2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aaa aaa lutfen oyle dusunme olacagi varmis ama ciddili ben nazar ediyorum cocuklarimi ya normalde de ne zaman bisi desem cattttt bisi oluyor. Gecen oglum gozlerin cok guzel die sevdim sabah kalktiginda gozu sismisti kizarmisti
Anne babanın nazarı çocuğuna çok değer derler çok geçmiş olsun Allah birdha yaşatmasın
Benimki sadece kucagimda uyumak istiyor memede..besige koydugum gibi uyaniyor sanki diken var sabah 7 de uyudu..bizde ruh gibiyiz malesef gece uyumuyor
Ayy aynı durumdayım kızımda hiç yasamadigim şeyleri yaşıyorum ve çok zorlanıyorum gece gündüzü karistirmis gibi geliyor benimki 10dan beri uyuyo emip uyuyo geri

Aşıdan sonra kusma yaşayan oldu mu?
Reflüsü vardı kusuyordu ama bu kadar fazla değildi. Her yediği çıkıyor.
Kusma bizde de çok sıklaştı aşı diye hiç dusunmemistim refluden şüphe etti kontrolde doktor takip edin biraz daha hemen ilac tedavisi başlamak istemiyorum dedi. Beslendikten sonra gwz cikarirken kusuyor sonra ogurmeye başlıyor en son hıçkırık ve öksürüğe donuyor döngü

Kilo alımı nasil bu arada? Biz 21 günde 200 gram alınca birde bu şikayetleri söyleyince doktor refluden şüphe etti bazen reflu bebeklerde hic kilo aldırmaz yada çok az kilo almasına sebebiyet verebilir dedi

Kilo alımı nasil bu arada? Biz 21 günde 200 gram alınca birde bu şikayetleri söyleyince doktor refluden şüphe etti bazen reflu bebeklerde hic kilo aldırmaz yada çok az kilo almasına sebebiyet verebilir dedi
Hic buna katilmiyorum oglumda reflu vardi gunde 10 15 ust degistirirdik o derece ama aksine tosun gibiydi gervi her bebek farkli aslinda

Hic buna katilmiyorum oglumda reflu vardi gunde 10 15 ust degistirirdik o derece ama aksine tosun gibiydi gervi her bebek farkli aslinda
200 gram alınca mamaya başladık işte mamayla kilo sorunu düzeldi cok şükür 10 günde 360 gram almis o kusuyor biz besliyoruz

Arkadaşlar 300 TL doğum parası alan memur arkadaşlar nasıl bir yol istediler kurumdan çalıştıklarına dair bir belge götürdüler mi ?

Kusma oldu bizdede aşıdan sonra
Benimki sadece kucagimda uyumak istiyor memede..besige koydugum gibi uyaniyor sanki diken var sabah 7 de uyudu..bizde ruh gibiyiz malesef gece uyumuyor
O bebişlerde hep var benmkide öyle
Kızlar sanırım bebeğimin dilinde pamukçuk çıktı. Var mı bir çözümü sizde de oldu mu?
Karbonatlı su ile silin derler ama hep göğüslerini hem bebeğin ağzını

Kilo çok alıyordu . Örneğin 10 günde 700 gram aldı.son 15 günde 500 gram aldı. Ama şikayetim 1 haftadır var.aşıdan sonra da arttı

Fizyolojik reflü dedi. Reflü olsa hiç kilo almaz şeklinde söyledi. O yüzden ilaç vermedi

Bizimki de mama alınca kusuyo sadece gazı için ıkınınca üstten çıkarıyor

Arkadaşlar 300 TL doğum parası alan memur arkadaşlar nasıl bir yol istediler kurumdan çalıştıklarına dair bir belge götürdüler mi ?
Bağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.

Kusuyor, boğazına kadar geldiği oluyor dedim o yüzden verdi

Bundan bizde de var canım. Doktora çok kusuyor, boğazına kadar geliyor , bazen öğürüyor dediğim için yazmıştı. Isikenerji

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…