Terbiye ? Yazdiklarimda tek bir terbiyesiz kelime cumle yok bidaha oku! Saygi cercevesindeki kelimerimi terbiyesizlikle itham etmende ayri ironi.... Ben mi cigirmisim hahahahahah saka yapiyor olmalisin beni emin ol herkes tanıyor burdaki. senin boyle dusunmense zerre umrumda degil.Terbiyesizlesme bence bu sayfada cigiran ilk sen olmuş olmayasın iyi düşün. Bi daha da yorum yazmayacam açıklamada yapmıyorum gerekeni yazdım anlayan anladı..
Kızımda 5,5 aylık oldu. Tadıma başladık yavaştan. Emme arası hiç uzamadı 2 saatte 1 emiyor gündüz. Şimdi havalarda sıcak normaldirMerhaba anneler bizde 5 aylık olduk yavaş yavaş destekli oturuyoruz . 5 aylık bebekleriniz kaç saatte acikiyor benim kızım anne sütü alıyor 1 saate acikiyor bide meme reddimiz var. Sütüm mu yetmiyor acaba 1 saatte açılması normal mi
Tadımlara 3 gün kuralına göre mi başladın? Neleri sevdi neleri sevmedi☺?Kızımda 5,5 aylık oldu. Tadıma başladık yavaştan. Emme arası hiç uzamadı 2 saatte 1 emiyor gündüz. Şimdi havalarda sıcak normaldir
3 gün kuralına göre gidiyorum. Yoğurtla başladım bugün 3. GünTadımlara 3 gün kuralına göre mi başladın? Neleri sevdi neleri sevmedi☺?
Ben burdan başka yere gidilmesine karşıyım çünkü buranın tadı başka oluyo
Benim büyük geç yatıyo on iki bir oluyo bazen hiç enerjim kalmıyor. Keşke benimde 10 da hatta on birede razıyım yatsadao zaman ben şükredeyim ben akşam 10 kadar 2 sinide uyutmaya çalışıyorum. sadece sabahları 6 gibi kalkıyoruz:
Kızlar size bi tablo atayım ona göre verin yiyecekleri ilk bebeğimde hep buna göre haraket ettim çok faydalı olduTadımlara 3 gün kuralına göre mi başladın? Neleri sevdi neleri sevmedi☺?
Bana sormamışsınız ama yardımcı olmak adına yazayım ben 3 gün kuralıyla verdim özellijle de alerjenlerre çok daha temkinli oldum, yoğurt, yumurta gibi. En sevdikleri avokado, bazı çorbalar, kayısı oldu. En sevmediğiyse pırasa oldu resmen 1 hafta ek gıdaya ara verdi ağzını açmadı çok pişman oldum. Kitapta 6.ayda verilebilir yazıyordu oysa doktorumuz 8.aya kadar bekleyin dedi.Tadımlara 3 gün kuralına göre mi başladın? Neleri sevdi neleri sevmedi☺?
Güzel anlatmışsın kısa öz sağolİlk basta sebzelerden başlayın havuç patates kabak ispanak gibi tatlı ve şekerli meyvelerden başlarsaniz diğerini yemek istemeyecektir ilk tercih sebze olmalı. Bide yapabilirseniz buharda haşlama yöntemiyle..onunda kolay yolu tencerenin üzerine konulan aparatlar var altta su kaynarken üzerine koyduğun kevgirde sebzeler pişiriyor buharla fiyatı uygundu onu alabilirsiniz. Yada suda haşlama
Irmikle meyveleri karıştırıp mamalar hazırlayabilirsiniz tatlanmis olur ben siyah kuru üzüm kuru kayısı haslardim ezerdim ve irmikle karistirridim hem kayısı bağırsaklarına iyi gelir üzüm kan için zaten iyi pekmezle de tatlandirabikirsiniz
Daha bir sürü şeyler vardi da yaptıkça yazarım ben daha geçmedim 5 ay 1 haftalik 6 yi bekleyecem
Oioi tabak,kase, kaşık, meyve süzgeci, damlatmaz bardak avent, önlükler. Yoğurt için minik kavanozlar. Buhar aparatı alacaktım vazgeçtim kendi suyunda çektirip yapacağım sebzeleriKızlar ek gıdaya hazırlık için neler aldınız? Oioi puzzle tabak kaşık, munchkin vakumlu tabak kase bir sürü kaşık ( neden çok aldım ben de bilmiyorum) meyve süzgeci gibi bir şey, kulplu damlatmaz bardak, önlükler aldım yeterli mi?
Annemin yanına geldik taze fasülye suyu vs damağına değdirip duruyorGüzel anlatmışsın kısa öz sağolbenim gibi alerjik bebeği olanlar napıcaz bakalım önce dudağa damağa azcık deydirin bekleyin tepki vermezse yedirin diyolar
Benim doktor çocuğu annane babannelerden uzak tut yalatmasınlar bir şey diyoAnnemin yanına geldik taze fasülye suyu vs damağına değdirip duruyor
Başka bi grup mu var? Valla nerdeyse ben de gelmek isterim çok şey öğrendim buradaki arkadaşlardan acemi bi anne olarak. Beni de alın plsBir kac sayfa oncede ayni seyden bahsetmissin simdide... madem biliyor akil yurutuyorsun feveran neden ? Ya sessizce gelirdin ya susardin anlamadim gercekten neden arkadasim ?
Tuzlu yagli şekerli şeyler için söylüyordur herhalde yoksa önemli değil diğerleri bence yalasinBenim doktor çocuğu annane babannelerden uzak tut yalatmasınlar bir şey diyoannem yanımda değil sen görmeden verirdim ben ağzına çoktan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?