Ben takviye kullanıyorum regenesis max. Normalde yapım gereği hareketli bi insanım ama bütün gün kucakta gerçekten çok yorucu kollarımı kaldıramıyorum akşam olunca. Benim eşim hergün işe gitmiyor okulu da uzaktan çoğu dersleri o yüzden haftanın 3-4 günü evde. O evdeyken yapıyoruz temizliği, işe gittiyse de yemeği o gelince yapıyorum, bi tek kahvaltı hazırlıyorum sabah o ara kızım bebekle konuşup oyalıyor ama mutfakla salon arası mekik dokuyorum, mesela bazen yumurta haşlıyorum o ara ağlıyo susturup edinceye kadar bi saat sonra soyuyorum bi yandan kızım sıkıştırıyo acıktım diye, öğlen ben yemiyorum kızıma akşamdan ayırdığım yemeği ısıtıp veriyorum Allahtan kendisi yiyebiliyor yemeğini falan. Uyumadığı zamanlar hep kızımın odasındayız bi de kucağımda bebekle oyun oynuyoruz. Akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Allahtan ikisi de erken uyuyor en geç 9 gibi de biraz rahat ediyoruz. Sabah 4te 5 te gün yeniden başlıyor. Hergün aynı döngü
bebek arabasında dursa hergün çıkarcam dışarı ama durmuyor kucağımda zor oluyor dışarda.
Neyse geççek geççek diyelim