- 20 Mayıs 2016
- 5
- 15
- 88
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kanamam varHayırlı sabahlar kızlar . Kanamayla kalktım bugünKontrolüm saat 10 da inşAllah hayırlısı olur .
Banada rutin kontrolde duyamıyorum dedi dr açıkçası kanama bekliyorum ben çünkü dün hiç mide bulantısı yaşamadım ümidim yokHiç bir belirtisi olmadı bendei rutin kontrolde öğrendim.
Kürtaj oldunmu canım sen Rabbim acını hafifletecek sağlıklı hayırlı evlat versinHiç bir belirtisi olmadı bendei rutin kontrolde öğrendim.
Amin hayırlısıyla inşAllahBende nasip se Ocak 2022 annesi olcamRabbim bebeleri hayırlısıyla sagliklica kucağımiza almayı nasip etsin .
Tüm isteyene nasip etsin bu duyguyu insAllah.
Canim gecmis olsun insallah sorun yoktur. Guzel haberlerini bekliyoruzHayırlı sabahlar kızlar . Kanamayla kalktım bugünKontrolüm saat 10 da inşAllah hayırlısı olur .
Kontrolun bugun muydi canim gecmis olsun insallah her sey yilundadirBenimde kanamam vardun igne vuruldum progestan aldm ama bugun daha cok pihtili kanma adet gbi ayni cok korkuyorm kontrlm var benimde birde nie durmuyorki anlamiyorm .. rabbim yardimciniz olsn sizinde insAllah hicbirsey olmaz sorunsuz atlatiriz bunuda
Neyi duyamıyor anlamadım bende bazen hiç yaşamıyorum bazen yaşıyorum bulantı ile bir alakası var mıBanada rutin kontrolde duyamıyorum dedi dr açıkçası kanama bekliyorum ben çünkü dün hiç mide bulantısı yaşamadım ümidim yok
Kontrolü beklemeyip acile mi gitseydiniz acabaBenimde kanamam vardun igne vuruldum progestan aldm ama bugun daha cok pihtili kanma adet gbi ayni cok korkuyorm kontrlm var benimde birde nie durmuyorki anlamiyorm .. rabbim yardimciniz olsn sizinde insAllah hicbirsey olmaz sorunsuz atlatiriz bunuda
Hayirli olsun, insallah saglikla gelsin bebis:)Bende nasip se Ocak 2022 annesi olcamRabbim bebeleri hayırlısıyla sagliklica kucağımiza almayı nasip etsin .
Hayırlı olsun hoşgeldinBende nasip se Ocak 2022 annesi olcamRabbim bebeleri hayırlısıyla sagliklica kucağımiza almayı nasip etsin .
ayy çok tatlısınız aynı şeyleri düşünüyorum kendim içinBenimde karnım 7 haftadan çıktı ilk bebegımde nerdeyse 6 aylıkken böyleydi...Bebek küçük ama rahim 2.gebelıkte hızlı genişliyor tabi....Midesi bulanan arkadaşlara üzülüyorum ama benimde azıcık olsaydı da şu iştahım baskılansaydı diye düşünmüyor değilim![]()
Cemil Kaya çok pozitif bir doktordur, ilk gebeliğimde de kendisine gitmiştim. Gebelikte anne zaten çok stresli olduğu için doktorun iyimser olması bana çok iyi geliyor. Tobb ve hrs de doğumu yapıyır. memorialda da sanırımKızlar bisey soracaktım. ANKARA da onerebileceginiz kadın doğum doktoru ve hastane var mi??![]()
çok sevindim sizin adınızaKızlar çok mutluyumbebeğimi gördüm çok şükür iyi . Kalp atışını dinledik . Rabbime binlerce şükürler olsun .
normalde son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekti ama 6 haftalık dedi tam ölçümde yapamıyoruz bu haftalarda dedi . Geç döllenmeden kaynaklı birde dedi .
Kanamalar spiralin çıkmasından kaynaklı dedi .
düşük riski her gebede olur dedi yani ilk 3 ay çok önemli kızlar . Sağlıklı beslen dedi .
Önümüzdeki ayın 22 sinde rendevu verdiler tekrar . Çok uzun ama mecbur beklicem . İyi olduğunu gördüm ya artık çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına inşAllah.
Çok sevindim adına canım rabbim saglıkla kucağimiza almayıda nasil etsin hepimize insallahKızlar çok mutluyumbebeğimi gördüm çok şükür iyi . Kalp atışını dinledik . Rabbime binlerce şükürler olsun .
normalde son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekti ama 6 haftalık dedi tam ölçümde yapamıyoruz bu haftalarda dedi . Geç döllenmeden kaynaklı birde dedi .
düşük riski her gebede olur dedi yani ilk 3 ay çok önemli kızlar . Sağlıklı beslen dedi .
Önümüzdeki ayın 22 sinde rendevu verdiler tekrar . Çok uzun ama mecbur beklicem . İyi olduğunu gördüm ya artık çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına inşAllah.
Gözün aydınKızlar çok mutluyumbebeğimi gördüm çok şükür iyi . Kalp atışını dinledik . Rabbime binlerce şükürler olsun .
Kızlar çok mutluyumbebeğimi gördüm çok şükür iyi . Kalp atışını dinledik . Rabbime binlerce şükürler olsun .