2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dün bakmak için çıktım alışveriş yaptım. Kendimi kaybettim sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah.
1 tane hastane çıkışı. Bir kaç tane de 0-3 aylık takım aldım.
Yenidoğan çok giydirilir mi? bebek büyük olursa 1 hAftada serpilirse diye kararsızım. 3 aylık olanlar küçük bebeğe zor mu giydirilir?

hiçama hiç kullanışlı bişey değil normal çıtçıtlı zıbın giydirdim ben hep, göbeği düşmeden bile

Annem bunları dikiyorduk dedi. Kullanmışlar baya. İç ve dış zıbını iç içe geçirip tek seferde giydiymiş hep. Deneyimleyip bakacağım artık hangisi kolayıma gelirse

Gunaydinlarr taze hamisler bugün anneciğimin vefat senesi malum.koronadan mevlüt birşey olmuyor annem için bir Fatiha okur musunuz ismi Nazmiye şimdiden Allah razı olsun sizden...
Okudum Nazmiye teyze ve tüm cümle ölmüşlerimizin ruhuna gitsin .Mekanları cennet olsun inşallah.

Senin Aralık ayına denk gelmesi çok yüksek olasılık gibi ama ne yazık ki resmi doğum belgesi olacağı için tarihte düzeltme yapılamıyor.Aralik ayı da Ocak ayı da okul açısından problem sınıflarında ya büyük ya küçük olacak .Hastane sistemi olarak söylemem gerekirse yaşına kadar ay olarak gösterir.Yaşından sonra da normal şekilde gösteriyor diğer sistemleri bilemedim.

Alt ust takimlar tulumlardan daha mi kullanışlı?
ikisinden de almak gerekiyor ben tulum da çok kullanmıştım çıtçıtlı body nin üzerine, sadece tulum alırken tek bacaktan geçmemesi gerekiyor kullanışlı olması için, yani iki bacağında da çıtçıt olması lazım, diğer türlü bacağı içine sok et zor oluyor

Owli kundak var dışarı çıkarmak için hoşuma gitti ondan aldım ben belki fikir olur

kızlar marka önerisi olan var mı bebek takımı bodylerde, hm bakıyorum, kitikate aldım hastaneye, bir de ciccim baby den çok memnun kalmıştım bi tane de ondan aldım. pamuğu kalitesi güzel olan öneriniz var mı

Kızımda ingilterede next official var hem desenleri hem dokusu akıllara zarar güzel ondan kullandım...Yine ordan alacağım birçok şeyi tek handikap ne yazık ki en ufacık tutarda bile gümrük vergisi ödüyoruz..Yinede carters h&m e göre daha hesaplı gibi...

Selam arkadaslar kimimiz hamile kalmak ile mücadele ediyor kimimiz hamile kalıyor ama sağlıklı olması için mücadele ediyor bu benim kizkardesimin ikili tarama sonucu az ihtimal olsa bile down riski cıktı ve amerikada yapılan bir test için istanbulda kan verdi fiyatı 3bin tl onun sonucu çıkmadı güzel haberler bekliyoruz inşallah sizden bu iki test hakkinda bilgi almak istiyorum basina gelen varmi sonucları atıyorum yardımcı olursanız sevinirim hepinize sağlıklı gebelik dilerim

Eklentiler

• IMG_20210810_120753_518.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210810_120725_712.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64

Belli mi olur belki ocağı bekler :) sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba kızlar bu cuma kısmetse 2 hafta yıllık izine çıkıcam oyüzden sizlere sormak istedim havuza girmeyi pek düşünmesemde girebilirim bu durumda enfeksiyon ihtimaline karşı tampon kullanmak güvenlimi yada normal havuza giren varmı aranızda

Açık renkli olan 2 li tarama testi sanırım. Onda aslında risk çıkmamış. Gayet güzel değerleri.
21. Haftadakini anlamadım. Kalpte bir sorun mu görüldü?
Kan testi verdiği de fetal dna testidir. Ben de verdim sonuç bekliyorum. Yeni verdiyse 10
Güne çıkar. 2 li tarama döneminde ense kalınlığı ve diğer değerler gayet iyi inşallah sağlıklı sonuç gelir.

Merhaba. Benim doktorum havuzu önermemişti. Ben deniz için tamponu sormuştum ama onu da önermemişti. Bir şey kullanmadan denize girmemi ancak alt bikinimi ıslak bekletmememi söylemişti. Ben de 3 haftadır denize giriyorum ıslak durmamaya özen göstererek.

İlk çocuğumda ocakta doğmuştu, kıyafet olarak tek tavsiyem yuvarlak yakalı alın, zıbın kruvaze oluyor zaten, hastane çıkışı vs olanları da genelde kruvaze yapıyorlar, bebeğin göğsü açık kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…