Ya bende nextten alıcam da şeyi merak ediyorum, aldığınız tüm ürünlerin fiyatı üzerinden mi vergi ödediniz yoksa paketin boyutuna göremi, ben alırsam toplu alayım diyorum, postahanede çalışan bi abiyle görüştüm, büyük Bi paket olursa açarlar ama daha küçük paketlerde açmayabiliyorlar dedi, siz daha önce almışsınız, toplumu almıştınız parça parçamı, toplu aldıysanız toplam bedel üzerinden mi vergi ödedinizKızımda ingilterede next official var hem desenleri hem dokusu akıllara zarar güzel ondan kullandım...Yine ordan alacağım birçok şeyi tek handikap ne yazık ki en ufacık tutarda bile gümrük vergisi ödüyoruz..Yinede carters h&m e göre daha hesaplı gibi...
Kalp için gelen damar önden yerine arkadan gözükmüş bebekte yutkunma sorunu olabilir demis doktor sadece net sonuç çıksın diye bir test verdi iste oda amerikaya gidiyormus ben anlamıyorum şuan gebe kalma ile ugrastigim içinAçık renkli olan 2 li tarama testi sanırım. Onda aslında risk çıkmamış. Gayet güzel değerleri.
21. Haftadakini anlamadım. Kalpte bir sorun mu görüldü?
Kan testi verdiği de fetal dna testidir. Ben de verdim sonuç bekliyorum. Yeni verdiyse 10
Güne çıkar. 2 li tarama döneminde ense kalınlığı ve diğer değerler gayet iyi inşallah sağlıklı sonuç gelir.
Merhaba kızlar bu cuma kısmetse 2 hafta yıllık izine çıkıcam oyüzden sizlere sormak istedim havuza girmeyi pek düşünmesemde girebilirim bu durumda enfeksiyon ihtimaline karşı tampon kullanmak güvenlimi yada normal havuza giren varmı aranızda
Anladım. Ama bence temiz çıkacak sonucuKalp için gelen damar önden yerine arkadan gözükmüş bebekte yutkunma sorunu olabilir demis doktor sadece net sonuç çıksın diye bir test verdi iste oda amerikaya gidiyormus ben anlamıyorum şuan gebe kalma ile ugrastigim içinsizlere sormak istedim canim sende ne riski cikti bizimde 10 gune cikar dediler bu hafta sonuma kadar cikicak test ama iste insan merak ediyor
Inşallah güzel haberler alırsınız sağlıkla dogdu n bebisiniz sarışında bizlere inşallah herkesin derdi ayrı bende amh düşük tup bebeğe başlıcam eylülde kısmetseAnladım. Ama bence temiz çıkacak sonucuİnşallah basit bir ultrason hatasıdır. Yutkunma sorunu vs de olmaz
Benim 12+5 teyken ense kalınlığı 2,5 mm çıkmıştı. Uzunca araştırma ve kararsızlık sonucu daha yeni yaptırdım testi. İnşallah benim de temiz çıkar ve bebeğim sağlıkla doğar diye dua ederek bekliyorum
Amiin inşallahInşallah güzel haberler alırsınız sağlıkla dogdu n bebisiniz sarışında bizlere inşallah herkesin derdi ayrı bende amh düşük tup bebeğe başlıcam eylülde kısmetserabbim dermansız dert vermesin
Ben izmirde yaşıyorum ilk ege üniversitesinde denicem inşallah pozitif olur izmirde irenbe meşhur kötü sonuc vs alırsam ozaman özel e giderim bakalim hakkımızda hayırlısı şuan clife maçına basladim belki doğal yoldan güzel haber alırım dualarınızı bizlerden eksik etmeyin hamile duası kabul olur derlerAmiin inşallah
amh düşükse arttırmak için doğal bir kaç kür var sanırım. Hoş ben hiç uygulayamıyorum kür vs. Ben de olsam direkt tüp bebek denerdim. Bahçeci iyi diye duymuştum. İyi olan bir merkezde inşallah başarı ile sonuç alırsınız
sanırım ürünlerin içine dahil oluyo çünkü try karşılığını gösteriyo. ben şimdi aldım bakalım geliş durumuna göre yazarım güncellemeleri. ay harika şeyler vardı azcık kendimi kaybetmiş olabilirim... ama fiyatlar hm den daha pahalı değil kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum gelsin de bakalımGümrük vergisi ne kadar çıkıyor tutara göre biliyor musunuz, hakkaten güzel seyler varmış..
Şuan ikinci gebeliğim ilk evladım aralık doğumluydu Ankara soğuğunda ama ilk aylar çok dışarı çıkmadığımız halde o zamanlar meşhur olan ayıcık tulumu çok işe yaramıştı, doktor kontrolüne filan giderken giydirdiğim takımın üstüne bir ceket ya da yelek giydirir üstüne ayıcık görünümlü tulumunu giydirirdim ekstra bir durum olursa diye de battaniyesini alırdım, çok soğuk olursa battaniyeye sarardım gerek kalmazdı çoğu zaman, doktorumuzda hep kolay kolay üşümez ama terlemesi daha tehlikeli derdi, çok sarıp terletmeyin derdi. Astronot tulum yenidoğan için çok kaba geliyor bana en erken 3-6 ay da filan kullanılmalı bence ilk iki ay hamur kıvamındaki bebek için çok sert kaçabiliyor içinde kayboluyor, tabi bu benim fikrim çok severek kullananlarda vardır muhakkak :)kızlar benim oğlum bahar bebeğiyi o yüzden yenidoğan için mont astronot tulum falan almamıştım. tecrubeli anneler yazabilir mi ne almak lazım hastaneden eve götürürken nası yapıcaz astronot da giyemez heralde bir aylık bebek ama bilemedim kararsız kaldım. mont almak gerekir mi ya da kundak battaniyeye sarılıp mı götürülür acaba
yanıltmış olmayayım sizi, şimdi internetten baktım da ödemeyi tamamladıktan sonra kargoya verirken yüzde 20 gümrük vergisi çıkıyor onaylıyor musunuz diye soruyorlarmışGümrük vergisi ne kadar çıkıyor tutara göre biliyor musunuz, hakkaten güzel seyler varmış..
Kac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz miyanıltmış olmayayım sizi, şimdi internetten baktım da ödemeyi tamamladıktan sonra kargoya verirken yüzde 20 gümrük vergisi çıkıyor onaylıyor musunuz diye soruyorlarmış
Bebegin nasıl dogacagi belli olmuyor ki?Kac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi
50,52 cm neredeyse hiç kullanılamıyor benim kızımda 52 cm doğdu mesela yenidoğan sadece hastane çıkışında olabilir sonrasında küçük gelirKac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi
50,52 cm neredeyse hiç kullanılamıyor benim kızımda 52 cm doğdu mesela yenidoğan sadece hastane çıkışında olabilir sonrasında küçük gelir
o zaman aslında mantıklı olan böyle şeyleri doğum zamanı yaklaşık boy ve kilosunu anlayıp öyle almak.. Ama insan görünce dayanamıyor. Hele ben, geçen seneden beri bak bak bişey alama içim şişti artık=)Bebegin nasıl dogacagi belli olmuyor ki?
Kizim 55 cm doğmuştu
Hic o sıfır tulumları giymemisti mesela
ben 0-3 ay olarak seçtim, bir de 0-1 ay vardı sanırım o dediğiniz gibi daha küçük olan, büyük almakta fayda var ya hemencecik kalıveriyor küçük alınca. oğlum 54 cm doğmuştu, 50 lik alsam olmazmış mesela onaKac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi
bence çok küçük olanlardan hastane çıkışı için birkaç tane almak yeterli, sonrasında zaten hep 0-3 giyiyorlar, hatta tontik olursa 3-6 ay en çok giydirdiğiniz beden oluyor kırklandıktan sonrao zaman aslında mantıklı olan böyle şeyleri doğum zamanı yaklaşık boy ve kilosunu anlayıp öyle almak.. Ama insan görünce dayanamıyor. Hele ben, geçen seneden beri bak bak bişey alama içim şişti artık=)
Bu zehiri sizinle paylaşmasam olmazdışimdi inceliyorum ger.ekten harika görünüyo, Next Turkey | Shop Online For Fashion & Clothing gübenilir site dimi kart bilgisi için
Şuan toplam bedel üzerinden %18 ödeyecegız dıye bılıyorum boyuttan bağımsızYa bende nextten alıcam da şeyi merak ediyorum, aldığınız tüm ürünlerin fiyatı üzerinden mi vergi ödediniz yoksa paketin boyutuna göremi, ben alırsam toplu alayım diyorum, postahanede çalışan bi abiyle görüştüm, büyük Bi paket olursa açarlar ama daha küçük paketlerde açmayabiliyorlar dedi, siz daha önce almışsınız, toplumu almıştınız parça parçamı, toplu aldıysanız toplam bedel üzerinden mi vergi ödediniz
Kesınlıkle daha ucuza gelıyor ve kumaşı h&m den üst kalıteydı bozmadılarsa...sanırım ürünlerin içine dahil oluyo çünkü try karşılığını gösteriyo. ben şimdi aldım bakalım geliş durumuna göre yazarım güncellemeleri. ay harika şeyler vardı azcık kendimi kaybetmiş olabilirim... ama fiyatlar hm den daha pahalı değil kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum gelsin de bakalım
valla batırdın beni 720 liralık alışveriş yaptım. daha 17. haftadayım hayırlısıŞuan toplam bedel üzerinden %18 ödeyecegız dıye bılıyorum boyuttan bağımsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?