2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar merhaba alt kasık bölgesinde hassasiyet ve ufak ufak kedi tırmalar gibi hisler var içerden acaba neden oluyor? Bebeği hareketi mi acaba ? Beş hareketi can acıtır mı ki azıcık da olsa

Kadın doğum hastanesi yok yakinimda devletin aciline gitsem bsey yaparlarmi acaba kaşıntım bugün yok acaba gitmesen bişey olurmu insan korkuyor size de geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatiriz

Kızlar merhaba alt kasık bölgesinde hassasiyet ve ufak ufak kedi tırmalar gibi hisler var içerden acaba neden oluyor? Bebeği hareketi mi acaba ? Beş hareketi can acıtır mı ki azıcık da olsa
Bu ben de ilk hamileliğimin sonlarına doğru oluyordu (30.haftalar). Özellikle yürürken hissediyordum ama hala ne olduğunu bilmem. O zamanlar bebeğin ayakları alt kısma denk geldiğini tahmin ediyordum.. hareket ettikçe.. ama kol bacak dirsek hareketi değil kesinlikle

Kadın doğum hastanesi yok yakinimda devletin aciline gitsem bsey yaparlarmi acaba kaşıntım bugün yok acaba gitmesen bişey olurmu insan korkuyor size de geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatiriz
Tahlil alırlar en azından canım ama tedırgın oluyorsan bol su ıcerek azalmasına yardımcı olursun sonra da ıdrar kulturu verırsın. Bakteri uremıyorsa cıkan lokosıt ıcın sadece su tavsiye ediyorlar en azından 2 kez bana oyle oldu. Insallah ilaca gerek kalmadan atlatırsın

Benim oğlumda kapattı edepli oğlum dedim sen ne hissediyorsan kalbine göre versin Allah benimde ilk çocuğum ilkin kızı erkeği olmaz tabiki sağlıkla gelsınlerde .

Sıcakla nasıl baş edıyorsunuz bana tiyo verin Allah askına fayanslarla akraba oldum nefes darlği yaşayan varmı ?
Bendede durum aynı sürekli soguk suya ayagımı koyarak dolapta beklettigim buzla anca baş edebiliyorum nefes darlıgı hat safada Allah yardımcımız olsun sıcaklarda hamilelik cidden çok zormuş

Sıcakla nasıl baş edıyorsunuz bana tiyo verin Allah askına fayanslarla akraba oldum nefes darlği yaşayan varmı ?
En buyuk derdim sıcaklar zaten hıc sevmem sıcagı suan ıyıce bunaldım elımde vantilatör ıle geziyorum sureklı duşa giriyorum tek faydası su ıcıyorum bu sayede

Doktorumla görüştüm bol su içmemi önerdi ilac şuan için kullanmayalım devam ederse ona göre hberlesip gelmemi isteyeceğini söyledi çok sgaol cnm

Çok değişik bir an yaşadım kızlar ya sosyal medyada malum ölümler üzücü olaylar falan vardı izledim malesef etkilendim hormonların etkisiyle duygusallıkta olunca ağladım falan işte hepimizin bildiği yaşadığı duygular zaman zaman...Tam ayağa kalkarken göbek deliğime doğru sus artık der gibi bir pıt pıt öyle eminim ki bebişin yaptığına çok garip üzülme der gibiydi sanki...Şimdiden güçlü olmamıza dair mesajı veriyor gibiler sanki...

Benim bacaklarımda cok ağrım oluyor ve idrar yaparken karnımda zonklama oluyor tatil sürecinde bol su içmeye çalışın geçirirsiniz ben atlattım galiba yine su içtim bu defa bol bol

Ben yaşıyorumm sanki nefesim yetmiyor.. nefesi yavaşça ve derin bi şekilde diyaframıma dolduruyorum, 4 sn bekletiyor ve yavaşca nefesimi veriyorjum.. düzenli yaparsanız daha rahat hissedersiniz

Ben yaşıyorumm sanki nefesim yetmiyor.. nefesi yavaşça ve derin bi şekilde diyaframıma dolduruyorum, 4 sn bekletiyor ve yavaşca nefesimi veriyorjum.. düzenli yaparsanız daha rahat hissedersiniz
Vücudumuz oksijeni bebeğe daha çok iletmek için tasarruflu kullanıyormuş o yüzden böyle şeyler yaşıyoruz. Ben de arabada camların biri kapalı olsun sanki havasızlıktan kırılacakmışım gibi hissediyorum.

Bir de sıcaklar iyice bunaltıyor..
Ama şükür ki, en güzel zamanlarımız yaza denk geldi. 8-9 aylıkken falan düşünemiyorum şuan

Bir ara ne çok düşük haberi alıyorduk şuan herşeyin herkes için yolunda gitmesi beni çok rahatlatıyor.. herkes iyi olsun kendine iyi baksın lütfen
Maşallah diyelim gerçekten, demek ki büyüyünce daha rahat ediliyormuş.. zaten en zorlu şeyler hep ilk 3 ay

Sanırım kaslar icerden geriliyor rahim büyüyor ondan oluyor. Bilhassa kenar kısımlarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…