2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla ne diyim tabiki gönlünden geçen olsun aşısını. Ama ben karnımda bi bebek varken daha ne olduğu ne sonuc vereceği belirsiz aşıları yaptırmaktan korkuyorum açıkcası
herkesin tedirginliği aynı aslında kimse yüzde yüz rahat olamıyo ki ama virüsün de vucudumuza ne etki edeceğini bilmiyoruz hafif atlatanlardan olsak bile...

teşekkür ederim cevap için. Yok özel bir durumum yok da doktor nifty olanı önermedi. Geçen sene hatalı değerler olmuş.
Firmaları aramak aklıma gelmemişti ona bakayım. Teşekkür ederim

teşekkür ederim cevap için. Yok özel bir durumum yok da doktor nifty olanı önermedi. Geçen sene hatalı değerler olmuş.
Firmaları aramak aklıma gelmemişti ona bakayım. Teşekkür ederim

Hangi firmalar acaba hatalı çıkanlar.Bana doktorum Genox ve Eurofins i tavsiye etti bir tane daha vardı ama adıni hatırlayamadim şu an .

Ama aşı olanlarda virüsü kapabiliyor yani aşı tamamen korumuyorki

Valla ne diyim tabiki gönlünden geçen olsun aşısını. Ama ben karnımda bi bebek varken daha ne olduğu ne sonuc vereceği belirsiz aşıları yaptırmaktan korkuyorum açıkcası

Aşı tamamen korumuyor belki ama en azından ayakta atlatmamızı sağlar . Çünkü yakalandığımız vakit ilaç kullanamayacaz ne tepki verecek vücut bilmiyoruz.Dilerim kimse yakalanmaz bu hastalığa.İnan ben de %100 gönül rahatlığıyla aşı olmayacam ama covid olursam şüphesi hep içimde.Cok zor karar vermesi gerçekten .

herkesin tedirginliği aynı aslında kimse yüzde yüz rahat olamıyo ki ama virüsün de vucudumuza ne etki edeceğini bilmiyoruz hafif atlatanlardan olsak bile...
Öyle tabi benim doktorum önermedi neyle karşılascagımızı bilmiyoruz dedi ben olmadıms siz tabiki nasıl istiyorsanız öyle yapın en doğrusu icinizden gelen ne o önemli hicbirimize değmesin bu virüs

kızlar bu arada benim 14 aylık bir bebeğim var bu ikinci gebeliğim, yaş farkları 2 yaştan birkaç ay eksik olacak. iki çocuğu arasında benzer yaş farkı olan var mı nasıl idare ediliyor süreç
O işte ben canım süreci bende doğunca göreceğim burda sormuştum ama dönen olmadi benimki 22 aylık seninki daha da küçükmüş Allah yardımcımız olsun çok çok zor olacak ben kara kara düşünüyorum.. Daha memeden kesmedim bezden ayirmadim aynı yatakta beraber yatıyoruz önümüzdeki günlerde yapacağım ilk iş memeden kesmek sonrada odasini ayırmak bez için acele etmeyi düşünmüyorum nisan mayıs gibide ayirabilirim

hepsini aynı anda yapma bence de zor olur onun için de bir de bi yerde okumuştum tuvalet eğitimini kardeşin geldiği döneme denk getirmemek lazım diye... valla Allah yardımcımız olsun kardeş

Kizlar en son dun kontrole gittim 14+5im ama bidaha ne zaman gidecegmi sormayi unuttum bidahaki kontrol ne zaman olyordu

Kızlar selam bu ay hangi tahlilleri yapmış dr larınız kan sayımı, aclik sekeri vs ölçülmüş mü?
Benimki ben ne dersem sadece onlara bakmış
D vitamini yerlerde
İdrar yolu enfeksiyonu devam ediyor

Benim ikisinin arası 20 ay hep tektim hic yardimcim olmadi zor cocuklardı
Ama 2 sene sonra hep iyiki dedim
Saglicakla büyütün dnsduru1516 B Bade1115

Benimkiler arasında da 28 ay... Ama ben çok korkuyorum nasıl etkilenecek mutlaka kıskanacak belki şiddet gösterecek bilemiyorum.. Ve ben ilk çocuğumla çok güzel ilgileniyordum sürekli aktiviteler etkilikler felan.. 2. Olunca bunlar tabi sekteye uğrayacak e ilkine yaptıklarimi 2 ye yapabilecek miyim aklımda sorular sorular.. Hayırlısi olsun bakalım

Kızlar selam bu ay hangi tahlilleri yapmış dr larınız kan sayımı, aclik sekeri vs ölçülmüş mü?
Benimki ben ne dersem sadece onlara bakmış
D vitamini yerlerde
İdrar yolu enfeksiyonu devam ediyor
Kaç cıktı d vitamininiz bendede idrar yolu engeksiyonu cıkmıstı ama ilaç kullandım geçti

Sagolun kizlar ozaman 1 ay sonra tekrar kntrole giderim zaten ayrintili ultrosonu arastrma hastanesi cekyor onun icinde 2 hafta snrasina gun veriliyor ole gidiyoruz 1 ay sonra gidip ayrintili icinde gun alirim dun idrar testi vermisdim enfeksiyon ckti dotkor dediki cok erken basladi enfeksiyonun ilerde sknti yaratabilir smdi ilac verdi tek bi tane bu aksam kullanicam daha snrasinda bundan dolayi skmtim olur muki

iki tane olunca o aktiviteler için bize ihtiyaçları kalmıyomuş oyun arkadaşını bulmuş oluyo demişti iki cocuk annesi bi arkadaşım

hepsini aynı anda yapma bence de zor olur onun için de bir de bi yerde okumuştum tuvalet eğitimini kardeşin geldiği döneme denk getirmemek lazım diye... valla Allah yardımcımız olsun kardeş
Aynen öyle yapacam ilk memeden kesme bi kaç ay sonra yatak ayırma bezi kardeşinden 4 5 ay sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…