Heyyyyy korkutmak istemem altima isemis gibi demen beni dusundurdu benim oyle suyum sizdi bence doktoruna danis bence muhakkak kontrole cagirir he olmayadabilir ama icin rahat eder
Koku var mi gelen akintida ? Cok degisik bir kokusu oluyor amnion sivinin
Yok canım bir koku falan yok. Ama bu akıntı daha önceki günlerde de oluyordu yeni bir şey değil. Ben suyun gelmesiyle ayırt edememekten korktum açıkçası. Bir takip edeyim farklı bir durum oluşursa doktorumu ararım.
Kızlar doğumdan sonra korse kullanımını bir fizyoterapiste danıştım. Doğumdan sonra ilk 6 hafta yani lohusalık döneminde korse kullanımını önermiyoruz dedi. Hamilelik döneminde dokular ve organlar 40 hafta boyunca yer değiştiriyormuş. Rahim büyüdükçe karaciğeri, mideyi, idrar torbasını itermiş. Doğumdan sonra rahim küçüldüğü için diğer organlar da kendi yerlerine yerleşiyormuş. Doğumdan sonra korseyle orayı sıkarsak organların kendi yerine yerleşmesine engel oluyormuşuz. Bu nedenle geri dönüşüm tamamlanmadan önce korse önermiyoruz dedi. 6 haftadan sonra kullanılabilirmiş.
Yok canım bir koku falan yok. Ama bu akıntı daha önceki günlerde de oluyordu yeni bir şey değil. Ben suyun gelmesiyle ayırt edememekten korktum açıkçası. Bir takip edeyim farklı bir durum oluşursa doktorumu ararım.
Akinti yogun sekilde bir cogumuzda var ben isemis gibi diyince endise ettim acikcasi ben ayni sikayetten gitmistim ama orkid olmasina karsin pantolon bilr islanmisti benim. Takip et eger daha oncede oluyorsa sorun yoktur zaten canim
Mide yanması mı dediniz sabah akşam fark etmiyor su içsem yanıyor midem delinecek sanıyorum Evimin bütün işi duruyor ben tuhafiyeye gidiyorum bebek yeleği için ip almaya. Elaa elaa ye yee und........
Bende mide yanmasından çekiyorum, yatamıyorum bile o yüzden. 2 gündür doktorun verdiği mide koruyucu hap içiyorum anca rahatladım. Duruyordu içmeyeyim içmeyeyim dedim anca bu kadar dayanabildim şurup fayda etmedi artık
Kızlar doğumdan sonra korse kullanımını bir fizyoterapiste danıştım. Doğumdan sonra ilk 6 hafta yani lohusalık döneminde korse kullanımını önermiyoruz dedi. Hamilelik döneminde dokular ve organlar 40 hafta boyunca yer değiştiriyormuş. Rahim büyüdükçe karaciğeri, mideyi, idrar torbasını itermiş. Doğumdan sonra rahim küçüldüğü için diğer organlar da kendi yerlerine yerleşiyormuş. Doğumdan sonra korseyle orayı sıkarsak organların kendi yerine yerleşmesine engel oluyormuşuz. Bu nedenle geri dönüşüm tamamlanmadan önce korse önermiyoruz dedi. 6 haftadan sonra kullanılabilirmiş.
Kızlar size bir soru. Benim iki güne bir şeffaf sanki altına işemiş gibi epey akıntım oluyor. Daha önce de böyle akıntılar oluyordu zaten. Bu akıntı suyun gelmesinden farklıdır değil mi? Suyum gelse anlarım herhalde
Evet kesinlikle. Vücut 40 haftalık hamilelikten sonra ancak 40 günde eski haline dönüyormuş. O 40 gün hem ruhsal hem fiziksel açıdan anneye iyi bakılması lazım