2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ewt bnm de endişelerim aynı birde kan pıhtılaşma sorunum var bu dha çok tedirgin ediyor olmak mı olmamak mi karar vermek çok zor kumar oynar gibi karar vereceğiz malesef ki
aynen bende de pıhtılaşma sorunu var oksapar ve coraspin kullanıyorum bundan dolayı olmuyorum. Eylül sonuna doğru bir daha düşünücem çünkü kışın bulaş riski de artıyor yeni varyantlar vs ama eylül sonuna kdr hala yeterli çalışma yoksa olmam.

Çok sukur ikili testi halletmis bulundum
Sıpam beni cok uğraştırdı yüzünü dönmedi
Totosu dönükmüs
Kac cikolata yedim
Sonrada kımıl kımıl oynuyodu
Cok sukur ultrason ölçümleri gayet guzel dedi dr
Sonuçlar bayramdan sonraya sarkabilirmis
Cinsiyet tahminini sordum
Bacak arasini goremiyorum
kendini hazırlama ama kiz olabilir dedi
Ogluma da tam bu kadarken 2 li testte kiz olabilir demislerdi
Yinede kiza bir yatkınlığım olmaya basladı
Ama erkek hissediyorum hala
Cin takvimine
Ramziye gore erkek
Rus takvimine gore kiz
Bakalım hangisi tutacak

Bende oksapar 6binlik ve coraspirin kullanıyorum ben çok araştırdım olacaksam asi bile sinovac olmaliymisim bionteck pıhtı atabiliyormus doktorum kesin olma dedi ama bakalım dediğin gibi kışa doğru yeniden değerlendirilmeli inşallah hiç olmadan bu illetten kurtuluruz

benim doktorum 16. haftadan sonra sinovac olabilirsin yan etkisi olmaz gebelere uygun bir aşı dedi. ama sinovac'ın koruyuculuğu nedir bilemiyorum.

Kizlar selam, ikili sonucum cikmis ama yorumlayamiyorum. Doktoruma msj attim ama o cvp verene kadar meraktan cildirmak istemiyorum. Bilgisi olanlar yorum yaparsa cok sevinirim

Eklentiler

• 20210713_170752.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu bel ağrısı bende de var, 1 haftadır bel hizamdan sağ kalçama doğru ağrı vuruyor, özellikle gün içinde yorulduğumda çoğalıyor, sabah uyanınca azalıyor ama hep hissedilir şekilde var, birde burun akıntım var su gibi, geceleri geniz akıntısı yapıyor sabah kalktığımda çok midemi bulandırıyo bu durum, ilk hamileliğimde de bu akıntı içdoğuma kadar devam etmişti, iştahım baya baya düzeldi çok şükür, ama yemek hala yapamıyorum

Kizlar selam, ikili sonucum cikmis ama yorumlayamiyorum. Doktoruma msj attim ama o cvp verene kadar meraktan cildirmak istemiyorum. Bilgisi olanlar yorum yaparsa cok sevinirim
Bana değerlerin iyi gibi geldi senin de tahmin ettiğin gibi yaş riskin yüksek sadece ama onun dışındakiler iyi kombine riskin çok iyi trisomi riskinin değeri çok çok iyi ikili test ortada çıkmış onun ne olduğunu bilmiyorum.

Herkese merhaba, 34 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim. Çok uzun yıllar sonra geldi bu güzellik. Daha önce tüp bebek denemiştik ve olmamıştı, şimdi kendiliginden oldu, şoktayım. Hamile olduğumu bilmeden yaklaşık 4 haftalık gibi biontech aşısı oldum, bilmiyordum,umarım hepimizin bebekleri sağlıkla gelir. Şu an 13+4 haftalık. Cinsiyeti belli değil ve beklenen doğum tarihi 14.01.2022 Perinatolog olan bir Dr a gidiyorum. İkili test ve fetal DNA testlerimi(faest ) yaptırdım. Şu an DNA testinin sonucunu bekliyoruz ama ikili test iyi çıktı çok şükür. Hepimize sağlık ve bol şans diliyorum, umarım rahat ve çok güzel geçen hamileliklerimiz olur ve ardından mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz.

Bizim de sizin gibi yaklaşık 6 yaş fark olacak . Umarım güzel bir kardeş ilişkileri, iletişimleri olur.

Merhaba nasılsınız güzel anneler İkinci gebeligim bu ve 12.haftanın içindeyiz enteresan bir şekilde ara ara hissediyorum. Hissedeniniz var mı benim gibi olupta erkenden
Ozellikle bugun ultrasonla bakarken baya hissettim
Orada bir baski olunca daha COk hissediliyor sanki

Bizim de sizin gibi yaklaşık 6 yaş fark olacak . Umarım güzel bir kardeş ilişkileri, iletişimleri olur.
Benim kucuk kizla 8.5 yas olacak
ne kadar cok açmışım arayı
6 yas yine iyi
Guzel guzel anlaşırlar ins hepsi
Birbirine her daim destek olur
Kardes gibi kardes olurlar

Cok tesekkurler doktorum da cvp yazmis. Yasiniza gore cok iyi sonuc demis, kombineye gore. Cok sukur. Sira nifty'de

Kızlar 14.haftadan merhaba Bugün doktor randevum vardı. İkili test ve kan testinin sonucu gayet iyiymiş. Cinsiyetin de erkek olduğu kesinleşti. Ben de gördüm pipiyi Girmeden önce çikolata yedim. Bir hareketler bir takla atmalar falan şahaneydi Bebişle ilgili her şey süper ama benim sürekli bir baş ağrım var. Birkaç kere parol kullandım. Sıcaktan mıdır, hormonlardan mıdır bilmiyorum. Önceden başı ağrıyan biri değildim. Birkaç günde bir dayanılmaz bir baş ağrısı oluyor. Var mı benimle aynı durumda olan

Merhaba kızlar ben de ikili testten geldim ultrason ölçümleri iyi çıktı çok şükür kan sonuçları ancak cumaya çıkarmış..Sat’a göre 11+2 ydi ölçümlerde 12+2 çıktı....Cinsiyet konusunda sonunda neye benziyor dedim bacak arasına bi baktı etrafa yaymayın ama erkeğe benziyor dedi...Bilmem ne kadar doğru çıkar...Ramzi ve çin takvimine göre erkekti...@tülperde kesin olmamakla beraber nub için 10+2 de şimdilik kız demişti...Yine çok duygulandım kıpır kıpır görünce sonsuz bir şükür kapladı içimi Allah isteyen herkese nasip etsin...

Canım hayırlı olsun ınsallah bas agrısı ne yazık kı bende de var ve malum ılacı artık içemiyoruz onun eksıklıgı cok zor....kac haftada erkege benzıyor demıslerdi bugun 12+2 de böyle söyledi doktor da merak ettım :)

Malum ilaç nedir neden içemiyorsunuz 12+2'de ikili test için gittiğimde doktor %97 erkek demişti. Bugün de kendi doktorum 14+4'de kesin erkek dedi. Zaten biz de gördük emin olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…