2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende o yüzden kullanmadım da, gücüm kalmadı sanki 2 gündür. Seninki de hep kucakta işine ,yemeğine nasıl yetişiyorsun
Ben takviye kullanıyorum regenesis max. Normalde yapım gereği hareketli bi insanım ama bütün gün kucakta gerçekten çok yorucu kollarımı kaldıramıyorum akşam olunca. Benim eşim hergün işe gitmiyor okulu da uzaktan çoğu dersleri o yüzden haftanın 3-4 günü evde. O evdeyken yapıyoruz temizliği, işe gittiyse de yemeği o gelince yapıyorum, bi tek kahvaltı hazırlıyorum sabah o ara kızım bebekle konuşup oyalıyor ama mutfakla salon arası mekik dokuyorum, mesela bazen yumurta haşlıyorum o ara ağlıyo susturup edinceye kadar bi saat sonra soyuyorum bi yandan kızım sıkıştırıyo acıktım diye, öğlen ben yemiyorum kızıma akşamdan ayırdığım yemeği ısıtıp veriyorum Allahtan kendisi yiyebiliyor yemeğini falan. Uyumadığı zamanlar hep kızımın odasındayız bi de kucağımda bebekle oyun oynuyoruz. Akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Allahtan ikisi de erken uyuyor en geç 9 gibi de biraz rahat ediyoruz. Sabah 4te 5 te gün yeniden başlıyor. Hergün aynı döngü bebek arabasında dursa hergün çıkarcam dışarı ama durmuyor kucağımda zor oluyor dışarda.
Neyse geççek geççek diyelim

İlk zamanlar regl düzensiz oluyo kahverengi akıntılarla başlıyo.
Benim ilkinde 9.ayda kahverengi akıntılar gelmeye başlamıştı ondan 3 ay sonra da regl olmuştum yani doğumdan 1 yıl sonra inşallah bunda da hemen olmam
Bi de yaz geliyo yazın regl hiç çekilmiyo kışa kadar olmiyim diyorum

Duvarda büyük Bi tablo var bizde hep ona bakıyor du auvv auvv mıkıdanıyordu şimdi biyere gittik mi duvara bakıyor başka yerde uyumuyor da emmek istemiyorda artık gittiğimiz yere tablo götürcez

Bende alsam mı o takviyeden doktor mu vermişti? Enerjim kalmadı maşallah sana kız uyuyunca yatasım geliyor uykusuzluğa alışmam lazım. Bu akşam yatmasam çamaşırları halletsem iyi olurdu

Bu alerjiden şüphelendiğim huzursuzluk durumu acaba ataktan mı harika haftalar kitabından
Biz yeni 3 aylık olduk ama bence erken girdik atağa. 1 hafta sürüyormuş güya geçmedi bunun saatlerce emzirmemişim gibi zır zır emmek için ağlıyor. Sık uyanıyor gece. Gündüz sallayınca uyurdu şimdi o da yok. Meme de yatıp kalkıyor.

Bende alsam mı o takviyeden doktor mu vermişti? Enerjim kalmadı maşallah sana kız uyuyunca yatasım geliyor uykusuzluğa alışmam lazım. Bu akşam yatmasam çamaşırları halletsem iyi olurdu
Burda okumuştum baktım emziren anneler için falan yazıyor aldım kafama göre.
Bebek uyuyunca kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap bence, kimisi işleri halledince rahat eder kimisi uyumak ister.
Ben çocuklar uyuyunca asla iş miş yapamam netflix açarım keyfime bakarım.

Uyurken iş yapılmıyor da zaten ses olmasın diye, bazen katlancak çamaşır oluyor salonu toparlıyorum o kadar keyif yapacak keyfim olmuyor bu aralar bende alayım o zaman iyi gelir inşallah. Gece yarım yamalak uyumakta etkiledi beni artık

Muayene de olmuştum sorun yoktu neyse bekleyelim bakalim.

Ben vajinal muayene yaptırmadım, 40 günde gitmiştim kanamam devam ediyor diye yapmadı.
Nisan da smear le beraber baktırırım 1 sene olacak test yaptıralı.

Rahim ağzı kanseri için Aşı oldunuz mu? Aşı olmayı da düşünüyorum geç kaldım biraz ama .

Eki Görüntüle 3036728 Kızlar geçen ay calpol yazdırmıştım hiç kullanmadım bugün farkettim tarihi geçmiş çöp mü oldu şimdi bu
Yok canım açmadıysan kalsın. En az 1 sene kalır açmadan üstünde yazar skt
Pirinç unu mu ben sadece irmikli pekmezli helva gibi mama vermiştim oğlumda. Gündüz yani. Mama falan yapmadım hiç pirinç unu çok faydasız bir şey değil mi?
Bende de hepsi var ama huzuru yerinde ya. Bide kaç kg alırsa normal deriz bu ay 700 gr aldı

Her şey çok pahalanmış benim haberim yok.

Lcw da ilk üyeliklerde mobil uygulamadan alışveriş yapınca, 250 liralık alışverişe 75 lira indirim yapıyor.
Geçen bi teyze ilk defa çarşıya çıkmış, neşelide bir kadın. Diyor ashabı kehf gibi gezdim çarşıyı sanki 300 yıllık uykudan uyanmışım

İlk 3 ay 500-1.000 gr normal diye biliyorum. Önceden kaç almıştı?

Normal bence gitgide azalacak zaten kilo alımları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…