Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi
Aslinda yuksek olmasi degil artisin duzenli olmasi onemli ve de gebelik haftasindaki aralikla uyumlu olmasi. Suan benim 5 kat artmis mesela ultrasona girmeye calisiyorum ki rahatlayayim. zor isler bunlar
Evet canım öyle söyledi doktorum ama bi türlü rahatlayamıyorumbir haftadır hiç birşey yoktu stres filan da yapmadım ama anlamadıminşallah birşey yokturİnşallah bebişlerimiz bizimledir
Merhaba,Ben 20 gün sonra yaşadım canim hic bisey yokken iki gündür kanamam var ve adet sancisi gibi agrim var. Ara ara saplaniyor ağrı, progestan igne ve hap kullanmaya başladım. Doktora tekrar gitmeye korkuyorum sadece kese var henüz
Durup dururken olması şaşırtıyo zaten. Şok oldum sabah kanı görünceben de iğne verirmi diye aramıştım aslında ama kanama olmadan vermiyoruz dedi. Hayırlısı bakalım. İnşallah bebişlerimiz bizimledirAllahım yüzümüzü güldürsün inş
Hayır fazla yükselen değer boş mogul gebelik olabiliyor iki günde iki kat artması gerektiği soyleniyor bnm dün regl olmam gerekiyordu bir gün geçmesine rağmen bu kadar yüksek olması normal mi bunu bilmiorm
İnşallah sağ salim keseyide kalp atışlarını da duyar goruruz
Hayır fazla yükselen değer boş mogul gebelik olabiliyor iki günde iki kat artması gerektiği soyleniyor bnm dün regl olmam gerekiyordu bir gün geçmesine rağmen bu kadar yüksek olması normal mi bunu bilmiorm
Reglim dündü bugün bir gün gecikmiş oldu cnm idrar yaptım pozitif görünce hemen kan verdim sonuç bu çıktı bugün takvimde 4+4 günlük gebelik diyor
Evet canım öyle söyledi doktorum ama bi türlü rahatlayamıyorumbir haftadır hiç birşey yoktu stres filan da yapmadım ama anlamadıminşallah birşey yokturİnşallah bebişlerimiz bizimledir
Durup dururken olması şaşırtıyo zaten. Şok oldum sabah kanı görünceben de iğne verirmi diye aramıştım aslında ama kanama olmadan vermiyoruz dedi. Hayırlısı bakalım. İnşallah bebişlerimiz bizimledirAllahım yüzümüzü güldürsün inş
Cok tesekkur ederim moral oldu. Su an tanidik ve kendi doktorum olmak uzere 3 doktor da normal diyor ama kafamdan ya ikiz ya da Allah korusun kotu ihtimal mi var dusuncesi gitmiyor, yani tek ve saglikli bir ebbek ihtimali yok mu bu degerle diyorum. diger turlu olasiliklar cok dusuk gibi oluyor. Tabi ben ne dersem diyeyim nasil kismetse oyle olcak. Esimin ailesinde bi tane ikiz var ama cok yakin akraba degil 2. derece. Benim ailemde yok. Allahtan hayirlisini diliyorum, sagliksiz bir gebelikse tabi en basindan ogrenmek en iyisi. Siz de insallah saglikla alin bebeginiz kucaginiza. Hepimiz insallah:)
Neyse Birumuttur yasamak
Az once doktorumla tekrar mseajlastik. Benimde 2 gunde 5 kat artmis da degerim. 260tan 1300e Doktorum normal.sorun yok merak etmeyin mol gebeliklerde cok.daha fazla artis olur demis. Ultrason icin de acele etmiyor ay sonuna dogru kismetse bakacak insalllah kese, kalp atisi vs. Hepsini ayni anda goruruz.