2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebegede kem gözle bakıyorlarsa Allah insanları bildiği gibi yapsın ben her bebege maşallah deyip bakıyorum
Sadece kem gozun nazari degmez kuzum
Gözün nazarı vardir
Seven gozde nazar degdirir
Ben okudum
Kuzuna
Sifa olsun ins

Kızlar bebeğimin kimliğini karşıda oturan annemlerde unutmuşum sizce sürekli gittiğimiz yarın hastane muayenede kimliksiz kabul eder mi? Bir de tamamlayıcı sigorta ile kabul eder mi eşimin kimliğimi rehin alsalar :/

Kızlar bu arada bizim burda medikal var içinde anne bebekle ilgili herşey var ve çok uygun internette de satışları var evdeeczane adı ihtiyacı olan bakabilir

Benimkininde eller surekli agzinda eller hep islak dis kasiyicida tutamazlarki. Vala soguk uygulaa derler genelde ama ben ona hic cesaret edemedim bigazi usutur die oglumda da
evet soğuktada o sıkıntı var. zaten bizimkinin boğazları kızarmış dedi doktor. birde onun üzerine uygulama çok doğru olmaz. olmadı krem alayım.

Senin oglani ben dogursam yerinde olurxu
Benimkide bana benzemiyor
O kadar taşı sana benzemesin
Neyseki kizim benziyor da teselli hediyesi
Bu minnoskomunfa el ve ayaklaari tovbe sanki benim elimin minyaturunu yaptırsan anca bu kadar olurdu

Benim oğlan da binbir surat. Bir bakıyorum aynı baba, bir bakıyorum ben , bir bakıyorum dayısı. Kimseyi küstürmemiş herkese benziyor

Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah
Ben geleceklere bayramdan sonra beklerim diyorum hem havalar ısınmış olur kapı pencere açılır o zamana.

Hayirdir ne operasyonu gecmis olsun cabuk atlatirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…