2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben cok ısrarla sokmaya basladıgında eldıvenlerını giydiryorum alısmasınn dıye 1saat sonra cıkarıyorum gene yiyor gene takıyorum öyle
Bırak soksun oral dönemde oldukları için normal gelişimin bi parçası. Benm çok hoşuma gidiyor ellerini yalaması

Bırak soksun oral dönemde oldukları için normal gelişimin bi parçası. Benm çok hoşuma gidiyor ellerini yalaması
Canını yakıyor aglıyor sonra geçen sabah uyandm şapur şupur sesler bune ya dedm uyanmıs elını emıyor aglamadı hayret der demez yaygaraaa

38 beden olsam 38 takla atarim beee
Ben 40 olmuşym ama ruhum 38 de kaldı hala kabullenemedim
Kızlar benim oğlum ellerini incelemeye başladı o kadar şapşik ki önce birkaç saniye inceliyor sonra hooop ağzına atıyor bütün hırsıyla emiyor sığsa bütün yumruğunu sokacak ağzına
Ya gerçekten sabah gülücükler el yemeler, o yüz ifadeleri agulamalar yiyesim geliyor. Çok güzeller

Ben 40 olmuşym ama ruhum 38 de kaldı hala kabullenemedim

Ya gerçekten sabah gülücükler el yemeler, o yüz ifadeleri agulamalar yiyesim geliyor. Çok güzeller
Gebeyken 44 46 lara ciktigindan suan 42 yim incecik hissediyorum resmen aynaya bakinca aci gercek yuzume sirraaakkkk die vuruyor

Ben kullaniyorum sokakta yuzu kendime donuk evde sirti bana donuk sekilde kullaniyorum ama pek sevmio kendini guvensiz hissedio sanirim yuzu bana donuk olursa daha mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…