dk bir uyusabile gündüzleri gazını alıyorum benimki de 2 sefer çok kusmuştu bunları yapınca kalmadı kusması
Canım emdikden 5 dk sonra gaz çıkarmak için ellerini ayaklarını kundak yapıp 5 dk dim dik tutarsan varsa gazı hemen çıkıyor yoksa çıkmaz sonra kundağı açabilirsin
Bağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.