2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar bu çocuk gündüz full uyuyor gece bi enerji geliyor sabaha kadar ayakta. Kollar bacaklar sürekli hareket halinde nefes nefese bu saatte. geceyle gündüzü nasıl değiştiricem ben

Arkadaşlar tazyikli süt ile nasıl baş ediyorsunuz ya çocuk tıkanacak bir de bugün sanki emmek istemedi bu yüzden

Bende şunu fark ettim emzirirken karnını karnıma sıfır yasliyorum ikimizin sıcaklığı ile karnı ısınıp pıt pıt atmaya başladı.

Birde kızlar kovaya banyo suyundan bir tık sıcak su dolduruyorum altını açıyorum belden aşağısıni suyu sokuyorum hem hoşuna gidio hem hareket ettiriyor kendini gazını da bu şekilde çıkınca rahat çıkartıyor denemenizi tavsiye ederim

iş yerinden arkadaşlarım aradı misafir kabul ediyor Musun diye.
Zaten çocuk hasta, sabahlara kadar uyumuyor o yüzden bahara doğru gelmelerini istedim . Ayıp olup olmadığını bilmiyorum Evi bile toplayamıyorum.
Cok gecmis olsun sizede canım benim
Bizede 3-4 gundur bisey oldu durmuyor hic okuyamıyorum burayi bile
Seninkiler sana sormus Allahtan nezaket sahibilermis
Benimkiler 10 Dk ya ordayiz dediler
Evi bulamadilar da yarim saat toplama firsatim oldu

cenaze evinin kalabalığından çıkıp
Bebe gormeye gelinir mi
Yoksa artık bu tedirginliği bırakmalı miyiz?
Artık olan oldu ama
İcim icimi yiyor
Gelene gelme denilmez ki?
Niye insanlar az düşünceli degiller

E herseyi serbest yaptılar virüs bitmişçesine,maske takın uyarılarına bu kadar kolay uymamışlarken ,çıkarın diyince hiç ikiletmediler.
Bana hiç kimse bir şey sormadı bende demedim zira arkadaş çevrem çoğunlukla hastanenin çeşitli yerlerinde çalışan ,yüksek risk potansiyeline sahip insanlar yani bende bahara doğru kabul ederim .Görüştüğüm insanlar orta yaş üstü insanlar ya da evden çalışan okul çağında öğrencisi olmayan insanlar yani aile

Cok gecmis olsun sizede canım benim
Bizede 3-4 gundur bisey oldu durmuyor hic okuyamıyorum burayi bile
Seninkiler sana sormus Allahtan nezaket sahibilermis
Benimkiler 10 Dk ya ordayiz dediler
Evi bulamadilar da yarim saat toplama firsatim oldu

Size bir şey olmuş 40 çıkmış
Bende 40 çıkana kadar sadece emme sorunu yaşadım. Sonra zombiye döndüm.
Atak haftasına gelmiş güneşli günleri görelim inşallah

Annene bırak kocanla çık biraz

Benimkilerde aile sayılır ama
Buraya gelin oyle gidin oraya dimi
Gelip bide cenaze söyle kalabalıktı böyle kalabalıktı diye anlattılar
İyice cinnetus oldum

Size bir şey olmuş 40 çıkmış
Bende 40 çıkana kadar sadece emme sorunu yaşadım. Sonra zombiye döndüm.
Atak haftasına gelmiş güneşli günleri görelim inşallah
Ondan mı ya
Atak haftasında miyiz
Bugun ucurmaya. Gidicez
İns iyi gelir birinede akillanir
Gunesli gunler cok uzak gibi

Buzdolabı derecesinde 4 mü daha soğuk 5 mi? Geçenlerde 4 dereceyi 5 yapmıştım da, sütü de koydum gece. İnternetde de buzdolabında 4 derecede yazıyor. Ay bir süt koydum halime bak

Buzdolabı derecesinde 4 mü daha soğuk 5 mi? Geçenlerde 4 dereceyi 5 yapmıştım da, sütü de koydum gece. İnternetde de buzdolabında 4 derecede yazıyor. Ay bir süt koydum halime bak
4 daha soguk. Ama 5te de bir sorun olqcagini sanmiyorum zaten dolaplar aca Kapata tam 4 derece degildir..2 gun sonra buzluga kaldirabilir miyim demissin bence kaldirabilirsin. Sonucta hala suresini asmamis. Ama sen oncesinde kokusunu kontrol et. Kokusuz olmali

Teşekkürler canım. Kış olduğu içinde dolabın içi soğuk oluyor baya

Ah benim doktorda normal dedi . 2 gün yapamadı oğlum ikinip durdu . Başlarda çok güzel yapıyordu günde 4 5 kere nazarmi ettik ne . Babannesi ben istemesem de temiz sabun parçası koydu minicik poposuna 5 dk ya kalmadı ne var ne yok çıkardı. Şimdi babanneyi takip ediyorum bir daha koyma dedim bağırsakları tembel yapican diye eşimide tembihledim ben yokken sakın yapmayın doktoru duydun diye

Kızlar rapor işini nasıl yapacaksiniz 10 günlük rapordan 2 kere alınaniliyormus
Heyetde öyle bir kısıtlama var mi acaba

Canım emdikden 5 dk sonra gaz çıkarmak için ellerini ayaklarını kundak yapıp 5 dk dim dik tutarsan varsa gazı hemen çıkıyor yoksa çıkmaz sonra kundağı açabilirsin

Çalışmayan annelerde alabilirmi doğum parasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…