2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Randevu bulup gidebilmene sevindim canım ben bir türlü randevu alamıyorum etlikten. Geçen hafta sami ulus beştepete gittim doktordan çok memnun kaldım hatta özeldeki kadar ilgilendi sağolsun bikaç şikayetim vardı aşırı bulantı kusma ve karnımın içi acıyordu çok fenaydım ondan önceki gittiklerim hiç bişey demediler bu doktor enfeksiyonun vardır dedi ve baya ilerlemişti enfeksiyon hemen önlemini aldık çok şükür. Ama ne yazık ki ayrıntılı ultrason için randevular doluymuş ben hala yatıramadım malesef.

Ayrıntılıdan çıkınca sana detaylı olarak yazılı kağıt veriyorlar onu doktoruna gösteriyorsun herşey yazıyor zaten raporda CD verirlermi bilmiyorum

kısa kollu olanların üzerine bir daha kıyafet mi giydiriyorsun?
oğlum mart doğumluydu, hastane çıkışlarının içinde hep kısa kollu oluyor kısa kollunun üzerine alt üst takım veya tulum giydirmişlerdi hastanede, ben de havalar biraz ısınana kadar öyle yaptm,

Bide bu soruyu merak ediyorum bide kıyafet giydiriliyormu? Bizim bebek kış bebeği olucak o yüzden kafam karışık. İlk bebeğim olduğu için de hiç bir fikrim yok açıkçası
kısa kollunun veya eviniz çok sıcaksa kolsuz da olabilir onun üzerine uzun kollu tulum veya alt üst takımlardan giydiriliyor genelde

Bide bu soruyu merak ediyorum bide kıyafet giydiriliyormu? Bizim bebek kış bebeği olucak o yüzden kafam karışık. İlk bebeğim olduğu için de hiç bir fikrim yok açıkçası
Benim ilk bebeğim kasım sonu doğumluydu bol bol tulum giydirdim. içine bu kısa kollu olanlarda üzerine tulum. ama benim evim gayet sıcak oluyor. altlı üstlü takımlarda aldım. hoşuma gidiyordu onları da giydirdim ama tulumlar her zaman rahat oluyor.

Bana daha once o kolsuz zibinlari atlet don olarak dusub demislerdi. Onun uzerine de ya tek parca uzun kollu bacakli tulum ya da iki parca gbi dusunmustm

Tek parca tulumlarda da boy problemi olabiliyo dediler ayaksizlar mi daha iyi olur? Bizim kizlarin bgn bahsettgi next official sitesinde tek parca tulumlara hep sleepsuit yani uyku tulumu diye yazmislar benm ordan da kafam karisti

Bana taa eylül ün 10 a randevu yu vermiş hemşire tetanoz için size bakınca benimki geç değilmi ya

kısa kollunun veya eviniz çok sıcaksa kolsuz da olabilir onun üzerine uzun kollu tulum veya alt üst takımlardan giydiriliyor genelde
Kış bebeği olduğu için tabii ki giydirmeliyiz
Hepinize teşekkür ederim kızlar ona göre alış veriş yapicam

Kızlar merhaba karnım cok geriliyor çok erken değilmi ya birde sürekli mide problemım var karnımda gaz birikiyor gaviskon şuurp verdi doktor varmı benım gibi karnı gerilen gaz dolan ? Gaz yapıcak herhangi bir yiyecek yemıyorum çorba bile yesem rahatsız oluyorum akşam 6dan sonra yemek yemeyıde bıraktım

Bende oyleyim karnim su içsem geriliyor nerdeyse. Ayrica full ödem takılıyorum

midemde sorun varsa yayla çorbası iyi gelir naneli.
Mercimek, ya da tavuk suyuna çorbalar daha çok kaynatıyor. Özellikle mercimek çorbası gaz yapıyor bende.

Bana taa eylül ün 10 a randevu yu vermiş hemşire tetanoz için size bakınca benimki geç değilmi ya
Bana 18-22 arası yapıldığı söylendi sağlık ocaginda bnde 18+5teyim yaptırdım bugün bir ay sonra ikinci dos
Ben de aile hekimime sordum whatsapptan, 36.haftaya kadar bitirebilirsin 2 dozu da aceleye gerek yok dedi ben ilkini eylül sonunda düşünüyorum ondan ötürü
Tabi ben covid aşısı da oldum onun üstünden zaman geçmesi gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…