2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben kullaniyorum sokakta yuzu kendime donuk evde sirti bana donuk sekilde kullaniyorum ama pek sevmio kendini guvensiz hissedio sanirim yuzu bana donuk olursa daha mutlu
Biz seninle aynı gün doğum yapmıştık değil mi 21.12.21 de.benim kiz da pek sevmedi gibi ama kucagi seviyorsa kanguruya da alışacak mecbur

Biz seninle aynı gün doğum yapmıştık değil mi 21.12.21 de.benim kiz da pek sevmedi gibi ama kucagi seviyorsa kanguruya da alışacak mecbur
Aynen evet. Kucak gulu benimki bazen evde bisiler yaparken koyuyorum cok hoslanmiyor sanirim guvensiz hissediyor ama sokakta duruyor icinde mutlu mesut zaten benimki bir cons sokakta meme emio evde emmio vs montu giyerken aglamaktan catlio sokak kapisini acinca gik soluk yok

Cok benziyor huyları giyinmekten nefret ediyor.soyup bıraksam gık demeyecek.Disarida da uyumlu .gezenti olacak .yay burcu özgürlüğüne düşkün olacak

Köpüklü olması ön sütü çok aldığının göstergesi diye hatırlıyorum bilenler yine yazacaktır
Bilmiyorum ki ya bu ara hep memede olmak istiyo çok emiyo önceden hiç kusmazdı yani çok nadir kusardı 2 gündür kesikli kusmaları da arttı bilmiyorum ağladıkça veriyorum kötü mü yapıyorum

Bazı günler migros sanal markette.300 liralık alışverişte 50 lira indirim oluyor.
Bugün de öyle beze ihtiyacınız varsa bakın isterseniz

Gece uyumuyor ya cidden çok çaresizim. O yüzden sorup duruyorum. Sürekli bi ık mık diyip uyanıyor böyle gider diye çok korkuyorum
Benimki de ayni ya. Bi de normalde gunduz bile 4 saat emmeden durdugu oluyoken gece neden olmyo anlamadim normalde ilk uykusundan snr 4 saat uyurdu 2 gecedir 3 saat 2 saat hep. Dun cok gec uyudu 11de yatti 4e kdr uyusa belki dedim 2bckta uyandi eskiden yine 3 3bcka kdr uyurdu sonra 5bck 6 dedin mi yine full gazli ztn agliyo. Ayilmiyo da uykusunda agliyl devamli. Baktm gaz cikmio ayilsn diye altini actm ayildi gulucukler atmaya basladi nereye gtti o gazli adam. Bi altini degistirdm biraz kendm tuvalete girdm fln 3 5 dk gecti baktm gaz cikarmaya bile ugrasmiyo ben de geri uyuttm uyuduktan 10 dk snr yine uykusunda ikinip aglamaya basladi cozemiyorm bu isi valla. En son yine kucakta bitti karnini vucudumuza yasladigi zaman sanirim agrisi bitiyo o yuzden 1 saat gogsmde uyuttm ben de o sekilde dalmisim

Bazı günler migros sanal markette.300 liralık alışverişte 50 lira indirim oluyor.
Bugün de öyle beze ihtiyacınız varsa bakın isterseniz
Ya bak az once sanal marketten siparis verdim 75tl uzeri alisverise 25tl hediye cekim varmis kullanmak icin tikliyorm panoya kaydedildi diyo ama snra onu nereye yapistircam o kodu da indirim uygulanacak anlamiyorm 95tl alisveris yaptm kodu kullanamadm yine sinir oldm kod panoya kopyalanio snr sepete gidiorm yok bi yere yapismio bi de bgn son gunuydu kuponun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…