2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Başvuru süresi var mı? Ben gidemedim başvuru için

Deli olacağım gece 2-3 gibi uyandı hala uyumadı. 10 dk uyuyup uyanıyor. Çocuk doyamadı herhalde sürekli yediğini çıkarıyor midesinde bir şey kalmıyor
Midesini üşütmüş olabilir. Benim oğlanda da birkaç sefer öyle oldu. Midesi hassas olduğunda oluyor genelde.

Sagolun kizlar bilmiodm okdr uzun kullanildigini iyi oldu annemin eve park yatak siparis verdik insallah bol bol kullaniriz oglumu oraya birakir ya da birlikte kaliriz:) tatile fln giderken de yanimizda tasiriz diye dusundum bizde anne yani besik var cunku hem tasinmaz hem 6 aydan snr kullanilamaz

Benden memur olduğuma dair belge istendi anlamadım kimseden istenmemiş

Kızlar aşıdan sonra 10 saat oldu ateş olmadı daha çıkmaz dimi? Sadece halsiz gibi. Calpol vermedim ateş olmayınca

Aspirator denediniz mi? Bir de coldmix kullanirdim kizimda yastigina damlatirdim. Doktoruna sorup deneyebilirsin
Bugün doktora getirdim çok tıkanıyor du gece doktor hastaneye aldı Bi gün takip edilecek çok küçük gece tıkanır kalır haberin olmaz dedi yatıyoz bakalım. Kilosu 5.400 boyu 57cm nasıl doktor bişi demedi kilosuna bende unuttum nasıl gelişimi diye emiyor günde bikere 40cc mama içiyor akşamları onu illa istiyor tokda olsa sigara tiryakisi gibi

Buzdolabına koyduğumuz süt 3 gün mü durabiliyordu? Isıtmak için sıcak suyun içine mi koyuyoruz biberonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…