- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Bu konuda cani doktor diye bisey yok canli bebegi heyet karari olmadan almiyolar ztn tek doktorun karari olmaz hicbi zaman. Amniyosentezde trisomi ciksa bile heyete girer yoksa almak yasal degil. Vardir bi bildikleri kimbilir ne olmustu. Belki bebegin buyumesi durmustu..Bulaşma riski az etki etme olasılığı yüksek ilk üç ay. Sonrakilerde tam tersi. Benim kedim olduğu için araştırmıştım. Zaten ilk aylar etkilediyse düşükle sonuçlanır. Canlı bebeği almalarını hiç anlamadım. Cani doktorlara denk gelinmiş gibi hissediyor ve üzülüyorum şu an.Lamia78
Olabilir .Malesef bazı doktorlar en kötüsünu olacak gözüyle bakıyor . Neyse yinede çiy ete elimizi surmesrk iyi olur şüphesi olmasın görüşündeyim. Bu arada benimde 1 yaşında kızım 4 yaşında kedim var doğacak kızımla beraber beş kişilik aile olacağızBulaşma riski az etki etme olasılığı yüksek ilk üç ay. Sonrakilerde tam tersi. Benim kedim olduğu için araştırmıştım. Zaten ilk aylar etkilediyse düşükle sonuçlanır. Canlı bebeği almalarını hiç anlamadım. Cani doktorlara denk gelinmiş gibi hissediyor ve üzülüyorum şu an.Lamia78
Bu konuda cani doktor diye bisey yok canli bebegi heyet karari olmadan almiyolar ztn tek doktorun karari olmaz hicbi zaman. Amniyosentezde trisomi ciksa bile heyete girer yoksa almak yasal degil. Vardir bi bildikleri kimbilir ne olmustu. Belki bebegin buyumesi durmustu..
[/QUOEtlik Zübeyde hanım hastanesindeydik o zaman. Ama incelemeler sonucunda mecbur kaldığını söylüyordu çok doktora danistigini söylemiştiBu konuda cani doktor diye bisey yok canli bebegi heyet karari olmadan almiyolar ztn tek doktorun karari olmaz hicbi zaman. Amniyosentezde trisomi ciksa bile heyete girer yoksa almak yasal degil. Vardir bi bildikleri kimbilir ne olmustu. Belki bebegin buyumesi durmustu..
Bazen hamile kalmadan bi önceki adetinde atamadığın kan koyu renk olarak gelebiliyormuş. Doktorun kesenin etrafında yok dediyse korkma canım. Yine dikkat et hızlı hareket etme ağır iş yapma garanti olsun.Kızlar geçenlerde de paylaşmıştım kahverengi leke geliyor diye. Gelmeye devam ediyor. Dün gene doktora gittim kese de veya bebekte sıkıntı yok. Kese de kanama alanı yok. Bebeğimin kalbi atıyor. Kırmızıya dönüşücek diye korkuyorum. Eski kan diyor doktor. Kesenin göremedğimiz tarafında diyor. Ne yapayım var mı başına gelen?
Kızlar geçenlerde de paylaşmıştım kahverengi leke geliyor diye. Gelmeye devam ediyor. Dün gene doktora gittim kese de veya bebekte sıkıntı yok. Kese de kanama alanı yok. Bebeğimin kalbi atıyor. Kırmızıya dönüşücek diye korkuyorum. Eski kan diyor doktor. Kesenin göremedğimiz tarafında diyor. Ne yapayım var mı başına gelen?
Ya kizlar benim bebiş göstermiyor .Resmen bacağını kapatti sonra ellerini koydu .Öğrenemedim cinsiyetini .Aslında pazartesi gidecektim ama akıntı sebebi ile iki farklı doktora göründüm ikisi de göremedi.Kizlar bir bakiverin tahminde bulunum .Biri tahmin ediyorum ama emin değilim söylemek istemiyorum dedi.Cok şükür sağlıklı ama insan merak ediyor .
Yaaa farklı bir bakış açısı .Valla öyle yapınca biz de dedik kesin kız bu diye ..,Erkeklerde öyle bacak kapatma elle kapatma falan yok kesinn kız bu .Aferin çocuğuma
Yaaa farklı bir bakış açısı .Valla öyle yapınca biz de dedik kesin kız bu diye ..,Hayırlısı olsun erkek olsa erken belli oluyor diyorlar ama benim de ilk bebeğim kiz gönlümden erkek geçiyordu .Kız olursa da çok mutlu olurum tabiki ama bir an önce öğreneyim .İsmine falan bakmaya baslayayim,yavaş yavaş bir şeyler almaya başlayayim istiyorum .
Amin canım inşallah hepimize ,Belki de terbiyeli bir erkek olabilir bilemedim şimdi .Allah gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah .
01.01.2022 yaşım 31 cinsiyetimiz erkek şuan 16+3 uz beni de ekleyebilirsiniz grubaEvet ramziye göre erkek
Dikkat ediyorum olmadı bayramdan sonra rapor alcam dinlencem iyiceBazen hamile kalmadan bi önceki adetinde atamadığın kan koyu renk olarak gelebiliyormuş. Doktorun kesenin etrafında yok dediyse korkma canım. Yine dikkat et hızlı hareket etme ağır iş yapma garanti olsun.
İnşallah canım çabuk biter gerçekten çok can sıkıcıYani çok sıkıntı yok gibi kırmızıya dönüşmez insallah . Çok can sıkıcı durum kabul ediyorum ama sonuç olarak bebek ve yeri iyi.Cabucak bitsn lekelenmen
Ya bana komsum kedisini emanet etti bugun kumu temizledim Eldiven ve maske ile sonra da bolca yıkadım elimi bisey olmaz ınsallahİyi bayramlar . Ete eldivfnsiz lütfen dokunmayın tosoplazma enfeksiyonu hamilere bulasabiliyor. Kedi dışkısından ineklere otlarken geçiyor inek etindende insanlara. Normalde etkisi bile olmuyor insan geçirdiğini anlamıyor ama bebek direk etkileniyor beyin gelişimi yavaşlıyor. Bundan beş yıl önce bebeğimin kalbi furmasi nedeniyle kürtaj için hastanede yatmıştım odada dört kişiydik sıra bekleyen. Yanımdaki kadın çok beklemiş hamile kalmayı büyük oğlu var olmamış sonrası yıllar sonra hamile kalmış. Dokuz haftalık ağlaya ağlaya aldırmak zorunda kaldı canlı bebeği Allah kimsenin başına vermesin kurbanda etle çok haşır neşir olmuş testlerde toxso pozitif ve şu an geçiriyor olduğunu gostermis doktorlar uygun bulmuşlar aldırmayı. Neyse çok üzülmüştüm kadına. Biz her ihtimale karşı çıplak elle çiy ete dokunmayalim tedbiri alalım
Selam canım benimde 3 genim heterozigot, tüp bebek ile hamile kaldım. Doktorum banada bıraktırmak istiyor ama benim daha önce düşüğüm olduğu için korkuyorum. Kan sulandırıcı iğneyi bıraktıktan sonra bebeğine bişey olmadı dimi? Heterozigot hastalarda Her doktorun uygulaması farklı kimisi bıraktırıyor kimisi ileri haftalara kadar kullandırıyor.benim de taşıyıcı genlerm vardı heterozigot üç tane. önceki hamileliğim tüp bebekti kan sulandırıcı iğne kullanmıştım 9. haftaya kadar. sonra bıraktırdı doktorum. bu gebeliğim kendiliğinden oldu, hiç bir şey kullanmadım
Benım tek gende heterezıgot tasıyıcılıgım soz konusu, ılk hamılelıgımde tup bebek dr 9 ay kullanmamı soylemıstı 26. Haftada dr degıstırdım proftu o da ve tup bebek tedavısı de yapıyordu gereksiz oldugınu soyledı ama basladıgımın ıcın bıraktırmadı. Sımdı 2. Kez tup bebek ıle hamıle kaldım yine kullanıyordum kanamam olunca kestıler. Yine dr degıstırdım o da gereksiz oldugunu soyledı ama yas faktoru den (39)dolayı coraspin 100 kullanmamı soyledı. Aslında kan sulandırıcı kullanirken nıyeyse daha guvende hıssedıyorum kendımıSelam canım benimde 3 genim heterozigot, tüp bebek ile hamile kaldım. Doktorum banada bıraktırmak istiyor ama benim daha önce düşüğüm olduğu için korkuyorum. Kan sulandırıcı iğneyi bıraktıktan sonra bebeğine bişey olmadı dimi? Heterozigot hastalarda Her doktorun uygulaması farklı kimisi bıraktırıyor kimisi ileri haftalara kadar kullandırıyor.
Gecmıs olsun canım ben tshh ıcıın gıttigimde idrar tahlili de aldılar orda cıktı ılk hıcbır belirtım yoktu. Suan hala gecmedıgını anlıyorum hafıf yanma ve az az ıdrar yaptıgım dan anlıyorum. Ilk tahlıl sonrasında monurol kullandım tek doz. Dr ıstersen tekrar kullan ya da bol su ıc dedı. Ama senınkı kadar bariz belirtım yoktu belki sana baska tedavı uygularlar. Boyle durumlarda doktoru beklemekten ziyade kadın dogum hastanesıne gıdıp tedavı baslanmasını daha dogru buluyorum. Insallah gecer canım bıran onceMerhaba kızlar idrar yolu olan arkadaşlar nasıl fark ettiniz ne gibi belirtileriniz oldu doktora gittiniz. Biz tatile gittik geldik kızımda ateş oldu ve genital bölgede kaşıntı oldu doktora götürdük bu belirti ile test yapıldı. Bnde de iki gündür kaşıntı vardı geçti ama kasıklarımda hafif batma tarzı ağrı var doktorda izinde yardımcı olabilecek belirti yaşayan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?