2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya bende nextten alıcam da şeyi merak ediyorum, aldığınız tüm ürünlerin fiyatı üzerinden mi vergi ödediniz yoksa paketin boyutuna göremi, ben alırsam toplu alayım diyorum, postahanede çalışan bi abiyle görüştüm, büyük Bi paket olursa açarlar ama daha küçük paketlerde açmayabiliyorlar dedi, siz daha önce almışsınız, toplumu almıştınız parça parçamı, toplu aldıysanız toplam bedel üzerinden mi vergi ödediniz

Kalp için gelen damar önden yerine arkadan gözükmüş bebekte yutkunma sorunu olabilir demis doktor sadece net sonuç çıksın diye bir test verdi iste oda amerikaya gidiyormus ben anlamıyorum şuan gebe kalma ile ugrastigim için sizlere sormak istedim canim sende ne riski cikti bizimde 10 gune cikar dediler bu hafta sonuma kadar cikicak test ama iste insan merak ediyor

Benim doktorum girebilirsin ama çıkınca mutlaka kurulan mayonu değiştir ıslak kalmasın dedi . Temizliğine güvendiğin bir havuz ise girersin bence .

Anladım. Ama bence temiz çıkacak sonucu İnşallah basit bir ultrason hatasıdır. Yutkunma sorunu vs de olmaz
Benim 12+5 teyken ense kalınlığı 2,5 mm çıkmıştı. Uzunca araştırma ve kararsızlık sonucu daha yeni yaptırdım testi. İnşallah benim de temiz çıkar ve bebeğim sağlıkla doğar diye dua ederek bekliyorum

Inşallah güzel haberler alırsınız sağlıkla dogdu n bebisiniz sarışında bizlere inşallah herkesin derdi ayrı bende amh düşük tup bebeğe başlıcam eylülde kısmetse rabbim dermansız dert vermesin

Amiin inşallah
amh düşükse arttırmak için doğal bir kaç kür var sanırım. Hoş ben hiç uygulayamıyorum kür vs. Ben de olsam direkt tüp bebek denerdim. Bahçeci iyi diye duymuştum. İyi olan bir merkezde inşallah başarı ile sonuç alırsınız

Ben izmirde yaşıyorum ilk ege üniversitesinde denicem inşallah pozitif olur izmirde irenbe meşhur kötü sonuc vs alırsam ozaman özel e giderim bakalim hakkımızda hayırlısı şuan clife maçına basladim belki doğal yoldan güzel haber alırım dualarınızı bizlerden eksik etmeyin hamile duası kabul olur derler inşallah sizde güzel haberler alırsınız sağlıkla gelsin bebisinizzzz

Gümrük vergisi ne kadar çıkıyor tutara göre biliyor musunuz, hakkaten güzel seyler varmış..
sanırım ürünlerin içine dahil oluyo çünkü try karşılığını gösteriyo. ben şimdi aldım bakalım geliş durumuna göre yazarım güncellemeleri. ay harika şeyler vardı azcık kendimi kaybetmiş olabilirim... ama fiyatlar hm den daha pahalı değil kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum gelsin de bakalım

Şuan ikinci gebeliğim ilk evladım aralık doğumluydu Ankara soğuğunda ama ilk aylar çok dışarı çıkmadığımız halde o zamanlar meşhur olan ayıcık tulumu çok işe yaramıştı, doktor kontrolüne filan giderken giydirdiğim takımın üstüne bir ceket ya da yelek giydirir üstüne ayıcık görünümlü tulumunu giydirirdim ekstra bir durum olursa diye de battaniyesini alırdım, çok soğuk olursa battaniyeye sarardım gerek kalmazdı çoğu zaman, doktorumuzda hep kolay kolay üşümez ama terlemesi daha tehlikeli derdi, çok sarıp terletmeyin derdi. Astronot tulum yenidoğan için çok kaba geliyor bana en erken 3-6 ay da filan kullanılmalı bence ilk iki ay hamur kıvamındaki bebek için çok sert kaçabiliyor içinde kayboluyor, tabi bu benim fikrim çok severek kullananlarda vardır muhakkak :)

Gümrük vergisi ne kadar çıkıyor tutara göre biliyor musunuz, hakkaten güzel seyler varmış..
yanıltmış olmayayım sizi, şimdi internetten baktım da ödemeyi tamamladıktan sonra kargoya verirken yüzde 20 gümrük vergisi çıkıyor onaylıyor musunuz diye soruyorlarmış

yanıltmış olmayayım sizi, şimdi internetten baktım da ödemeyi tamamladıktan sonra kargoya verirken yüzde 20 gümrük vergisi çıkıyor onaylıyor musunuz diye soruyorlarmış
Kac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi

Kac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi
Bebegin nasıl dogacagi belli olmuyor ki?
Kizim 55 cm doğmuştu
Hic o sıfır tulumları giymemisti mesela

50,52 cm neredeyse hiç kullanılamıyor benim kızımda 52 cm doğdu mesela yenidoğan sadece hastane çıkışında olabilir sonrasında küçük gelir

50,52 cm neredeyse hiç kullanılamıyor benim kızımda 52 cm doğdu mesela yenidoğan sadece hastane çıkışında olabilir sonrasında küçük gelir
Bebegin nasıl dogacagi belli olmuyor ki?
Kizim 55 cm doğmuştu
Hic o sıfır tulumları giymemisti mesela
o zaman aslında mantıklı olan böyle şeyleri doğum zamanı yaklaşık boy ve kilosunu anlayıp öyle almak.. Ama insan görünce dayanamıyor. Hele ben, geçen seneden beri bak bak bişey alama içim şişti artık=)

ben 0-3 ay olarak seçtim, bir de 0-1 ay vardı sanırım o dediğiniz gibi daha küçük olan, büyük almakta fayda var ya hemencecik kalıveriyor küçük alınca. oğlum 54 cm doğmuştu, 50 lik alsam olmazmış mesela ona

bence çok küçük olanlardan hastane çıkışı için birkaç tane almak yeterli, sonrasında zaten hep 0-3 giyiyorlar, hatta tontik olursa 3-6 ay en çok giydirdiğiniz beden oluyor kırklandıktan sonra

şimdi inceliyorum ger.ekten harika görünüyo, Next Turkey | Shop Online For Fashion & Clothing gübenilir site dimi kart bilgisi için
Bu zehiri sizinle paylaşmasam olmazdıAkıllara zarar güzeller hep beraber batalım:)...Site güvenilir türkiyede skynetle çalısıyorlar gümrüge gelınce vergıyı kabul ettıgınıze dair cevap mesajı yolluyorsunuz...İstersenız alısverıs yapanlar dıye nette yorumlar var onları da okuyun ben daha evvel sıkıntı yasamadım ama uzun zaman sonra bende ılk defa yapacagım garantı edemıyorm ondan

Şuan toplam bedel üzerinden %18 ödeyecegız dıye bılıyorum boyuttan bağımsız

Kesınlıkle daha ucuza gelıyor ve kumaşı h&m den üst kalıteydı bozmadılarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…