- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
İki bebeğinizde de tuttu mu yani:)
Evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki bebeğinizde de tuttu mu yani:)
Mesela bu kızımın :)İki bebeğinizde de tuttu mu yani:)
Bu da oğlum görüntü kalitesi çok iyi değil ama umarım görebilirsin :)İki bebeğinizde de tuttu mu yani:)
Mesela bu kızımın :)
Aaa gerçekten öyleBu da oğlum görüntü kalitesi çok iyi değil ama umarım görebilirsin :)
Bence benimki de cin takvimi tutmicak cunku bu görüntü erkekse benim görüntü inanılmaz benziyo bunaBu da oğlum görüntü kalitesi çok iyi değil ama umarım görebilirsin :)
Ben her gece bir çocuk doğurup emziriyorum ya kız oluyor ya erkek ilkinde rüyam çıktı bunda rüyaminda kafası karışık anlasilaBenim rüyam çıktı mesela .Hamile olduğumu da rüya ile öğrendim .Cinsiyette öyle oldu.Bebeği görmedim ama pembe kıyafetler gördüm hatta hiç aklımda olmayan bir isim bile koymuşuz :) :)
Sizin yüzük testiniz ne çıktı acaba. Az önce ikra meyrada gördümde siziAaaa ben şokkkkhiçbiri tutmamış neredeyse. Nub tutmuş muydu? Bu arada erken öğrenmişsiniz baya
Tatlı mı tatlı ballı kaymak bir kızınız olsun inşallah sağlıkla doğsun
![]()
Benim yüzükte erkek çıkıyor hepSizin yüzük testiniz ne çıktı acaba. Az önce ikra meyrada gördümde siziyüzüktede mi kız çıkıyor??
Ah kizini sevsinler senin gozun aydin cnm, saglikla gelsinMesela bu kızımın :)
Dahada heyecanlı oldu o zamanBenim yüzükte erkek çıkıyor hep![]()
Sağlıkla gelsin inşallah :) Genetik test niye yaptırdınız?Nubu bile yok çocuğumun daha9+6 da gitmiştik onda minik daha tabi .Erken öğrenmemin sebebi genetik test sonucu oldu.Yoksa 13.hafta da kontrol vardı orda bile kesin olmayabilirdi.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için cümle evladımız saglikla gelsin annelerinin kucaklarına![]()
GünaydınSelam kızlar bende gaz ve kabızlık problemi var son bi iki haftadır. Şu an 11. Hafta içerisindeyim. Probiyotik başladım dün akşam artık. Probiyotik kullanan var mı benim gibi ?
Ayyy sormayın gerçekten cok heyecanlıDahada heyecanlı oldu o zaman![]()
Buket hanım mı doktorun bende buket hanıma gidiyorum hamile bende arıyorum doktorKızlar izmirde medicana veya MedicalPark için kadın doğum doktoru ihtiyacım var kendi dr um hamileymişacil dr bulmam lazım
Amin cümlemizin inşallah .Yaş faktörü sebebiyle yaptırdım esasen belirli bir şey yoktu .İkili ve dörtlü testi yaptırmayacağız.Sağlıkla gelsin inşallah :) Genetik test niye yaptırdınız?
Kızlar günaydın :)
Harmony ve Nifty testi arasındaki fark ne acaba bilgisi olan var mı?
Benim de başlarda gaz problemim olmuştu. Doktor probiyotik verdi 1 ay kullandım. Kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.Selam kızlar bende gaz ve kabızlık problemi var son bi iki haftadır. Şu an 11. Hafta içerisindeyim. Probiyotik başladım dün akşam artık. Probiyotik kullanan var mı benim gibi ?