- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Hayırlı haberle gelin inşallahKızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldıdualarınıza ihtiyacım var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberle gelin inşallahKızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldıdualarınıza ihtiyacım var .
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldıdualarınıza ihtiyacım var .
Yediklerini gözlemle muhakkak bişey dokunuyordur. Hiç tahmin etmediğin bişey bile olabilirMerhaba kızlar, ben de 7+1 deyim 2 gündür çok fena midemde gaz problemi yaşıyorum. Daha önceleri de arasıra oluyordu ama 2 gündür çok kötü oldum. Sürekli geğiriyorum. Midemde bir ağrı var gibi çok tuhaf hissediyorum. Bulantı veya kusma isteğine benzemiyor. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Konu için çözüm önerileriniz nelerdir?
Bir sıkıntı yoktur inşallah.Dualarımız seninleKızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldıdualarınıza ihtiyacım var .
Benim kızım da tutmuştu bunda tutarlı bilmiorm erkek olarak çıkıyor bunda ben bilmiorm ama tam nasıl bakiliyorKızlar aranızda ramzi teorisi tutmayanlar yada tutanlar varmı? Önceden de yazdım cevap gelmedi![]()
Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzKızlar yine hastanedeyim . Kanamam çoğaldıdualarınıza ihtiyacım var .
Teşekkür ederim cevabın için canım. Bebek lk haftalarda karından usg de sağda ise kız oluyormuş ama solda ise erkek oluyormuş tutanlar çokta tutmayan varmı diye merak etmiştim bendeBenim kızım da tutmuştu bunda tutarlı bilmiorm erkek olarak çıkıyor bunda ben bilmiorm ama tam nasıl bakiliyor
Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
Canım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teoriTeşekkür ederim cevabın için canım. Bebek lk haftalarda karından usg de sağda ise kız oluyormuş ama solda ise erkek oluyormuş tutanlar çokta tutmayan varmı diye merak etmiştim bende
benim de öyle... okuyunca yüreğim cız oldu... Allah sabır versinAynen bende modum düştü iki gündür . Perşembe kontrolüm var nasıl dayacagim bilmiyorum .
Aynı canım malesef, kendim birley pişirmiyorum, başkası yaparsa biraz yiyorum, kahvaltı 2 aydır yapmadım, sabahları simit yada kraker, bayat köy ekmeği üzerine bişiler sürüyorum, başkada et sebze yiyemiyorumkizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?
Ne güzel benim şuan sağda rabbim hayırlısını versinCanım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori
Aynen ben de bu durumdayım...Aynı canım malesef, kendim birley pişirmiyorum, başkası yaparsa biraz yiyorum, kahvaltı 2 aydır yapmadım, sabahları simit yada kraker, bayat köy ekmeği üzerine bişiler sürüyorum, başkada et sebze yiyemiyorum
Kese yuvarlaksada erkek diyolardı yanlıs hatırlamıyorsamCanım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori
Canım sanki geçmicekmiş gibi geliyor, o kadar alıştımki iştahsızlığa sanki hep böyle olcak, bişeyi özeneyim ağzım sulansın, mis gibi koksun, ne kadar büyük lütufmuşAynen ben de bu durumdayım...Ne olacak bizim halimiz...
Benimde sağa yakın bakalım tutacakmıNe güzel benim şuan sağda rabbim hayırlısını versin![]()
Yaa onu bilmiyordum bakalım bir ay sonra başlarız tahminlereKese yuvarlaksada erkek diyolardı yanlıs hatırlamıyorsam
Bir ay sonra ben doktordan ögrenirim cinsiyetiBenimde sağa yakın bakalım tutacakmı
Yaa onu bilmiyordum bakalım bir ay sonra başlarız tahminlere![]()
Canım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori
Vajinal ulturasonda nasıl aceppCanım bende şimdi oğlumun eski ultrason görüntülerine baktım, ilk ultrasonda solda görünüyor, oğlumda tutmuş bu teori
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahOğluma bakayım bende ama sanki oda soldaydi.Bu minnak bayağı sağ taraftaAllah'ım konuyu biliyorsun hayırlısı ile amin
![]()
Tam tersi diyorlar onda daVajinal ulturasonda nasıl acepp![]()