2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir bot kac tl olmus haberin varmi senin sksada otur giy hahahahhahahaa

Kartpostal olmazsa vallaha darilirim

Hanım apla eskiden bot mu vardı lastik çizme giyerdik büyük al seneye de giy şöyle kar yağmis her yer bembeyaz arkamızda kardan adam yapılmış kartpostal bulacam sana sene 1992 gözümde canlandı koskoca mazi
Kizlar hastanenin nst odasından kolumda serum ile sizi selamliyorum. Bende yine ağrılar, zorluklar...

İnşallah rutin kontroldur bir sıkıntın yoktur

Bana epey uzak esenyurt ve avcilar ya daha yakin cevre secmeye calisiyorum. Sefakoy medipolde guzel ama kalabalik gerci buyuk oldugundan pek goze batmiyor ama bir kac kadin dogumcu icin iyi seyler duymadim benim gittigim doktorda ogretim uyesiydi iyidr dedim ama fazla lakayitti neredeyse ilk aylarda dusuk yaptiricak ilac yazdi hastalari karistirdi flan ( tam 3 kez ayni seyi yapti ) bidaha da gitmedim oraya

Kızlar size bir soru. Benim iki güne bir şeffaf sanki altına işemiş gibi epey akıntım oluyor. Daha önce de böyle akıntılar oluyordu zaten. Bu akıntı suyun gelmesinden farklıdır değil mi? Suyum gelse anlarım herhalde

Suyun sızıntı halinde gelmesi nasıl bilmem ama hepsinin gelmesi foşş diye akıyor engel olamıyorsun idrar gibi değil yani kesinlikle anlarsın

Su birden bire geliyor bildiğim kadarıyla engel olamıyorsun işemek gibi aynı

Eşime dedim ki yarın sabah 9 da bimde olacaz organizer gelecek alırız .Ne yapacaksın bu kadar organizeri dedi bir yerleri organize edeceZ dedim önce kendini organize et kirli gibi geziyosun dedi ( ekmek teknesi dizisi karakteri ) ,bana dedi doğum sonrası bir organizasyon düzenleyip göndericem kendisini evden şu an işime yarıyor gözden cikarmiyim dedim

Heyyyyy korkutmak istemem altima isemis gibi demen beni dusundurdu benim oyle suyum sizdi bence doktoruna danis bence muhakkak kontrole cagirir he olmayadabilir ama icin rahat eder
Koku var mi gelen akintida ? Cok degisik bir kokusu oluyor amnion sivinin

Esimde dun bana gobegin cok buyudu ne zaman kuculecek baksana hep acikta gezio usumuyormusun dio bayilio gulmekten goya dalga gecio. dogumdan sonra siyah cop posedi alip posetlicem cope atacam farkinda degil suan elimiz mahkum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…