2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şu kapaklı kutu da oyuncaklar için güzel duruyor
O değil de terlik yok mu bu hafta terlik
Gecen bi yerde terlik bakiyorum esim dioki hala terlik mi bakiosun yuru cabuk terlik mevzusunu kapadim ben kim markette ucuz ve tyumos yumos olanlardan var bi bak istersen yakininda varsa tam cope atmalik

Şu kapaklı kutu da oyuncaklar için güzel duruyor
O değil de terlik yok mu bu hafta terlik
Aynen kapakli kutu benimde ilk aklima gelen oyuncaklar oldu gerci acik rafli bir dolabi var odasinda butun oyuncaklari cins ve modeline gore gruplandirilmis seffaf kapakli kutularda ama cocugun ruhunda daginiklik war gecen baska buyuk oyuncak kutusu gordu hepsini icine karistirdi daha da toplamadim wala

Geçen gün eşime arkadaşı orda ki nisa hastanesinin iyi olduğunu söylemiş. Bende olabilir duymuştum o hastaneyi dedim. Senin niye için bulandı?

Büyümezmi ah ah 40 numara ayaklarım 41 oldu umarim kalıcı olmaz

Buyur tabikiiii oglumda 38 di hamilelikte 40 oldu suan 40 numarada skiyor ayagimi ozel uretim ayakkabiya kalmazsam iyidir

Evet büyüyor malesef inşallah kalıcı olmaz koca ayak oldum

Teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz kalıcı olma ihtimalide varsa geçmiş olsun al bi masraf daha kışın ayağıma gitmeye botum yok botum doğuma terlikle gitcem yada bi 38 numara ayakkabı alcam

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Esenyurt da etik life’a geliyorum cihan bey’e. Başından beri memnunum. Hastane de temiz ve sakin. Detaylıya esencana gitmiştim. Aman allahım o ne kalabalıktı Hastane de kalabalığa gelemiyorum bu korona döneminde. Bundan memnun kalmasaydım avcılar hospital hastanesine giderdim. Biraz daha eve yakın seçiyorum

Bizim de oyuncak dolabı var gruplandırılmış halde ama şu peluşlara bi çare bulamadım. Hepsini yatağına dolduruyor yatacak yeri kalmıyor sonra peluşları tıkmak için iyi gibi kutu sanki göründüğü kadar büyükse.

Kizlar bisi sorucam gulmeyin

karninizdan citirti gibi mi desem su sesi gibi mi desem tam tarif edemiyorum ama bu tarz sesler geliyor mu?
Bebeğin eklemlerinden gelen ses canım bende bayadır geliyor ilkinde de oluyordu kızım doğdu hatta bir aylık olana kadar hala ses geliyordu

oha kendi annemi gördüm hahaha...demek hepsi aynı. Birebir aynı laflar ben düzensizim eşim zaten dağınık ona bişey demiyorum. Bugün bebeğin eşyalarını getircekler inşallah şifonyeri ve beşiği vardı, eşim ben geleyim mi dedi annem gelicekmiş dedim ozaman ben kaçayım diyo Dolapların içi çok dağılmıştı ben normalde baharda toplardım bu sene martta sakatlandım nisanda da hamile kaldım yapamadım ekimde annem geldi yaptık bi ton laf işittim bakalım ne zaman darmadağın edicekmişim ya niye hakkımı yiyosun hamileyim diye yapamadım normalde bu kdr dağılmazdı diyorum.. hayır sanki o sakat ve hamile halimle yapsam izin vericekti.

Geçen gün eşime arkadaşı orda ki nisa hastanesinin iyi olduğunu söylemiş. Bende olabilir duymuştum o hastaneyi dedim. Senin niye için bulandı?
Evet bende oyle duyup baslamistim nisaya dogum uzerine koklu bir hastane diye. Ancak gecen oylesine bi arastirma yaparken sikayet varda bir sikayet ile karsilastim bebeklerin karismis olma ihtimalinden bahsediliyordu buz kestim yargi yolu bilmem ne ...
Ayrica tum ozeller gibi ebeler son ana kadar basinda sonra doktor geliyor bu bir takinti bende evet ebeler daha isinin ehli kabul ediyorum ama fikrime hukmedemiyorum doktor istiyorum basimda ( hastanede doktor cagirma ucreti var onu kabul ettim ama yine ucretlide olsa son dk geliyormus degisen bisi yok )
Diger hastanelerde boyle degilmis durum doktor gece gunduz tatilde olsa takipli oldugundan cikip geliyormus bi ara konusmustuk
Ayrica cikan ekstralar haric ucretlendirmeden biraz da paragozler gibime geliyor ama hala kararsizim birakmadim takibi artik kismet o agriyla agzimdan takipli oldugum 2 hastaneden hangisi cikarsa ona goturcek esim yada kontrolde acil dogum derlerse 2 hastanedende fikir alip anlik pskoloji ile karar verecegim gibi gorunuyor

Ahahahaha yeminle ayni hem hamilesin gunah yapma der uzulur ben gelirim der gelincede hem yapar hem laf giydirir anadir atsan atilmiyor iste hahahhaahah

O degilde burda ki dedikodulari kacircam die bakmaktan is yapamiyorum resmen hahaha ( bahane ariyorum oturmaya o ayri ) var mi benimle olan

Bende bıraktım işi gücü çalışmayacam bugün
Teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz kalıcı olma ihtimalide varsa geçmiş olsun al bi masraf daha kışın ayağıma gitmeye botum yok botum doğuma terlikle gitcem yada bi 38 numara ayakkabı alcam

Bizler su serpmek için varız her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…