2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Siz hangi park yatağı almayı düşünüyorsunuz? Ben galiba bu yatağı alacağım.
Kubbie Sleep Park Yatak
Joie Kubbie Sleep Park Yatak

Bir cevap alabildiniz mi ? Sanırım ben de ikinci dozu başka bir şehirde yaptırmak zorunda kalacağım.

Valla bilemedim o dr biraz cahillik de yapmis olabilir belki de bizde asinin bukdr yaygin oldugunu bile bilmiyo olabilir bizi hindistan gibi saniyo olabilir. Amerikalilarin cogunun kafasinda turkiyede develere biniyolar biliyosn. Neticede sen biontech asilisin bence rahat ol

Bu arada soyle bi sacmalik duydum haftasonu. Bi arkadasim kari koca biontechli ama covid oluyolar agir gecmio ztn burasi normal. Karantinaya aliniolar bu da normal. Sonra kizdaki normal covidmis guya esindeki delta varyantmis kiza 10 gun karantina kocasina 3 hafta karantina. Aklim almadi bi kere ikisi de farkli yerden mi almis virusu biri delta digeri normal virus? Kiz gezicek adam evde ne manasi var adamdan kadina ozaman delta gecmicek mi bu surecte? Bazi seyler baya sacma gelio bana ya

Rennie duo surup seklinde olan var, onu deneyin, been de gavisconu içemiyoruum, ama renni duo çok iyi ferahlatıyor.

çok enteresanmış o... test mi hatalı ki acaba:/

Bizim cinsiyetimiz kesinleşti
Nuba o kadar inanmıştım ki burda bile kız isaretledim
Oglusum olacakmış
Nub tutmadı
Rus takvimi tutmadı
RamZi ve Çin takvimi tuttu T tulperde erkek thmin etmistin canım ramziye göre senide tebrik ederim listede degistirebilirsin bizide
Dr ve hastane değiştirdim sevdim her ikisinide
İkili testteki yas faktörünün yuksek riskli çıkması tek basına birsey ifade etmez dedi
Haftamıza uyumluymuşuz
Zaten cok hareketli olmasından erkek diye düşünüyordum
ultrasonda bile durmadı kıpır kıpırdî

Yaaa bir erkek daha geliyor sağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebekleri Bende de hiç biri tutmadı ne çin ne Rus ne nub ramziye zaten bakamadilar bebeğim ortadaydı benimde erkek geliyor Bu arada isimleri bellimi bebeklerin cinsiyeti belli olanlarin

Evet lina olacak nasipse

İlk bebekte emme sorunu yaşayanlar, ikinci de genelde hemen emzirdiklerini söylüyor.
İkinci çocuğu olanlar tecrübeden böyle sorun yaşamayacaklar bence.
Ay hadi inş benim kızım emiyordu ama çok ağlıyordu en son süt yeterli değil galiba diye şırıngayla mama verdiler, sonradan çok gazlı bir bebek olduğu için çok ağladığı anlaşıldı ama çok zordu ilk birkaç ay, bu sefer gaz olayı benden kaynaklı mıydı acaba diye düşünüyorum ona çok dikkat etmeye çalışıcam gaz için ne gerekiyorsa yapıcam, ilk bir aydan sonra çocuk doktorum mamaya gerek yok doyuyordur becerebilirsen mamayı kes dedi mamayı tamamen kesip emzirmeye devam ettim ek gıdaya kadar sadece anne sütü verdim ama baya denemeli yanılmalı bir süreç oldu

Benim bebeğim erkek olacak ismide yiğit Buğra olacak nasipse

Kizlar ben bugun bir kere bile bebegi hissetmedim normal mi sizce? Zaten cok fazla hissetmiyordum ama bi kaç kez tekme gibi bisey pit pit tarzi şeyler hissediyordum yinede arada. Dun aksamdan bu saate hic bisey yok. Karnimda yumusadi gibi. Normal mi doktora gitmeli miyim ya biraz panikledim sanirim. Help me

24. Haftadan sonra düzenli olarak takip edilmeli diye yazdığı için arada oynamıyor rahatsız olmuyorum . Sırt üstü yatıp sessizce bekleyince oynuyor benimki

19+6 daha hiç bebek hareketi hissetmedim birkaç hıçkırık dışında

Bende 19+4 ,

Çogu kisi hissediyor ben uzun zamandir dr a gidemedim acikcasi burda okuduklarimla ister istemez hep kiyas yaptim. Belki cok normal suan hissedememek ama kendime anlatamiyorum...
ben de bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor, oğlum çok hareketliydi ilk 16. hafta hissetmiştim onu. kızçem azcık tembelcene sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…