2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar rapor işini nasıl yapacaksiniz 10 günlük rapordan 2 kere alınaniliyormus
Heyetde öyle bir kısıtlama var mi acaba

Heyet raporu 40 gün alınıyor ama heyet kolay alınmıyor diye biliyorum .

Bilmiyorum ben de ayın 15 inde ücretsiz izne ayrılacağım. Onun için 3 gün sağlık ocağından rapor aldım.5 gün rapor almam lazım. Bakalım verecek mi doktor

2 kere diye sınırlama yok ama. Tek doktor 20 gün rapor verebiliyor başka birine daha gidip alabilirsin.
Eşim ameliyat olduğunda heyet raporunun üstüne 2 defa 10 gün bir doktordan rapor aldı. Sonra başka bir doktora gidip 10 gün daha almıştı.

Bacaklarını kaldırıyorum kendı de ıkınırken fırlatıyor hatta oyle fırlattı ki ustum yatak halı battı heryer ama rahatladı

Heyet bir yılda 6 kez alınabiliyor bildiğim kadarıyla ama öğretmenlere sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum inşallah sıkıntı çıkmaz

Canım seninki nasıl yaptı
canım seninki nasıl yaptı bizim baya su gibiydi tek sefer olduğu için üstünde durmadım

Ay bizimki son 1 haftadır iyiydi en azından bırakınca etrafa bakınıyodu iki gündür huysuz 8. Haftadayız diye mi acaba

Kızlar benim bebeğimin yanaklarında ve göz kapagında kılcal damarlar belirgin cildi ince oldugu için midir düzelir mi böyle olan var mı

cenaze evinin kalabalığından çıkıp
Bebe gormeye gelinir mi
Yoksa artık bu tedirginliği bırakmalı miyiz?
Artık olan oldu ama
İcim icimi yiyor
Gelene gelme denilmez ki?
Niye insanlar az düşünceli degiller
Maske ile oturtsaydın canım.. Ben misafir kabul etmiyorum. Baharda kabul ederiz cam açarım hiç değilse dedim. Çok ısrar eden oldu, eşim sordu bana, bende tamam dedim bir kaç kişiye maske ile oturdular. Maske kullanımını kaldırdı zaten kimse takmak istemiyordu ama ben takacağım. Bence hastalık daha da artacak bilerek yaptılar çok sinir oldum.

Benimde dün raporum bitti işten çıkışımı yaptırtacağım, kendim büyütmek istediğim için hiç ücretsiz izin işlerine girmedim. İlerde tekrar dönerim inşallah iş hayatına kısmet

Canım seninki nasıl yaptı

canım seninki nasıl yaptı bizim baya su gibiydi tek sefer olduğu için üstünde durmadım
Kabız değildi sulu içinde pütürler vardı. Kakası çok az gözüküyor du ama yapamordu. Şimdi yine iki gündür yapmadı bekliyorum . Ay ne güzel yapıyordu günde 4 5 kere ne oldu anlamadım.

Kızlar oda sıcaklıgında anne sütü kaç saat bekleyebilir sabah uyku sersemi 6 saat diye okudum internetten 4 de sagdıgım sütü 7 de verdim bişey olur mu kimi yerde 3 yazmış internet off içim hiç rahat değil keşke içirmeseydim

3 3 3 kuralı unutma cnm dışarda 3 saat oda sıcaklığı
buzdolabinda 3 gun
Dondurucuda 3 ay. Verdiğinde 3 saat olmus sikinti olmaz ama dikkat et bundan sonra

3 3 3 kuralı unutma cnm dışarda 3 saat oda sıcaklığı
buzdolabinda 3 gun
Dondurucuda 3 ay. Verdiğinde 3 saat olmus sikinti olmaz ama dikkat et bundan sonra
Evet 3 saat sonunda içirdim hep sağıp beklemeden veriyordum az zaten sütüm sabah hızlıca baktım ilk cıkan site 6 saat yazılınca içirdim .Zehirlenirse kusar di mi anlarım yani benim kız biraz sessiz ağlaması falan olmuyor da anlamam diye de korkuyorum açıkçası

5 günü alırsın bence bi şekilde.
Evet kadın doğum doktoruma sordum da heyet vermiyorlarnis sende kadın digumcuna sor o 5 gün verir

Cnm öyle birşey olsa zaten bebek huysuz olur kusar anlarsın sen bundan sonra dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…