2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
aşı olmazsam virüs kaparsam diye çok korkuyorum. çalıştığım için, eşim de çalıştığı için kendimi korumam çok mümkün görünmüyor. o yüzden olacağım.
Bnde çok korkuyorum bu zamana kadar olmadım hamile iken olursam birde pıhtılaşma sorunum var kafam karışık braz daha geçsin olmadı kışa doğru yaptircam

benim doktorum 16. haftadan sonra sinovac olabilirsin yan etkisi olmaz gebelere uygun bir aşı dedi. ama sinovac'ın koruyuculuğu nedir bilemiyorum.
ben de hangi aşıyı olacağım konusunda kararsızım doktorum biontech önerdi, sinovac klasik usul diye onu mu olsam diyorum ama deltaya karşı yüzde 30 falanmış karar veremiyrum

Bnde çok korkuyorum bu zamana kadar olmadım hamile iken olursam birde pıhtılaşma sorunum var kafam karışık braz daha geçsin olmadı kışa doğru yaptircam
pıhtılaşma homozigot mu hetero mu sizin? benim heterozigot doktor taşıyıcısın ama hastalık yok demişti acaba ben de mi sinovac düşünsem ki

Ben de atıl hocadan randevu aldım. Ağustos başında gideceğim. Yaklaşık 12 haftalık olacağım. Gerekli görürse cvs yapacak. Sizin 20 haftalık detaylı ultrason için mi?
Evet detaylı için gideceğim kısmetse 21 haftalık gibi oluyor ilk çocugumda da gitmiştim çok detaylı ince uzun uzun bakan bir hoca

ben de hangi aşıyı olacağım konusunda kararsızım doktorum biontech önerdi, sinovac klasik usul diye onu mu olsam diyorum ama deltaya karşı yüzde 30 falanmış karar veremiyrum
Arife günü sinovac 2.dozumu olucam dun ıkılıye gıttıgım hekımde gonul rahatlıgıyla ol dedi...Zaten calısırken olmama riskini göze alamıyorum kaldıkı koruyuculukta düşük vakalar artmaya başladı eylül ayı ne yazık ki parlak gözükmüyor(....

Cuma günü 12+2 oluyorum umarım ikili testimi yaparlar bende hep bebek beslenemiycek geride kalıcak diye çok korkuyorum bu zamana kadar hep iki üç gün geriden geldi

Merhaba, bas ağrısını ben 11. Haftadan beri sürekli çekiyorum, parol 6 saatte bir hiç bir işe yaramıyor, 3 defa bas agrısı yüzünden acile gittim,orda da parol yapıyorlar hamile olunca ve geçirmiyor kesinlikle ama sonra bir kere kusma da olunca 4 mg zofer verdiler serumla, bas agrımın gectiğini farkettim. Bunu nörologa sordum bulantı kesiciler aynı zamanda bas agrısını da kesiyormuş, migren tipi olanlarda , çünkü beynin arkasındaki hormonları yöneten beze etki ediyormuş bulantı kesiciler. Çok zorlandığımda 4 mg zofer alıyorum tablet olarak , mesela dün de ağrıdı ama içmedim, benim hemen hemen her gün ağrıyor o yüzden o kadar sık içmemeye çalışıyorum. Bas agrısını genelde bu dönemde hormonların çıldırmasına , östrojenin bir etkisi varmış sanırım, bir de artan kan basıncına bağlıyorlar.

pıhtılaşma homozigot mu hetero mu sizin? benim heterozigot doktor taşıyıcısın ama hastalık yok demişti acaba ben de mi sinovac düşünsem ki
Bende de bir kaç faktör heterozigot . Kan sulandırıcı kullanmıyorum .
aşı konusunda ben de kararsızım. Hastalığı geçirdim sinovac olsam antikorlar hemen yükselir mi bilmiyorum.

Sivilce ve uyku hali bende de var, doktor da kıza benziyor demişti en son. Bayramdan sonra netleşicek artık :) Bana doktorum ne vitamin verdi ne de kan ilacı niye acaba

Benim kan değerim biraz sınırın üstündeydi depo doldurmak için sanırım .

Aşılar ile ilgili tarih boyunca bir çok spekülatif hareketler olmuş.Günümüz de çocukluk çağı aşılarına hala karşı olan grup var ve her geçen gün sayıları artıyor . Sinovac ta klasik aşı tipinde yani inaktif . Biontechteki sorun mRNA aşısı olması ve bununla ilgili,bilhassa gebeler ile ilgili çalışmanın az olmasi.Dsö de gebe ve hamileler için aşıyı öneriyor .

Valla en iyisini yapmışsın benim oğlumla 7.5 yaş fark olacak hoop sil baştan yaşamak gerek bazen adlı şarkıyı söyler dururum .Sen daha idmanlisindir
Harmony test yokmuş artık. Baya detaylı bir test varmış Amerikaya giden. Evden gelip kan alıyorlarmış. 3000₺ imiş. Ben bana söylenen testten 6000 fiyat almıştım
Eger bilinen özel bir durumunuz yoksa Genoksun 70 parametreli nifty testi işinizi görebilir.Bu test Ankara'da çalışılıyor.Bunun bir üstü olan daha yüksek parametreli testi Amerika'ya gidiyor.Bir de hastaneyi aradan çıkarıp direk firma ile görüşün 3000-3500 arasında bir fiyat verirler size nift 70 parametreli için .

Merhaba benim de evde kedim var, 24 saat birlikteyiz, doktor bana sokaktakileri elleme demişti, toxoplasmaya baktık, bir sorun çıkmamıştı, içiniz rahat etsin istiyorsanız bir test yaptırın isterse. Kum işini eşim hallediyor ama ben gün içinde belki 10 defa öpüyorum ,ağzından olmasa da ,ama sonuçta yalıyor heryerini..Ama dayanamıyorum.bir de 3 ayda bir iç dış parazit için veterinere götürüyoruz. Hatta veteriner 2 ayda birde yaptırabilirsiniz demişti ama dışarı çıkmadığı için biz 3. ayı bekliyoruz.

daha bugün hürriyette hamile bi kadınla ilgili koronayla ilgili haber okudum çok üzüldüm(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…