2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar bu arada benim 14 aylık bir bebeğim var bu ikinci gebeliğim, yaş farkları 2 yaştan birkaç ay eksik olacak. iki çocuğu arasında benzer yaş farkı olan var mı nasıl idare ediliyor süreç
Ben varım kızlarımın arasında 2 yas var oglumda şu an 13 aylık 3 aylıkta hamileyim benim kızlar iyi anlasıyorlar oynular ama arada kavgalarıda oluyor tabi

Ya bişey dicem 1.8 2 falan yazanlar olmuş ense kalınlığına normali ne Bunun benim biri 1 biri 0.99 çıktı bebelerin normal dedi herkes bişey yazınca kafam karıştı bide ben ikiz olduğu için doktor kan testi de önermedi sayfada ikiz varsa ikili testi nasıl yaptınız benim sadece burun kemiği ense baktı normal dedi ikizlerde doğru sonum vermiyor ikili test kan verme gerek yok istersen fetal DNA falan onları yaptır dedi onları da yaptırmadım

Tabii atarım numarayı, harmony test yazmıştı kağıda
Harmony test yokmuş artık. Baya detaylı bir test varmış Amerikaya giden. Evden gelip kan alıyorlarmış. 3000₺ imiş. Ben bana söylenen testten 6000 fiyat almıştım

Benim 2,5. Az olmasının zararı yok sanırım. Bir de boy da önemli. İkizlerde daha küçük de olabilir sanki. Ultrason rapor kağıdında Crl ne yazıyor? 74,42 mm mesela benim baş pop mesafesi. Orada oran falan önemli galiba

Harmony test yokmuş artık. Baya detaylı bir test varmış Amerikaya giden. Evden gelip kan alıyorlarmış. 3000₺ imiş. Ben bana söylenen testten 6000 fiyat almıştım
Doktor da 2.750-3.000 arası demişti. Genel de bu fiyatlar da yaptırıyorlar diğer testleri de. 6.000 bin çokmuş

Kime gidiceksin canım Prof.Atıl Yüksel’e aldım 15 eylule randevuyu

6000 çok. hastane de komisyon mu alıyor bu işten . En fazla 3500 fiyat veriyorlar
Alıyor olabilirler tabii. Bir de genişletilmiş seçeneği falan varmış. Onda daha çok genetik hastalığa bakılıyormuş. Di george gibi mesela

Kızlar bende çin takvimi tutmadı kız çıkmıştı ama erkekmiş bebeğim
Vay arkadaş şaşırıyorum valla bizim kuzen ilk cocugu kızdı 2. Erkek istedi özellikle çin takvimine bakarak yaptı ya acaba biz hamile kaldıgımız ayı yanlısmı bakuyoruz cünkü doktorlar son adetten hesaplıyo ama hamile kaldıgın ay baska olabiliyo ne bilim

12+3 de gittim ben 7 küsürdü crl si işteyim ultrason kağıdı yanımda değil küsüratını hatırlamıyorum onun için ama doktorun dediği biri tam 1 hafta diğeri 5 gün büyük haftasından 13+3 öndeki bebek 13+1 arkadaki bebek görünüyordu

aşı olmazsam virüs kaparsam diye çok korkuyorum. çalıştığım için, eşim de çalıştığı için kendimi korumam çok mümkün görünmüyor. o yüzden olacağım.

O zaman zaten gayet iyiymiş ölçümünüz. Zaten farklı bir şey olsa doktor da söylerdi

aşı olmazsam virüs kaparsam diye çok korkuyorum. çalıştığım için, eşim de çalıştığı için kendimi korumam çok mümkün görünmüyor. o yüzden olacağım.

Geçen sene haftada bir gün okula gidiyordum. O zaman kaptım sanırım. Kendimi o kadar korumama rağmen hasta oldum.
Bu sene gitmeyeceğim ama eşim çalışıyor . Ağustos sonuna doğru karar vereceğim ben de.

bence içinize hiç kurt düşürmeyin, risk 1/250 altında olduğu zaman risk grubu diyorlar genelde.

Selamlar bugun doktora gittim 14+2deyiz cinsiyet goremedim dedi var mi tahmini olan
T tulperde ayrica rica edebilir miyim

Eklentiler

• IMG_20210714_092335.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 76
O zaman zaten gayet iyiymiş ölçümünüz. Zaten farklı bir şey olsa doktor da söylerdi
O konudan ziyade kan testi vermedim o takıldı biraz aklıma da detaylıda baktırırım artık zaten bişey çıksada aldıracak değilim Allah sağlık versin tüm bebişlere beklemekten başka yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…