2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ilk de ocaktaydi inan cok sicak oluyor evde fenalik geciriyo insan. Zaten bebek var diye aile buyukleri tam gaz acacak kaloriferi. Pamuklu ama tabi biraz tok kumaslar ideal olur cnm
siz almış mıydınız yenidoğan montu vs kışlık dış giyim ürünleri

günaydın arkadaslar
Ocak ayında doğucak bebislerimiz için 0-3 aylık neler bakalım? Yani yenidoğan tulumu vs kalın uzun kollu seyler falan mı yoksa kısa kollu da olsa olur mu? İmza: coook acemi meraklı bi anne adayı
Bir de 3-6 ay için civil’den kısa kollu badi tshirt falan aldım uygun olur herhalde

Son düzenleme:
Bizimde cinsiyet netleşti kızlar. Hiç bir teori tutmadı . İkinci oğluş geliyor Rabbim sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hadi hayırlı olsun sağlıkla büyütün prensleriiii
Ya burda sıkı fıkı arkadas gibi olduk, hala cinsiyet öğrenemeyenleri falan cok merak ediyorum ben de aileleri gibi meraklandım
@ipeksmom özellikle seni

Bende öyleyim hep kıyafet alınacak bakıyorum kafamda fikir oluşsun diye

Aynen kışlık hastane çıkışı diye birşey var mı?değişiyor mu yaz kış?

Kızlar bir de olurda aralık sonunda doğum yaparsak bebeğin doğumunu ocak olarak işletmek daha mı iyi olur nufusa? Eskiden öyle yapıyorlarmış, şimdi izin veriyorlar mı acaba bilen var mı? Yani şimdi çocuk 28 aralık doğdu diyelim (içime mi doğuyor ne) , 1 ocak geldiğinde çocuğu sistem 1 yaşında tak diye gösteriyor sanırım , okula başlama yaşı vs vs bu konuyu ne yapacaksınız?

benim ilk bebeğim kasım doğumluydu. ilk yalar kalın battaniye vardı o sarıp puset içine koyuyordum. zaten kışın hastane dışı çok çıkmıyorlar.
bence monta gerek yok. sadece polar tarzı kalın hırka iyi oluyor. onu giydirip battaniyeye sarmak.

Hastanede doğum yaparsan farklı bir tarihe kayıt yaptırman mümkün değil

bende bu konuda çok düşünüyorum. benim normal doğum 7 ocak gibiydi ama en son doktora gittiğimde 39. hafta 31 aralığa denk geliyor( birde benim ilki sezaryen diye bunu da mecbur sezaryen yapacağız dedi doktorum. o yüzden bekleme durumu da olmayacak sanırım. eşim ocak yazdıralım diyor. bende hiç sevmem gününde yazılmamasını ama bir bakıma da haklı. birkaç günle 1 sene fark ediyor.
ama ocak başı yazdırdığımızda da bu sefer yine okulda en büyük olacak. çok kararsızım (

Kızlar round ligament ağrısı dün aksam bende de oldu galiba ayağa kalkınca birden sol kasığıma bi ağrı girdi cok kötüydü sanki bebek içerde dönüyo gibi hissettim

Dün iç zıbın diye bir şey öğrendim göbek kordonu düşene kadar yumuşacık bir şey var onu içine giydirip üstüne kıyafetleri giydiriliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…