2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bu arada bi şey açıklamam lazım.
Aramıza yeni katılanları ve cinsiyet güncellemelerini bilgisayar bulduğum ilk fırsatta yapacağım inşallah
Memlekete geldim de bilg getirmedim yanımda tabloyu telefonda düzenleyemiyorum.
Hani bilgilerini yazıp neden eklenmediğini düşünen varsa bu yüzden kızlar.. herkesi not alıyorum..
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

A
Oyy hadi gozun aydin alisverise baslayabilirsin
Sağ ol canım darısı başına inşallah
Alışveriş işi biraz daha bekleyecek. Zaten kızımın her şeyi duruyor ve yatağı da bebek arabasını da ortak renk almıştım
Kıyafetler de 8 aylık erkek yeğenim var ondan araklicam
Birkaç parça hastane çıkışı alsam yeter fotoğraf çekmelik
Bir de odasına perde, halı, duvar kağıdı falan onlarla uğraşıcam dönünce..
Çok heyecanlı

ay alıntıladığım msj kaçtı :)
6. Haftadan sonra bebiş ortalara doğru kayıyo, ben de ramziyi 6. Haftaya kadar doğru diye biliyorum:)
Benim karından soldaydı
Canım sence benimki ne ? Vajinal, 6. Haftadan bu görüntü ramzi için ne düşünüyorsun canım sana da sorayım T tulperde

Eklentiler

• DC2D30AB-7401-4CD9-A74E-34F45FF32A5C.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 59
Oğlun mu oluyor canım , süper 2021 nisan gebelik planlayanlarda beraberdik , hatırlarsın belki sonra mayısa şutlandım neyseki mayıs tuttu

Son düzenleme:
Evett Ben de kendimi gaza getirmek istemiyorum henuz ikili ve nifty sonuclarim gelmedi ama bu ikinci ve Allah bilir tabi son bebis olacagi icin hep tatlis seyler almak yapmak istiyorum tadini cikarmak. Cok abartili seyler almam ben de kizimda suyunu cikartmistik ama yine de ozenirim Allah herkese guzel mutlu hamilelikler ve dogumlar nasib etsin

Benim oğlan da son dakikaya kadar erkek istiyorum diyordu .Kuzen balon almış gelmiş çünkü bizde onunla beraber öğrendik cinsiyeti ,balonu da oğlum patlatacakti tam iğneyi eline aldı kız istiyorum ben diye o gün bugündür niye kız oldu demedi . Senin kizçe de sever oğluşu merak etme

Kızlar ben 5 haziranda kan tahlili yaptırdım kan ve vitamin değerlerim yerinde diye ilaç başlamadık şindi bu perşembe tekrar gidicem açmı gitsem kan tahlili yaptırırmı, tokmu gitsem bebeği kıpır kıpır görsem

Bazı tahliller için açlık şart oluyor hangi tahliller bakılacak bilmiyorum ama her ihtimale karşı aç gitseniz iyi olur.

Canım sen hamile misin
Hatırlıyorum seni çok mutlu oldum hemen ertesi ay gebe kalmışsın çok şükür
Ramziye göre erkek canım
Evet canımmmm hamileyim Çok bekletmedi beni minnoş Erkek mi diyorsun, bir kızım vardı biliyorsun , bilmem ki doğru mudur senin ramiz tuttu mu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…