2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
az önce druma yazdım, covid aşısı ile sağlık ocağında yapılan aşının arasında 15 gün ara olmalıymış.
Ya ayrıca sağlık ocağımın telefonunu nette ara ara bulamadım, 10 eylüle randevu alıcaktım. Direkt gidip yaptırabiliyor muyum acaba aşıyı orada? 20-+1 ‘im geç kalır mıyım acaba kızlar ya o zamana dek
Arıycaklardı güya aramadılar henüz ama beni

ekleme yapayım vergileri dahil edince fiyatlar ortalama burdaki hm zara ayarında olyor ama kalitesi onlara bin basar kesinlikle
Kalınlığı falan nasıl? Kışın 19-20 derecedeki evde giyebilir mi mesela?
Ben kıyafet tarzı şeyleri ellemeden alamıyorum da
Bi de bu next trendyoldaki next mi?
Orada da muhtemelen üstüne vergi koyup satıyolardır hatta daha pahalı mıdır acaba

Tetanoz içinse randevuya gerek yok diye biliyorum. Hatta seni bulmuşken kan, idrar da almadan göndermezler

ne gzl ya. Hamilelik çok enteresan normalde hemen kilo almaya müsait tipler hamilelikte çok almıyo zayıflar obur oluveriyo ne yese yarıyo ilginç bi süreç gerçekten=)
Kızımda aldığım kiloları veremedim ben kızım emmedi kilolar da yapışıp kaldı inşallah böyle gider
Ondandır Kilolu olunca az kilo alınır derler.
İlk bebekte emme sorunu yaşayanlar, ikinci de genelde hemen emzirdiklerini söylüyor.
İkinci çocuğu olanlar tecrübeden böyle sorun yaşamayacaklar bence.
İnşallah öyle olur ben ilk kizimda emziremedim sütum üç gün gelmedi meme ucu yoktu gelince tutmadı bir türlü neler yaptım yok sağıp verdim 4ay zor aldı anne sütünü
Benim de göbek deliğim çok büyüdü ,sanki erken büyüdü
Bnm göbek deliğinin üstünde bı ufak şişlik var gibi dışarı çıkmadı ama neden acaba bazen ağrı yapiyor

Şifa olsun ins evet kalp atışını dinledik bizde hiç beklemiyordum çok sevindim desene senin paşa kesinleşti nerdeyse

Birumuttur yasamak Meme ucunun büyük olması emmesine engel olur mu acaba Küçük olunca tutamıyor onu biliyorum da, benim göğüslerim küçük ama uçları biraz büyük
Benim bildiğim büyük üç avantaj ne güzel işte keşke brazcikta bnm olsaydı bunda silikon uçlardan koycam doğum çantama şimdiden inşallah sütüm hemen gelir ve tutar inşallah emzirmeyi çok istiyorum
Şifa olsun ins evet kalp atışını dinledik bizde hiç beklemiyordum çok sevindim desene senin paşa kesinleşti nerdeyse
Bende beklemiyordum şaşırdım çok güzeldi orda iyi oldugunu duymak harikaydı artk kesinlessin kaç haftalık olduk bişey alamadım daha net değil sürpriz olursa die snn cinsiyet bellimi cnm

Evet supriz oldu bana da çok iyi geldi zaten 3 haftadır duymamıştım sesi rahatlattı beni evet benim bir kızım olacak ins.

Kızlar bu çit çitli bodyleri beyaz olan uzun kollumu alıyoruz yada kısa kollumu ? En çok onları kullanacağız sanırım yeni doğan bebek için.

evet trendyolda da var ama orda çok pahalı satıyorlar üçlü tulum var mesela
Next Baby Tulum 3'lü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ben bunu next oficial dan 117 TL ye aldım vergi hariç. vergi de yüzde 20 olunca 145e falan geldi bu bana. burda zaten hm den bi tane tulum alsanız 50 lira en az

Kızlar bu çit çitli bodyleri beyaz olan uzun kollumu alıyoruz yada kısa kollumu ? En çok onları kullanacağız sanırım yeni doğan bebek için.
ben yenidoğan olanları kısa kollu aldım, 3 ay için de uzun kol aldım birkaç parça. bence az az hepsinden lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…