Bağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.
Park yatakta benimki (4 yas ) yatsa yatar boy olarak sorun cikarmiyor park yatak 3 4 yasa kadar kullanilabilir bisi ve bence buyuk konfor... Kiz birwz daha buyusun direk park yataga gecicem 3 3.5 yasinda artik normal bazaya donerim
Not ( yengem 90 kiloydu oglunu park yatagin iicine girio uyutuyordu )
Sagolun kizlar bilmiodm okdr uzun kullanildigini iyi oldu annemin eve park yatak siparis verdik insallah bol bol kullaniriz oglumu oraya birakir ya da birlikte kaliriz:) tatile fln giderken de yanimizda tasiriz diye dusundum bizde anne yani besik var cunku hem tasinmaz hem 6 aydan snr kullanilamaz
Bağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.
Bugün doktora getirdim çok tıkanıyor du gece doktor hastaneye aldı Bi gün takip edilecek çok küçük gece tıkanır kalır haberin olmaz dedi yatıyoz bakalım. Kilosu 5.400 boyu 57cm nasıl doktor bişi demedi kilosuna bende unuttum nasıl gelişimi diye emiyor günde bikere 40cc mama içiyor akşamları onu illa istiyor tokda olsa sigara tiryakisi gibi
Sterimarı yetişkinler için olanı kullanıyorum memnunum. Bebeği basınçlı rahatsız etmiyor mu. Nasıl sıkıyorsun
Ben de ondan alıyım bitince kullanımı kolaysa