2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bence kilonuzda abartılı bir şey yok. 20.haftada 6 kilo çok normal. Ben de hamile kaldığımda 54'tüm. 20.haftada 59 kilo oldum. Sonlara doğru aşırı kilo almadığımız sürece sorun yok bence o kadar takmayın kafanıza

İlk bebekte emme sorunu yaşayanlar, ikinci de genelde hemen emzirdiklerini söylüyor.
İkinci çocuğu olanlar tecrübeden böyle sorun yaşamayacaklar bence.

Benim de göbek deliğim çok büyüdü ,sanki erken büyüdü

Sağlıklı besleniyorum ben
Ben hep ev yemeği yiyorum. Ev keki, poğaçası, çörek, börek. Annem sağolsun ağzımın ucuyla söylesem akşamına yapıyor. Yapma dedim küstü kadın yapmayacakmış artık.

kızlarrrr next sparişim geldi tek kelimeyle baaayıldımmm çok mutluyum nilayda8787 çok teşekkür ederim senin sayende haberim oldu bu siteden. alacak olanlar kalıplara dikkat etsin sadece cünkü baya büyük kalıplar, ben üçlü tulum almıştım ayaksız, 12-18 ay aldım şuan 18 aylık olan oğlum sonbaharda rahatlıkla giyecek, yeni doğacak kızıma almıştım aslında ama kime niyet kime kısmet önce o giyecek

bu benim listem.. 53 ile hamile kaldım . Şimdi 57.5 .. 3 haftadır uyuyorum . Hatta araları, yazanların hepsini yiyemiyorum .Ama bir günde 1 kg artı. Değişen bişey yok yine 1 kilo aldım. 56.5 dum. İki sorunum var ,uyku düzenim yok... kabızlık , ekmeği falan tam buğday 1 yada 2 dilim yerim . 3 litre su kesin . Az hareketliydim(ara ara yüzüyordum) 1 haftadır yürüyüş ,+ hareket yapıyorum.hayırlısı .Normal takılsam daha mı iyi ne ya da çok mu acele ediyorum.. liste fikir amaçlıdır. Ben de bildiğim şeker vs herhangi bir rahatsızlık,kronik durumum yok ...

Bende çalıştığım için dışardan yemekten sıkıldım, zaten dışardan yediğimde dokunuyor. Hep ev yemekleri arıyorum :)
Tatlı canım istemiyor hiç, fazla abur cuburum yok öyle. Bakalım ilk kilomu ne zaman alırım

Son düzenleme:
ekleme yapayım vergileri dahil edince fiyatlar ortalama burdaki hm zara ayarında olyor ama kalitesi onlara bin basar kesinlikle

çok sevindim sağlıklı mutlu günlerde giydirmek nasip olsun inşallah:)

ekleme yapayım vergileri dahil edince fiyatlar ortalama burdaki hm zara ayarında olyor ama kalitesi onlara bin basar kesinlikle
bazı şeyler h&m ye yakın fiyata geliyor ama zara bayağı uçtu...Daha pahalı ürünlerde var ama ben mesela 5 li mavi beyaz basıc tulum aldım ılk zamanlar gıydırırım diye 101 liraydı vergisiyle 120 lira oldu parça başı 24 tl ye geldi bayağı iyi düşününce...Tabi daha pahalı ürünler de var...

kesinlikle... ben bi daha burdan bişey almam çok acil bi ihtiyaç olmadığı sürece.hele o ikili ribanalı takımlara bayıldım

Kızlar benimde ilki 22 felandi seksen kusurlerle doğuma gittim ve 1 yıl o kilo yapıştı uzerime.. 76 lardayken bi başladım diyete 60 a düştüm derken 2. Gebelik geldi şimdi de 6 kilo aldim 5 ayda ilkine göre yine daha iyi gidiyorum ama bu kiloda zorluyor artık. Doğuma kadar 10 kilo alsam diyodum da nerdeee

Sen baya zayıf hamile kalmissin o iyi işte.. Ben başlıyorum 60 larla 62 lerle

Sadece 6 ay yatabilecek bu yatakda.. Sonrası için başka alman gerekecek canım ona göre karar ver.. Yoksa bende çok beğeniyodum bunları ama almadim Park yatak aldım

Sizin mesajınızı görmüştüm. Mom 1.6 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Kan değeriniz kaç çıkmıştı? Okuduğum kadarıyla kilosu daha az olanların kan değeri kilosu yüksek olanlardan daha yüksek çıkıyormuş. Sizin kilonuz nasıl?

kilom 56 şuan, kan değeri derken mom değerim 1,61 risk de 1/830 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…