- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 133
herkesin tedirginliği aynı aslında kimse yüzde yüz rahat olamıyo kiValla ne diyim tabiki gönlünden geçen olsun aşısını. Ama ben karnımda bi bebek varken daha ne olduğu ne sonuc vereceği belirsiz aşıları yaptırmaktan korkuyorum açıkcası
Eger bilinen özel bir durumunuz yoksa Genoksun 70 parametreli nifty testi işinizi görebilir.Bu test Ankara'da çalışılıyor.Bunun bir üstü olan daha yüksek parametreli testi Amerika'ya gidiyor.Bir de hastaneyi aradan çıkarıp direk firma ile görüşün 3000-3500 arasında bir fiyat verirler size nift 70 parametreli için .
teşekkür ederim cevap için. Yok özel bir durumum yok da doktor nifty olanı önermedi. Geçen sene hatalı değerler olmuş.
Firmaları aramak aklıma gelmemişti ona bakayım. Teşekkür ederim
Ama aşı olanlarda virüsü kapabiliyor yani aşı tamamen korumuyorki
Valla ne diyim tabiki gönlünden geçen olsun aşısını. Ama ben karnımda bi bebek varken daha ne olduğu ne sonuc vereceği belirsiz aşıları yaptırmaktan korkuyorum açıkcası
Öyle tabi benim doktorum önermedi neyle karşılascagımızı bilmiyoruz dedi ben olmadıms siz tabiki nasıl istiyorsanız öyle yapın en doğrusu icinizden gelen ne o önemli hicbirimize değmesin bu virüsherkesin tedirginliği aynı aslında kimse yüzde yüz rahat olamıyo kiama virüsün de vucudumuza ne etki edeceğini bilmiyoruz hafif atlatanlardan olsak bile...
O işte ben canım süreci bende doğunca göreceğimkızlar bu arada benim 14 aylık bir bebeğim var bu ikinci gebeliğim, yaş farkları 2 yaştan birkaç ay eksik olacak. iki çocuğu arasında benzer yaş farkı olan var mı nasıl idare ediliyor süreç
hepsini aynı anda yapma bence de zor olur onun için de bir de bi yerde okumuştum tuvalet eğitimini kardeşin geldiği döneme denk getirmemek lazım diye... valla Allah yardımcımız olsun kardeşO işte ben canım süreci bende doğunca göreceğimburda sormuştum ama dönen olmadi benimki 22 aylık seninki daha da küçükmüş Allah yardımcımız olsun çok çok zor olacak ben kara kara düşünüyorum.. Daha memeden kesmedim bezden ayirmadim aynı yatakta beraber yatıyoruz önümüzdeki günlerde yapacağım ilk iş memeden kesmek sonrada odasini ayırmak bez için acele etmeyi düşünmüyorum nisan mayıs gibide ayirabilirim
1 ay sonra çağırıyor tekrarKizlar en son dun kontrole gittim 14+5im ama bidaha ne zaman gidecegmi sormayi unuttum bidahaki kontrol ne zaman olyordu
3 haftada 1 gidiyorum benKizlar en son dun kontrole gittim 14+5im ama bidaha ne zaman gidecegmi sormayi unuttum bidahaki kontrol ne zaman olyordu
Kizlar en son dun kontrole gittim 14+5im ama bidaha ne zaman gidecegmi sormayi unuttum bidahaki kontrol ne zaman olyordu
Kizlar en son dun kontrole gittim 14+5im ama bidaha ne zaman gidecegmi sormayi unuttum bidahaki kontrol ne zaman olyordu
Yaa bana da oyle geldiCanım kız bu sanki, kukuşunu gördüm
Benim ikisinin arası 20 ayO işte ben canım süreci bende doğunca göreceğimburda sormuştum ama dönen olmadi benimki 22 aylık seninki daha da küçükmüş Allah yardımcımız olsun çok çok zor olacak ben kara kara düşünüyorum.. Daha memeden kesmedim bezden ayirmadim aynı yatakta beraber yatıyoruz önümüzdeki günlerde yapacağım ilk iş memeden kesmek sonrada odasini ayırmak bez için acele etmeyi düşünmüyorum nisan mayıs gibide ayirabilirim
Benimkiler arasında da 28 ay... Ama ben çok korkuyorum nasıl etkilenecek mutlaka kıskanacak belki şiddet gösterecek bilemiyorum.. Ve ben ilk çocuğumla çok güzel ilgileniyordum sürekli aktiviteler etkilikler felan.. 2. Olunca bunlar tabi sekteye uğrayacak e ilkine yaptıklarimi 2 ye yapabilecek miyimBenim kızım da 20 aylık Kardeşi doğduğunda 26 aylık olacak .Benim çevremden duyduğum yaş farkı çoğaldıkça daha zor olduğu .Ablamın çocukları arasında 10 ay var .Erken doğum oldu bir de .Şimdi zorlanıyorum ama zaten kalkıyorum zaten mama yapıyorum alt değiştiriyorum iki kere yapıyorum diyor
Kaç cıktı d vitamininiz bendede idrar yolu engeksiyonu cıkmıstı ama ilaç kullandım geçtiKızlar selam bu ay hangi tahlilleri yapmış dr larınız kan sayımı, aclik sekeri vs ölçülmüş mü?
Benimki ben ne dersem sadece onlara bakmış
D vitamini yerlerde
İdrar yolu enfeksiyonu devam ediyor
iki tane olunca o aktiviteler için bize ihtiyaçları kalmıyomuş oyun arkadaşını bulmuş oluyo demişti iki cocuk annesi bi arkadaşımBenimkiler arasında da 28 ay... Ama ben çok korkuyorum nasıl etkilenecek mutlaka kıskanacak belki şiddet gösterecek bilemiyorum.. Ve ben ilk çocuğumla çok güzel ilgileniyordum sürekli aktiviteler etkilikler felan.. 2. Olunca bunlar tabi sekteye uğrayacak e ilkine yaptıklarimi 2 ye yapabilecek miyimaklımda sorular sorular.. Hayırlısi olsun bakalım
Aynen öyle yapacam ilk memeden kesme bi kaç ay sonra yatak ayırma bezi kardeşinden 4 5 ay sonra..hepsini aynı anda yapma bence de zor olur onun için de bir de bi yerde okumuştum tuvalet eğitimini kardeşin geldiği döneme denk getirmemek lazım diye... valla Allah yardımcımız olsun kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?