- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Ben cinsiyet ayrımına acayip uyuz oluyorum. Yani sizinkilerin yaptığı da hoş değil. Evlat evlattır gerisi olamaz. Erkek olsun demekle kız olsun demek aynı şey. İkisi de doğacak çocuğa şimdiden yapılan saygısızlık bence. Ben bu konuda doldum artık cinsiyet konuşturmuyorum kimseyi.Ya cok sasirdm herkesin ailesinin erkek istemesine cok enteresan benim butun ailem esimin ailesi ve tum cevremiz kiz bebekci. Onceki kaybettigm bebegim kizdi herkes ilk duydugunda ne sanslisiniz fln diyodu smdi erkek dedik kmsede tepki yok. Yakin bir aile dostumuz var iki kiz kardes ayni anda hamileler birininki kiz biri erkekmis anane kiza sevinmis dedim 2 kiz buyuttun doyamadin mi hala kiz toruna oh diyo ilk kizinki erkek ikinci kiz denince sevinmis kadin tullere pembelere doyamamis heralde:) ben de ilk kaybettigim bebegim kiz oldugundan her bunlari duydugumda icim ciz ediyor. Ama allah insanin gonlune veriyor heralde ilk hamileligimde kiz da kiz diyodm erkek olsa sevinmeyecekmis gibiydim simdi de daha cinsiyeti ogrenmeden icime erkek dogmus ve erkek bebek sever olmustm.
Bu arada erkek bebegin testisini gordugunu soyluyorsunuz arkadaslar ama bebeklerin testisleri 32-33. Haftaya kadar karnin icinde oluyor sonradan yerine iniyor diye biliyorum. Bariz bi testisin suan gorunmesi imkansiz bence.
Ya cok sasirdm herkesin ailesinin erkek istemesine cok enteresan benim butun ailem esimin ailesi ve tum cevremiz kiz bebekci. Onceki kaybettigm bebegim kizdi herkes ilk duydugunda ne sanslisiniz fln diyodu smdi erkek dedik kmsede tepki yok. Yakin bir aile dostumuz var iki kiz kardes ayni anda hamileler birininki kiz biri erkekmis anane kiza sevinmis dedim 2 kiz buyuttun doyamadin mi hala kiz toruna oh diyo ilk kizinki erkek ikinci kiz denince sevinmis kadin tullere pembelere doyamamis heralde:) ben de ilk kaybettigim bebegim kiz oldugundan her bunlari duydugumda icim ciz ediyor. Ama allah insanin gonlune veriyor heralde ilk hamileligimde kiz da kiz diyodm erkek olsa sevinmeyecekmis gibiydim simdi de daha cinsiyeti ogrenmeden icime erkek dogmus ve erkek bebek sever olmustm.
Bu arada erkek bebegin testisini gordugunu soyluyorsunuz arkadaslar ama bebeklerin testisleri 32-33. Haftaya kadar karnin icinde oluyor sonradan yerine iniyor diye biliyorum. Bariz bi testisin suan gorunmesi imkansiz bence.
Aslında başından beri söylemiceksin o olacak. Eşime dedim 3. Çocuğu Rabbim nasip ederse yemin ettim kimse söylemicem hamile olduğumu. Dünden beri acayip kafaya taktım. Kağıda bakasım yokBen cinsiyet ayrımına acayip uyuz oluyorum. Yani sizinkilerin yaptığı da hoş değil. Evlat evlattır gerisi olamaz. Erkek olsun demekle kız olsun demek aynı şey. İkisi de doğacak çocuğa şimdiden yapılan saygısızlık bence. Ben bu konuda doldum artık cinsiyet konuşturmuyorum kimseyi.
Bende aynı şekilde çok sinir oluyorumBen cinsiyet ayrımına acayip uyuz oluyorum. Yani sizinkilerin yaptığı da hoş değil. Evlat evlattır gerisi olamaz. Erkek olsun demekle kız olsun demek aynı şey. İkisi de doğacak çocuğa şimdiden yapılan saygısızlık bence. Ben bu konuda doldum artık cinsiyet konuşturmuyorum kimseyi.
Ben 12.gaftadan itibaren hala Nasmed Best VM1 kullanıyorum, 15.haftada da rahim kasılmalarım kemik ağrılarımdan ötürü magnezyuma başladım; magnezinc(evde vardı kullanayım mı dedim olur dedi doktorum).
tabiki de takviyeleri doktorunuza danışarak alın derim herkesin problemi farklıdır. Bazı multivitaminleri kan pıhtılaşma sorunu olana vermiyorlar mesela.
En baştan beri newlife efa mom kullanıyorum ama şu an bu vitamin bulunmadigindan i mom a geçtim aynı içerik .D vit kullanıyorum bir de 12.haftadan sonda demir ilacı başladık.Depolari doldurmak için
Şimdilik başka bir şey yok .
çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için12 den beri imom omegayı hergün kullanıyorum 2-3 günde bir de sidefer kullanıyorum demir c vit ve b12 var içinde sideferi kendim araştırarak aldım imom ilk gebeliğimde de kullandım bunda da dr bunu önerdi
bana bariz testisi var erkek gibi geldi ama sağdaki resimde sağlıkla gelsin
Aslında başından beri söylemiceksin o olacak. Eşime dedim 3. Çocuğu Rabbim nasip ederse yemin ettim kimse söylemicem hamile olduğumu. Dünden beri acayip kafaya taktım. Kağıda bakasım yok. Adam yerine koyup ultrason resimini atanda suç yani kendimde . İş olsun.
Doktora gitmelisin normal değil kanlı akıntı gelmesi, progesteron yada iğne verebilir. Başıma geldiği için söylüyorum 11.hafta da11+3 deym ara ara kanlı akıntı kahverengi akıntı devam bir de o da mı hissediyo artık anlamadm eşimle atıştım sabah sesim yükseldi belime bir ağrı girdi karnım ağrıdı korktm hemen uzandım yattım valla stres kötü etkiliyo demek ki
Benimde başıma geldi tam 11 de geldi hemen doktora kostum aynı senin gibi akıntı kahverengi kan böyle gittim alttanda baktı üsttende hic bi kanama alanı yoktu çok sükür ben özellikle iğne istedim düsün yaptıralım garanti olsun diye ama doktor dediki yerleşme lekelenmesi bunlar dedi istiyosan sende bi git icin rahat etsin11+3 deym ara ara kanlı akıntı kahverengi akıntı devam bir de o da mı hissediyo artık anlamadm eşimle atıştım sabah sesim yükseldi belime bir ağrı girdi karnım ağrıdı korktm hemen uzandım yattım valla stres kötü etkiliyo demek ki
11. haftalarda kuyruk sokumu bölgesi ağrısından 4-5 gün yürüyemedim.Kızlar 14+3 teyiim dün biraz yürüdüm avmde kasıklarım ve belim agrıdı normalmi sizdede oluyomu yürüyünce
Suan aynen bendede var demekki bu 11-12 haftalarda oluyo yani anlamadımki belimin tek tarafı ağrıyo garip ya11. haftalarda kuyruk sokumu bölgesi ağrısından 4-5 gün yürüyemedim.
Şimdi yine yürüdüğümde hissediyorum bir sorun olduğunu yürüyüşlerimi kısa tutuyorum . Ağrıyıncaya kadar zorlamayın kendini hissettiriyor başta hafif bir baskıyla.
Yanlız değilsin, benim de böyle kusmayayım diye nane sekeri ile bastırmaya calısıyorum. 16. Hafta yemeklerde tiksinme hat safhada pazarda manavda çiğ sebzelerin önünden geçemiyorum, haftalar ilerledikçe dozunu arttırıyor bulantı, yedikten sonra doluluk ve gegirme ile geçiyor, benim 1,5 kilo kaybım var zaten çok zayıftım. Cmtesi kontrolum var, doktorun bir ay önce söylediği beslenme programına hiç uyamadım..siz yiyebiliyorsanız yine şanslısınız. Benim hayatımda yemek diye bir seykalmadı özellikle su son 4-5 gündür. Meyve ekmek kahvaltılıklar böyle bir döngüm var, çok üzgünüm.Kızlar bu yediğimi çıkarma olayı ne zaman biter yaSanırım bu yüzden kilo almadım, aynı kiloda devam ediyorum.
Midem rahatsız oluyor yemekten sonra sindirmiyor, rennie de çok fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?