2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende temizlik yapmıştım yordum kendimi, dün mesela çok oynamadı bir iki küçük hissettim. Anne yorulunca hissediyorlar. Bugün hareketli :)

A Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlun
Hala öğrenemeyen var mıydı demek

Erken haftalarda düzensiz hissetmek normal canım.
Benim bi gün kıpır kıpır hiç durmaz
Ertesi gün bir iki anca hissederim mesela
Tatlı bi şeyler yiyip sola yatıp dene bakalım hissedecek misin?

alper çoook güzel:) alperler hep iyi huylu olur hiç kötü alper tanımadım

ben de.. aslında bir iki body fln aldm ama hurra alışverişe bi türlü cesaret edemiyorum. Yarın benim de detaylı randevum var inşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz.

Bilge Derin düşünüyorum ben de kızlar. Ama hiç Bilge diye veya Derin diye tanıdığım yok. ismin karakteri çok etkilediğine inananlardanım. bilge tanıdığı olanlar varsa özelliklerini yazabilir mii
Bilge benim göbek adım da huyumu karakterimi falan kendimi övmiyim şimdi
İkisi de çok güzel isim

Dikkat ettim de erkeklere hep iki isim karar verilmiş. Tek isimli oğluş yok henüz. Muhtemelen Allah sağlıkla nasip ederse benimki tek isimli olur.
İnşallah canım güzel haberlerle yazacağız buraya o kadar çok inanıyorum ki
Kızımda kulağa iki isim okuttuk ama kimliğe tek isim yazdırdık.
İlerde evlenirse kendi soyadını da kullanmak ister uzun olur iki isim iki soyisim diye.
Hele bi de başına prof. dr. falan diye ünvan geldi mi çıkamaz işin içinden
Erkekte de tek isimden yanayım ama muhtemelen yine kulağına iki isim okutup kimliğe tek yazdırırız Allah kısmet ederse.

Bilge Derin düşünüyorum ben de kızlar. Ama hiç Bilge diye veya Derin diye tanıdığım yok. ismin karakteri çok etkilediğine inananlardanım. bilge tanıdığı olanlar varsa özelliklerini yazabilir mii
Bilge çok güzel. Tanıdığım tüm "Bilge" kadınları isimleri gibi akıllı ve oturaklı. Sadece bir tane erkek tanıdığım Bilge vardı o hiç öyle değildi ama

Dikkat ettim de erkeklere hep iki isim karar verilmiş. Tek isimli oğluş yok henüz. Muhtemelen Allah sağlıkla nasip ederse benimki tek isimli olur.
Benim eşim Yamaç çok istedi banada Kaan ismi sıcak geldi öyle birleştirdik ikisini. Ilerde bebeğim büyürse istediğini kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…