2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi bayramlaaaar cinsiyet öğrenmeme tam tamına 5 gün kaldı çıldırıciiim

Ramziden bakaydik bi sonucu söylerdik

Güneşe ateş edecem artık .İstanbul'dan kaçıp anadoluya geldik gavur gibi yanıyor ortalık hiç köyde pencere açık yattığımi hatırlamam ki burası bir yayla köyü gibi tepede

2022 erkek senesi diyorlardi herhalde doğru sağlıkla gelsin pipicanlar kukucanlar
Bence doktorlar kizlari gec soyluyor o yuzden su an erkekler onden gidiyor gibi ama sona dogru birbirine yakin olabilir. Maalesef hala erkek takintisi oldugu icin ailelerde kiz haberleri 16dan sonra geliyor

Ramzi hiç atmamıştım ama T tulperde cim 12.hafta taramasına kız demişti. Umarım umarımmm dur şimdi ramziyi merak ettim ! Kaç hafta olması lazımdı?

Kizlar herkese mutlu, hayirli bayramlar Bayadir yazamadim, istahsizligim ve tiksinme durumu maalesef ki hala devam ediyor. Bir de sanki artik karnim buyumuyor gibi, hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum, sizde durum nasil siz hissediyor musunuz?

16 hafta bitti karnım baya baya çıktı. 2 hafta önce benim de minnoş bir karnım vardı. Bu hızla büyürse taşıyamam diye korkuyorum.

T tulperde merhaba nasıl mesaj yazacağımı bilmiyorum yeni katildim ,bende 18 Ocak da doğum yapacağım insaalah ,cinsiyetimiz belli değil henüz ama tahmin yaparsanız çok sevinirim,bide nasıl yazacağım bilgi verirseniz çok sevinirim ,sevgiler burda 12+2

Eklentiler

• 1626781286564..webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza , doğum tarihimiz 18 Ocak insaaalh, cinsiyetimiz belli değil henüz ,doktorum 16 haftadan önce soylemeyi tercih etmiyor . T tulperde yine de bir tahmin alırsam çok sevinirim ,sevgiler

Eklentiler

• 1626781518486..webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 51
Cinsiyeti genetik test sayesinde erken öğrendik, daha doktora gitmeden. Buradaki tahminler , erkek yönündeydi ama bir kızımız olacak Allah nasip ederse. Herkese hayırlı bayramlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…