2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anammmm bunları okuyunca şüpheye düştüm bana 2 doktor da kız dediler gerçi ultrasonda alttan pozisyon yakaladı ve bende gözümle gördüm hiç bir çıkıntı yoktu ama
Yaa bizim de 11 haftalikken ultrasonda alttan görüntü yakaladı hatta elimize de foto verdi bariz erkekti bir hafta sonra ikili teste gittik 12 haftalikken kız dedi kafam karmakarışık oldu. Gerci T tulperde teyzesi de hem ramzide hem nubda kız görmüştü. Simdi ne kız ne erkek olduguna inanamiyorum bir ay sonraki muayeneyi bekleyecegim

Aynen canım en az 15.haftayı beklemek en iyisi.
Sonuçta nub teorisi de yüzde 100 doğruluk vermiyor.

Yok benim 12h ikilide kız dediler sonra 14 h da ki bebeğim önden gidiyor 16 h haftada kız dediler hayırlısı bakalım hepimiz için

Aynen canım en az 15.haftayı beklemek en iyisi.
Sonuçta nub teorisi de yüzde 100 doğruluk vermiyor.
Bakın size alttan görüntüyü atıyorum bunda erkek gibi degil mi? ama bir hafta sonra ikilide kız dedi biz şok

Eklentiler

• 0C4A9E87-0C1F-42A8-A97F-A28F777F02AF.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
6 küsür 30 olması gerekiyormuş
Gecen ay ilac kullanmıştım
Gecmemis
Genelde doktorlar doğru kullandırmıyo cünkü hata onlarda normalde ben cok biline bi profa sormustum günlük olarak damla almamı önermisti yani örneğin 70 kiloysa insan 8-9 damla günlük almalıymıs benim normalde 17 ydi ben hamile kalmadan önce bu covit yüzünden kullanmaya başlamıştm 30 olmuş en son ölcümee düsünsene her gün kullandıgım halde yani o kadar zor cıkan bisey

Wala inşallah yoksa ilk 3 ay fırfırlı pembeleri vs giymek zorunda kalır eşyaları almaya başladık yavaştan çünkü artık hayırlısı
Çok hızlısınız canım maşallah
Ay o mini mini kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerine asınca insan ne kadar mutlu oluyor. kızıma hazırlık günlerini hatırladım da
Ağlicam şimdi

11-12 haftada bu çıkıntı kız erkek hepsinde oluyor canım. Bu çıkıntı paralel mi yukarıya doğru mu o da başka pozisyondan bakılıyor.
Ben de sonradan araştırdım internetten ingilizce sitelere bile girdim baktım kızda da basta boyle çıkıntı gibi oluyormus sonra küçülüyormuş. Muhtemelen senin tahminlerin tutacak kız olma ihtimali daha yüksek gibi
İyide bu çıkıntı zaten bebek için fazla büyük yahu kordonla karıştırmış sanırım
Valla bilemedik ki cok tecrubesiziz ilk bebek olunca

İşte o haftalarda erkek denilip sonradan kız çıkan çok duydum canım
Hayırlısı olsun

Çok hızlısınız canım maşallah
Ay o mini mini kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerine asınca insan ne kadar mutlu oluyor. kızıma hazırlık günlerini hatırladım da
Ağlicam şimdi
Ayyy evet yaaa hayırlısı inşallah babası durmuor bende görünce yyapisiyorum civcivli şeylere

Ben genetik test sonucu çıkan kesinn sonuçta bile acaba mi diyorum halbuki daha ne olsun genetik dizilime bakıldı uşaamın amma anne biraz manyak ,anne takıntılı ,anne garantici olduğu için kafamın bir kısmında acabalar var

Ama şunu öğrendim bir çok kişide de doğru çıktı usg ölçümlerinde ileride giderse erkek bir kaç gün geri ya da ayni hafta çıkarsa kız oluyor usg tam haftasiydi geçen hafta kız sanirsam benim ki ya ikizler kadını olmak çok zor

merhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldim henuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?

merhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldim henuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?
Ben 12.gaftadan itibaren hala Nasmed Best VM1 kullanıyorum, 15.haftada da rahim kasılmalarım kemik ağrılarımdan ötürü magnezyuma başladım; magnezinc(evde vardı kullanayım mı dedim olur dedi doktorum).
tabiki de takviyeleri doktorunuza danışarak alın derim herkesin problemi farklıdır. Bazı multivitaminleri kan pıhtılaşma sorunu olana vermiyorlar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…