2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
11-12 haftada bu çıkıntı kız erkek hepsinde oluyor canım. Bu çıkıntı paralel mi yukarıya doğru mu o da başka pozisyondan bakılıyor.
Ben doktor herşey yolunda muayne bittikten sonra ısrar ettım bıraz neye benzıyor bı baksaydınız diye o da bıraz sertce bastırarak böyle terstten degılde bacaklar aşağı dogru bir pozısyon yakaladı....Erkeğe benziyor çevreye söylemeyin daha dedi eşim testisleri ve pipisi 3 parça gördüğünü söylüyor karıstırmadıysa ölçümlerim 12+2 ydi...Aileler merak edıyor fazlaca onlarada hak verıyoruz ama arada kalmak da zor şu konuda...@tülperde senın görüntüde şüpheye düşcek bir durum yoktu

Bugün genetik test sonuçlarını aldık , cinsiyeti öğrenmedik, anneme söyledi, o biliyor bize sürpriz olacak, Hafta sonuna kadar, ama zaman geçmiyor merak ediyorum. tulperde rica etsem bir bakar mısın, ya da diğer anlayan arkadaşlar, sizce cinsiyeti nedir? Bu görüntüler 12+1 de çekildi.

Eklentiler

• IMG_20210715_003802.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20210715_003814.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 83
merhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldim henuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?

En baştan beri newlife efa mom kullanıyorum ama şu an bu vitamin bulunmadigindan i mom a geçtim aynı içerik .D vit kullanıyorum bir de 12.haftadan sonda demir ilacı başladık.Depolari doldurmak için
Şimdilik başka bir şey yok .

Sanki bacak arası dolu gibi . Bizim cinsiyette kağıtta yazılı herkes erkek diye tahmin ettikce sinirlerim bozuluyor acaba bakmasak mı diyorum şimdi. Ben ve eşim Kız dedikce herkeees erkek diyor. Bilhassa kaynanam sinir ediyor beni. Bi oğlumuz var kadın aramış beni ultrasonu gördüm buda erkek içimde hiç kız sevgisi yok diyor bide. Onun yüzünden erkek olursa evladıma küsecekmişim gibi hissediyorum .

Ay bu ben aynıyz.

Hayırlısı tabi sağlıklı olsun umarım, ama insanın da içinden bir şey geçiyor tabiki, ama kayınvalidenizbiraz zor anlaşılan. Siz ne hissediyorsaniz ,hangisi hayırlı olacak ise öyle olsun. Beklemek aşırı heyecanlı, kimsenin gölge düşürmesine engel olmamalıyız. Yani görüntü erkek gibi benimkinde ama emin olamadım aşağı bakıyor gibi de duruyor. T tulperde senden de yorum bekliyorum

Nub pozisyonunda değil ama sanki erkek gibi

Anne ve babanın hissettiği çıkıyor genelde

Aynen olabiliyor bi tanıdığımın daha başına geldi. Erkek dediler kız doğdu :)

merhaba kızlar. ben şubat annelerinden ziyarete geldim henuz bizden 12 haftaya yaklaşan pek yok diye size sorayım dedim. 12den itibaren vitamin ve multivitamin olarak neler kullandınız acaba?
12 den beri imom omegayı hergün kullanıyorum 2-3 günde bir de sidefer kullanıyorum demir c vit ve b12 var içinde sideferi kendim araştırarak aldım imom ilk gebeliğimde de kullandım bunda da dr bunu önerdi
bana bariz testisi var erkek gibi geldi ama sağdaki resimde sağlıkla gelsin

Ben de dedim doktor dedi kıza benziyormuş diye, erkek değilse kıza sevinicez napalım dedi kayınvalidem :/ Eşimle ben ilk çocuk kız istiyoruz ama erkekte olsa farketmezdi. Böyle tepki alınca erkek doğurasım gelmiyor. Onun dışında herkes kız bekliyor :)

Hanımlar günaydın

bikaç gündür kahverengi uzayan akıntı geliyo bu sabahta kahverengi akıntı geldi başına gelen var mı
Benim 11.hafta da olmuştu acaba su çok içemiyorum ondan mı oldu dedim. Yalan olmasın hemen değil ama bi 1 hafta-10 gün sonra kan geldi korkarak doktora gittim, bebek eşi aşağı yerleşmiş ondan kanama olmuş biraz. Kahverengi lekenin onunla alakası var mı bilmiyorum. Korkutmak istemem seni sadece doktoruna sorsan iyi olur birşey söyler sana

Doktorada gideceğim canım randevu saatine kadar duramadım araştırayım dedim bi yandan da

Bu zamanda hala bu düşüncelerin varlığı fena sinirlerimi bozuyor evladın kızı erkeği olur mu, her türlü başımızın tacı. Duyan da sanki hiç erkek torunu yok zanneder, insan bu da kız olsa bari der en azından.. ne bu pipili merakı bu kadınlarda anlayamıyorum.. fena sinirlendim
Benim ki de nuba göre dr kıza benzetti dediğimde “olsun” dedi.

Kendininde 3 tane oğlu var Kızlar çok çekiyormuş bilmem ne. Sen çektin diye herkes mi çekecek yani düşünceye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…