2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen göğsümde uyuyor benmde oda dinlensin hadi diye yoksa yorgun kalıyor neşesi olmuyo.
Yok vermiyorum

Ya bak az once sanal marketten siparis verdim 75tl uzeri alisverise 25tl hediye cekim varmis kullanmak icin tikliyorm panoya kaydedildi diyo ama snra onu nereye yapistircam o kodu da indirim uygulanacak anlamiyorm 95tl alisveris yaptm kodu kullanamadm yine sinir oldm kod panoya kopyalanio snr sepete gidiorm yok bi yere yapismio bi de bgn son gunuydu kuponun

Ödeme adımına geçtiğinde hediye çeklerim bölümüne yapıştırıyorsun.
Böyle yaptığın halde olmuyorsa bilmiyorum bazen saçmalıyorlar hediye çeki geldi diyor gelmiyor .

Kızım dün gece aç uyudu. Hasta ve çok yorulmuştu. 6 saat deliksiz uyudu hiç sesi çıkmadı ne ıkınma ne bir şey. Oda da yok sanki. Bu gaz olayı bitse uyuyabilecekler aslında. Bi arkadaşımda ilk 3 ay çok zorlandım böyle gidecek sandım dedi. 3 aydan sonra düzeliyor gece daha uzun uyuyor dedi BankacI26

Bende bu kadar sarıyı nasıl cıkardım bılmıyorum hahahaha hastanede alman bebek dogdu dedıler bu hani kuaföre gidip bebek sarısı dedıkleri saç ahahhaha
Neden siz esmer misiniz?
Abimle yengem de esmer yeğenim altın saçlı mavi gözlü nasıl oldu bilmiyoruz

Bende bu kadar sarıyı nasıl cıkardım bılmıyorum hahahaha hastanede alman bebek dogdu dedıler bu hani kuaföre gidip bebek sarısı dedıkleri saç ahahhaha
Senin oglani ben dogursam yerinde olurxu
Benimkide bana benzemiyor
O kadar taşı sana benzemesin
Neyseki kizim benziyor da teselli hediyesi
Bu minnoskomunfa el ve ayaklaari tovbe sanki benim elimin minyaturunu yaptırsan anca bu kadar olurdu

Senin oglani ben dogursam yerinde olurxu
Benimkide bana benzemiyor
O kadar taşı sana benzemesin
Neyseki kizim benziyor da teselli hediyesi
Bu minnoskomunfa el ve ayaklaari tovbe sanki benim elimin minyaturunu yaptırsan anca bu kadar olurdu
Hahahah benımkı bana benzıyor aynı anası gözlerim yeşil benımde babasınıda andırıyor kocamla benı kardeş sanıyorlar

Neden siz esmer misiniz?
Abimle yengem de esmer yeğenim altın saçlı mavi gözlü nasıl oldu bilmiyoruz
Bana bı kadın dedıki eğer aşerme zamani ne dılersen olur bende sarı saçlı mavi gözlü bebek diledim oldu valla hepte sarısın bebeklere baktm ben kumralım bu arada cok esmer degılım

Burayi okumak luks demissin Blntkbra
Ben onu bile yapamıyorum
Kucuk bi operasyon gecirdim
Hafta sonu full misafir vardı
Yarinda arkadaslar gelicekmis
Ve oyle bir bogaz agrisiyla uyandimki
Bu 3. İptal de edemedim ayip olur diye
Gerci digerlerini ben iptal etmemistim ama
evde carsamba pazari modunda
Bana biraz enerji menerji gonderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…