Benim bildigim doktor bıraktırana kadar devam canım ama bi sor istersenarkadaşlar folik asit kullanımını hangi hafta bıraktınız? benim kontrolüm haftaya 12. haftadayız şu an ama folil asitim bitti yeni kutuya başlamalı mıyım acaba?
Ben 12. Haftada bıraktım, benim de ilacım bitmişti. Doktora 13te gittim ilacı bıraktım devam etmem gerekiyor muydu diye sordum, gerek yok dediarkadaşlar folik asit kullanımını hangi hafta bıraktınız? benim kontrolüm haftaya 12. haftadayız şu an ama folil asitim bitti yeni kutuya başlamalı mıyım acaba?
Apranax içiyordum acıkcası dayanılmaz derecede tutunca...12+2 cıktık biz de bugun ultrason ölçümlerinde ama yüzde vermedi doktor sizinki gibi eşim sanki testislerini ve pipi gördüm ama emin değilim diyor ben zaten hıcbısı görmedim arada kaldı yani 3-4 hafta beklemek gerekecek:)Malum ilaç nedir neden içemiyorsunuz12+2'de ikili test için gittiğimde doktor %97 erkek demişti. Bugün de kendi doktorum 14+4'de kesin erkek dedi. Zaten biz de gördük emin olduk
Benim 11+4 de folik asit biraktirip demir ve vitamin birde d vitamini verdi...arkadaşlar folik asit kullanımını hangi hafta bıraktınız? benim kontrolüm haftaya 12. haftadayız şu an ama folil asitim bitti yeni kutuya başlamalı mıyım acaba?
Ben ben ben çok ilginç kızımda 21haftaliktim hissettiğimde aynı his neden hissetmiyorum diyordum şuan hissediyorum sırt üstü yatıp hafif bacaklarım kıvrımlı olunca ufak ufak anlık oluyor eminimki bebekMerhaba nasılsınız güzel annelerİkinci gebeligim bu ve 12.haftanın içindeyiz enteresan bir şekilde ara ara hissediyorum. Hissedeniniz var mı benim gibi olupta erkenden
Olacak mısınız asi pekibenim doktorum 16. haftadan sonra sinovac olabilirsin yan etkisi olmaz gebelere uygun bir aşı dedi. ama sinovac'ın koruyuculuğu nedir bilemiyorum.
Benimde iki gündür baş ağrım var ama şunu fark ettim nefes alırken zorlanıyorum tam hatırlamamakla birlikte burundaki damarlar genişlediği için olduğunu hatırlıyorum kızımda herşeyi okuyup arastirirdim aklımda bu şekilde kalmış doğru yanlış bilmiorm normal yaniKızlar 14.haftadan merhabaBugün doktor randevum vardı. İkili test ve kan testinin sonucu gayet iyiymiş. Cinsiyetin de erkek olduğu kesinleşti. Ben de gördüm pipiyi Girmeden önce çikolata yedim. Bir hareketler bir takla atmalar falan şahaneydi Bebişle ilgili her şey süper ama benim sürekli bir baş ağrım var. Birkaç kere parol kullandım. Sıcaktan mıdır, hormonlardan mıdır bilmiyorum. Önceden başı ağrıyan biri değildim. Birkaç günde bir dayanılmaz bir baş ağrısı oluyor. Var mı benimle aynı durumda olan
12.haftada bırak omega3 balık yağı olan vitamin vermişti ona başla demişti benim doktorumarkadaşlar folik asit kullanımını hangi hafta bıraktınız? benim kontrolüm haftaya 12. haftadayız şu an ama folil asitim bitti yeni kutuya başlamalı mıyım acaba?
Aşılarını olduysa bir şey olmaz. Toxoplazmayı sokaktaki kedi ve köpekler için söylüyorlar. Benim doktorum sokaktaki kedi köpeği sevme dedi. Evdeki aşılı hayvanların bir zararı olacağını sanmıyorum ama siz yine de hamilelik bitene kadar ağzından öpmeyin benceKızlar iyi akşamlar. Annemlerde kalan bir kedim var. Parazit aşılarını oldu. Çiğ et tüketmiyor. Kumunu annemler temizliyorlar. Ama bir kaç kere sokağa kaçmış geri gelmiş. Ben de çok seviyorum dayanamayıp ağzından öptüm bir kaç kere. Toxoplazma geçirdim mi geçirmedim mi bilmiyorum doktorum sadece igm bakmıştı başlangıçta o da negatifti. Sizce bir sorun olur mu? Başka kedi besleyen var mı burda?
Ya boş bulunuyorum kanım kaynıyor bi bakıyorum şak öpmüşümAşılarını olduysa bir şey olmaz. Toxoplazmayı sokaktaki kedi ve köpekler için söylüyorlar. Benim doktorum sokaktaki kedi köpeği sevme dedi. Evdeki aşılı hayvanların bir zararı olacağını sanmıyorum ama siz yine de hamilelik bitene kadar ağzından öpmeyin bence
Aslında bence 4 yaş aradan sonra bir fark yok. Yani ha 6 olmuş ha 8. Sağlıkla kucakşarımıza alırız inşallah :)Benim kucuk kizla 8.5 yas olacak
ne kadar cok açmışım arayı
6 yas yine iyi
Guzel guzel anlaşırlar ins hepsi
Birbirine her daim destek olur
Kardes gibi kardes olurlar
Ben sevmiyorum da benim de kızım çok aşırı seviyor, yolda kedi köpek görsün gidip sever. Benim merak ettiğim de şayet kızıma bulaşırsa ondan bana bulaşır mı. Engel olamıyoruz çünkü çok seviyor hayvanları kaç tane kuduz aşısı vurulmak zorunda kaldı bunun yüzünden hala akıllanmıyorYa boş bulunuyorum kanım kaynıyor bi bakıyorum şak öpmüşümneyse bundan sonra dikkat edeyim inşaallah geçirmişimdir önceden.
İnsandan insana geçmiyor canım için rahat olsun. Ondan eminim.Ben sevmiyorum da benim de kızım çok aşırı seviyor, yolda kedi köpek görsün gidip sever. Benim merak ettiğim de şayet kızıma bulaşırsa ondan bana bulaşır mı. Engel olamıyoruz çünkü çok seviyor hayvanları kaç tane kuduz aşısı vurulmak zorunda kaldı bunun yüzünden hala akıllanmıyor
Kızlar bende çin takvimi tutmadıkız çıkmıştı ama erkekmiş bebeğim
merhaba kızlar benim de gebeliğim 13 haftalık:) cinsiyet öğrenemedik henüz. ikinci bebeğim bu.. aşı yaptırdınız mı benim doktorum olmamı söylüyor
Sivilce ve uyku hali bende de var, doktor da kıza benziyor demişti en son. Bayramdan sonra netleşicek artık :) Bana doktorum ne vitamin verdi ne de kan ilacı niye acabaKan ilacı başladı doktor zaten yavaş olan barsak sistemim iyice yavaşladıiçim dışım kuru kayısı ,kabak ,bamya oldu
Halsizlik ve uyku hali devam ediyor , göbüş artık burdayım diyor ,görenler kız mı olacak diyor .Nasıl anliyosunuz dedim .Yüzümdeki sivilceler ve uykulu haltabi bunu diyen annem yaşındaki teyze grubu eskiler biliyor bu işi
12+6 da ense kalınlığı 1,89 çıktı. Benim yüksek riskli 150 de 1. Aldırmayı düşünmüyorsan bir şey yaptırmana gerek yok dedi. Benim de aldırma gibi bir düşüncem yok, ne gelirse Allahtan :) Sağlıklı olduğuna da inanıyorum. İkili testi de yaptırmayacaktım da işte, neyse yaptırayım dedim. Perinatalog ile muayene olabilirsin ayrıntılı inceler, ultrason ölçümlerinde bir sıkıntı yoksa canını sıkmana gerek yok.Herkese merhaba. Ben de nasipse 2022 Ocak annesiyim
Bu haftalarda sizler de 2 li teste girebileceğiniz için size sormak istedim.
Ben şimdi yeni girdim. 13+0 haftalığım. Burun kemiği var. Ense kalınlığı 2,5 mm çıktı. Ultrasonda yarım saatten fazla her şeye baktı ve sağlıklı diye söyledi. Ancak istatistik 714 te 1 çıktı. Ve nift test önerdi. Ben aslında 2,5 mm nin sınır olduğunu bilmiyordum. Doktor da sınır falan demedi ama ultrasona göre sağlıklı gördüm ama biz 1000 de 1 den aşağı çıkarsa bu testi istiyoruz dedi.
Aslında kalbim rahat ama yine merak ediyorum. Sizler nasıl sonuçlar aldınız? Bir de haftaya göre değişiyor mu ense kalınlığı? Haftaya başka bir perinatalog ile muayene olsam fark eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?