2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz
Defne Deniz kesinlikle kızımın adı Deniz, şimdi de oğlum olacak kısmetse ve adını Demir koyacağız

Not: şubat annelerinden bir misafir

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah
Deva Nisa olacak nasipse kızımızın adı Öyle bir zamanda geldi ki ilaç oldu bize

Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz
[/QUOTE]
Ayy bende ikizim ismim melek ikizimin ismi dilek ikiz cocuklarım olmasını cok istedim ama nasip ama kardeş bambaşka ikiz olmak bambaşka sağlıkla gelsın minikler

Merhabalar harmony testi icin fiyat bilgisi rica edebilir miyim

Ayy bende ikizim ismim melek ikizimin ismi dilek ikiz cocuklarım olmasını cok istedim ama nasip ama kardeş bambaşka ikiz olmak bambaşka sağlıkla gelsın minikler
[/QUOTE]
Bizde heyecanla bekliyoruz yavrularımızı inşallah sağlıkla gelirler teşekkür ederim

Hala sonucunuz gelmedi galiba, doğru mu? Doktorlar bana 2 gun, 1 hafta ve 2 hafta sonra sonuçlar gelir demişlerdi, öyle de oldu.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Ne güzel güzel isim Deva yanına Nisada çok yakışmış
Teşekkür ederim ❤Deva benim Nisa eşimin istedigi isim onuda kırmak istemedim ama ikisi birleşince ilaç kadın demek cook daha anlamlı oldu farketmeden

Çocuğuma iki isim koyarsam kesin her seferinde kızar bana.
Soyadında 14 harf var zaten. Kodla kodla bitmez.
Abowww nasil bir soyadi o bisey oğulları ama ne oğulları kızlar sınavlarda pek kodlama olmuyor bizim zamanımızdaki gibi cok cok nadir oyle bi sinav simdi bile
Bizde hep iki isim düşünüyoruz
Digerleri iki isim eksik kalmasın
Hatta oglum 3 isim yazdirma dedim yazdirmista yazdırmış babası
Bende cift isimliyim
Sadece babamiz tek isimli
Kız olursa sen
Erkek olursa ben koyayım demisti
K.babamin adını filan kouar diye ısrarla istememistim
Ogluma da niyetlenmisti ama koydurmamıştım
Simdi cocuk soruyor bana hangi ismi düşündünüz diye
Dedim boyle boyle
Yok artik diyor cocuk gulmekten öldü
Onun o tepkisini görünce niyetlenmez ins bi daha babamız

Biz aileden isim koymaya da karşıyız. Herkes hayatını yaşamış,
gelecek olan çocuk da özel olsun başkasını yaşatmasın kendi hayatını yaşasın.

Daha isim bulamadık tabi
Bulut, Demir ,Alp şimdilik bulduklarımız bunlar , içimize siner belki ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…