2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu gerçekten doğru mu yaa kaçıncı duyuşum biliyo musun
İmkansız ve saçma geliyor ama bu kadar destekleyen yaşanmışlık var

Selam kızlar sizin de canınız ortaokul öğrencisinin okul menülerinden istiyor mu? Kremalı bisküvi ve vişne suyu ikilisini öyle bir iştahla tüketiyorum ki.
Vişne suyu, erik suyu yapıyorum güzel oluyor şekerini biraz az atınca tatsız oluyor ama ekşi ekşi de hoşuma gidiyor. Sağlıklı hem katkı maddesi yok.

Keşke ben de yapabilen becerikli hanımlardan olsam. Hiç değilim. Yaptığımda da güzel olmuyor zaten
Valla ben de becerikli değilim. Vişneleri yıkayıp tencereye atıyorsun o kendi kaynıyor. İstediğin kadar şeker koyup sonra posasını süzüyorsun dene eğer çok içiyorsan hazır alınanların içinde daha çok şeker vardır, kilo yapabilir .
İnternetteki tarife bakarak yapabilirsin ne kadar su ekleyeceğini bilemezsen.

Deneyeyim annem köyden vişne getirsin de. Hazırlarda çok şeker var evet zaten bi süre sonra şekerim çok yükseliyor hissediyorum onu da

Herkese hayırlı bayramlar hamişler
Biz ete dokunabiliriz dimi
Cigere mi dokunmasak iyiydi
İyi bayramlar . Ete eldivfnsiz lütfen dokunmayın tosoplazma enfeksiyonu hamilere bulasabiliyor. Kedi dışkısından ineklere otlarken geçiyor inek etindende insanlara. Normalde etkisi bile olmuyor insan geçirdiğini anlamıyor ama bebek direk etkileniyor beyin gelişimi yavaşlıyor. Bundan beş yıl önce bebeğimin kalbi furmasi nedeniyle kürtaj için hastanede yatmıştım odada dört kişiydik sıra bekleyen. Yanımdaki kadın çok beklemiş hamile kalmayı büyük oğlu var olmamış sonrası yıllar sonra hamile kalmış. Dokuz haftalık ağlaya ağlaya aldırmak zorunda kaldı canlı bebeği Allah kimsenin başına vermesin kurbanda etle çok haşır neşir olmuş testlerde toxso pozitif ve şu an geçiriyor olduğunu gostermis doktorlar uygun bulmuşlar aldırmayı. Neyse çok üzülmüştüm kadına. Biz her ihtimale karşı çıplak elle çiy ete dokunmayalim tedbiri alalım

Tamam cok teşekkür ederim eldiven kullanacağım
Hicte alışkın değilimdir ama
Digwr hamileliklerimde ne yaptim acaba hic hatırlamıyorum galiba hic kurbana denk gelmedi

İyi bayramlar size de. 9 haftalıkta doktor nasıl anlamış bebeğe bulaştığını parazitin? Bulaş ihtimali de o haftalarda %10-15 gibi bir rakamken canlı bebeği niye almış doktorlar

Bulaşma riski az etki etme olasılığı yüksek ilk üç ay. Sonrakilerde tam tersi. Benim kedim olduğu için araştırmıştım. Zaten ilk aylar etkilediyse düşükle sonuçlanır. Canlı bebeği almalarını hiç anlamadım. Cani doktorlara denk gelinmiş gibi hissediyor ve üzülüyorum şu an. Lamia78

Kızlar gün içerisinde devamlı geğirme yaşıyorum. Uzun zamandır böyle. Son zamanlarda iyice arttı. Ne yersem yiyeyim böyle. Sürekli bir hazımsızlık var, devamlı ağzımdan gaz çıkarıyorum. Yine de rahatlayamıyorum. Bazen renin ya da gaviscon içiyorum ama pek bir işe yaramıyor Var mı benim gibi olan ? Korkarım bu durum doğuma kadar sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…