Cuma sanırımAynen canım ne zaman patlatacaksınız balonu
Ay bu nasıl bi sabırdır benim elimde bi zarf olacak ben daha kapıdan çıkar çıkmaz bakarım dayanamam
Ben doktor herşey yolunda muayne bittikten sonra ısrar ettım bıraz neye benzıyor bı baksaydınız diye o da bıraz sertce bastırarak böyle terstten degılde bacaklar aşağı dogru bir pozısyon yakaladı....Erkeğe benziyor çevreye söylemeyin daha dedi eşim testisleri ve pipisi 3 parça gördüğünü söylüyor karıstırmadıysa ölçümlerim 12+2 ydi...Aileler merak edıyor fazlaca onlarada hak verıyoruz ama arada kalmak da zor şu konuda...@tülperde senın görüntüde şüpheye düşcek bir durum yoktu11-12 haftada bu çıkıntı kız erkek hepsinde oluyor canım. Bu çıkıntı paralel mi yukarıya doğru mu o da başka pozisyondan bakılıyor.
merhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldimhenuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?
Sanki bacak arası dolu gibiBugün genetik test sonuçlarını aldık , cinsiyeti öğrenmedik, anneme söyledi, o biliyor bize sürpriz olacak, Hafta sonuna kadar, ama zaman geçmiyor merak ediyorum. tulperde rica etsem bir bakar mısın, ya da diğer anlayan arkadaşlar, sizce cinsiyeti nedir? Bu görüntüler 12+1 de çekildi.
Ay bu benSanki bacak arası dolu gibi. Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .
Hayırlısı tabi sağlıklı olsun umarım, ama insanın da içinden bir şey geçiyor tabiki, ama kayınvalidenizSanki bacak arası dolu gibi. Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .
Nub pozisyonunda değil ama sanki erkek gibiBugün genetik test sonuçlarını aldık , cinsiyeti öğrenmedik, anneme söyledi, o biliyor bize sürpriz olacak, Hafta sonuna kadar, ama zaman geçmiyor merak ediyorum. tulperde rica etsem bir bakar mısın, ya da diğer anlayan arkadaşlar, sizce cinsiyeti nedir? Bu görüntüler 12+1 de çekildi.
Anne ve babanın hissettiği çıkıyor geneldeSanki bacak arası dolu gibi. Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .
Aynen olabiliyor bi tanıdığımın daha başına geldi. Erkek dediler kız doğdu :)Kuaföre gittim oda bana doğana kadar erkek dediler dedi. Herşeyini aldık ayarladık süslerini vs ismine özel süsler tulumlar aldım diyor. Sonuç kızı olmuş. Bide diyor %100 erkek dedi doktor. Dedim desene doğana kadar hep bi şüphe olacak
12 den beri imom omegayı hergün kullanıyorum 2-3 günde bir de sidefer kullanıyorum demir c vit ve b12 var içinde sideferi kendim araştırarak aldım imom ilk gebeliğimde de kullandım bunda da dr bunu önerdimerhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldimhenuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?
bana bariz testisi var erkek gibi geldi ama sağdaki resimde sağlıkla gelsinBugün genetik test sonuçlarını aldık , cinsiyeti öğrenmedik, anneme söyledi, o biliyor bize sürpriz olacak, Hafta sonuna kadar, ama zaman geçmiyor merak ediyorum. tulperde rica etsem bir bakar mısın, ya da diğer anlayan arkadaşlar, sizce cinsiyeti nedir? Bu görüntüler 12+1 de çekildi.
Eşim sen onlara ne bakıyon bu kız diyor ben biliyorum ama benim fikrim değişti erkek diyorumAnne ve babanın hissettiği çıkıyor genelde
Ben de dedim doktor dedi kıza benziyormuş diye, erkek değilse kıza sevinicez napalım dedi kayınvalidem :/ Eşimle ben ilk çocuk kız istiyoruz ama erkekte olsa farketmezdi. Böyle tepki alınca erkek doğurasım gelmiyor. Onun dışında herkes kız bekliyor :)Sanki bacak arası dolu gibi. Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .
Benim 11.hafta da olmuştu acaba su çok içemiyorum ondan mı oldu dedim. Yalan olmasın hemen değil ama bi 1 hafta-10 gün sonra kan geldi korkarak doktora gittim, bebek eşi aşağı yerleşmiş ondan kanama olmuş biraz. Kahverengi lekenin onunla alakası var mı bilmiyorum. Korkutmak istemem seni sadece doktoruna sorsan iyi olur birşey söyler sanaHanımlar günaydın
bikaç gündür kahverengi uzayan akıntı geliyo bu sabahta kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Doktorada gideceğim canım randevu saatine kadar duramadım araştırayım dedim bi yandan daBenim 11.hafta da olmuştu acaba su çok içemiyorum ondan mı oldu dedim. Yalan olmasın hemen değil ama bi 1 hafta-10 gün sonra kan geldi korkarak doktora gittim, bebek eşi aşağı yerleşmiş ondan kanama olmuş biraz. Kahverengi lekenin onunla alakası var mı bilmiyorum. Korkutmak istemem seni sadece doktoruna sorsan iyi olur birşey söyler sana
Bu zamanda hala bu düşüncelerin varlığı fena sinirlerimi bozuyorSanki bacak arası dolu gibi. Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .
Kendininde 3 tane oğlu varBu zamanda hala bu düşüncelerin varlığı fena sinirlerimi bozuyorevladın kızı erkeği olur mu, her türlü başımızın tacı. Duyan da sanki hiç erkek torunu yok zanneder, insan bu da kız olsa bari der en azından.. ne bu pipili merakı bu kadınlarda anlayamıyorum.. fena sinirlendim
Benim ki de nuba göre dr kıza benzetti dediğimde “olsun” dedi.
Hahahah güldüm ya gerçekten çok alakasız bi düşünceymişKendininde 3 tane oğlu varKızlar çok çekiyormuş bilmem ne. Sen çektin diye herkes mi çekecek yani düşünceye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?