2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
IMG_20211202_152433.webp

Benim de beklenen kargo geldi sonunda 😍🐣

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım hiç endişelenme haftan da epey varmış zaten. Sadece açıklıkla mı sezaryene karar verdi doktor?
Yok 32.haftadan beri erken doğum riskim vardı. Bugün nst de 5 dk arayla sancı var dendi ikinci nst de biraz çıktı sonra muayene de açıklık görünce daha fazla bekleyemeyiz dedi

Canım senin epeydir sancıların vardı değil mi, hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinize, zaten bebeğin maşallahı vardı önden gidiyordu diye hatırlıyorum tombik kız bekleyemicek demek 😊 yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah doğumdan sonra.
Aynen vardı. İlaçlar da düşürmüyor demek ki artık. Tombik kız için 3 kg doğar dedi gerçi önemli olan ciğerinin gelişmesi.

Saglikla gelsin insallah minigin 🤲🤲🥰🥰 haftanda ilerde doktorun en dogru karari vermistir suphesiz. Dualarim sizinle...
Acilma kac cm mis
İki cm e yakın dedi. Çok bir şey de değil gibi anladım. Doktorun bildiği vardır diye düşünüyorum. Zaten az çok artık ağrıları hissetmeye başlamıştım.

Sağlıkla gelsin 🥰 ağrın mı vardı ne dedin de baktı
32. Haftadan beri sancı çıkıyor bende az çok. İlaçlarla bu haftaya kadar geldim ama bugün sancı 100 u geçti öyle gördüm ve sık aralıklarla ama ben çok hissetmedim sadece bebeğin toparlanmasini hissediyordum.

Bunun da göbeği kapanmıyor benim de beni beni benzettiği şeye bak 😂😂😂😂
benim eşimde ördek gibi oldun dedi yaa. ama cidden yandan bakınca pop ve göbeğim resmen :)))
bende dedim ona sen bu hamilelik bitsin görürsün dedim .
o göbek benim iştede kapanmıyor :))) tişörtler falan hep yarım açık gibi oldu. zaten 1 ay var diyede birşey almıyorum. neyse içine badi giyiyorumda dengeleniyor.
Yarın doğumum var kizlar. Açıklık çıktı. Bebek gelmek istiyor dedi. Yarın sezaryen doğum olucak kısmetse. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın osun. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Günaydın 😍
Bugün hastane çantası hazırlama günü 🙈 dünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Başka hazırlamayan kaldı mı?
Canim dun yazamadim sancilarin olmus. Alistirmalardir onlar. Canta isini halletmen iyi olur zaten senin ayin basinda gorunuyo dogumun baya yaklasmis gununde bile gelse. Sen hazirlikli ol. ayy resmen yuzduk kuyruguna mi geldik yaa:DD

Benim de karnim sertlesip duruyo ama bir nst yuzu goremedim doktorum sagolsun. belki bende de var.. korkuyorum olmadik yerde sancim suyum gelecek diye neyse herkes gununu beklesin insallah panik olmayalim

İki cm e yakın dedi. Çok bir şey de değil gibi anladım. Doktorun bildiği vardır diye düşünüyorum. Zaten az çok artık ağrıları hissetmeye başlamıştım.
2 cm acilmayla birakmiyor doktorlar canim bende 2 cm ile yatisim yapilmisti... Hayirlisi ile saglikla al kucagina mutlu haberlerin icin sabirsizlaniyorum 🥰🥰

2 cm acilmayla birakmiyor doktorlar canim bende 2 cm ile yatisim yapilmisti... Hayirlisi ile saglikla al kucagina mutlu haberlerin icin sabirsizlaniyorum 🥰🥰
2 cm e yakın dedi ama beni eve gönderdiler. Eve geldiğimden beri saatte bir bel ağrısı oluyor korkuyorum gece doğum başlar diye. Bırakmaması lazımdı sanirim

2 cm e yakın dedi ama beni eve gönderdiler. Eve geldiğimden beri saatte bir bel ağrısı oluyor korkuyorum gece doğum başlar diye. Bırakmaması lazımdı sanirim
Ama sana sezeryan planlamis benim haftam 38+4 tu ama ultrasonda 40+1 olctu ondan suni sanci ile normal dogum yaptirtti bana beni o sebeble yatirmistir canim

Benim de dün 100ü bulan sancılarıma rağmen doktor 2.nst iyi çıktı diye gönderdi. üstelik ilaç da vermedi diken üstündeyim doğum falan başlar mı diye. Sanırım yalancı kasılmalar da çıkıyor nstde çünkü doktor sancıların var ama düzensiz dedi pek önemsemedi. Açıklığa da bakmadı. Ağrım falan da yok. Hatta sancılar çıkarken karnım sert bile değildi neden öyle çıktı ilkinde hiç anlamadım.

Back
X